Ik heb tweemaal een bus gehuurd bij Adrem. Beide keren erg tevreden over de service. Het halen van de bus is snel en eenvoudig, zeker als je van te voren online even snel je gegevens invult.... Näytä lisää
Wij komen al jaren bij Adrem, loopt altijd soepel dus zijn super tevreden! Goede service, klantvriendelijk en de auto’s zijn altijd in orde, genoeg keus in diverse maten. Gisteren weer 1 gehuurd, van... Näytä lisää
Ik ben ook opgelicht door Adrem Utrecht. Vieze (9 persoons) auto’s. Onvriendelijk, onbeschoft. Ik krijg een bus met melding risico op motorschade en dat vond iemand daar gewoon normaal en dat ik overd... Näytä lisää
Twee keer een busje gehuurd voor verhuizen klein meubelte en dozen. Online gereserveerd. Bij de balie heel fijn en snel geholpen. Keurige auto, vriendelijke mensen. Uitleg was duidelijk. Heb zelf ook... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Een bus gehuurd
Een bus gehuurd. Alles loopt goed. Prijs is ook prima.
Top kwaliteit voor een mooie prijs
Ten eerste liggen de prijzen waanzinnig laag vergeleken met andere bekende namen en ondertussen heb ik hier al 5x een auto gehuurd en ben zeer tevreden met de service! Aanrader!
Let op!!!
Let op!!!
Onbeperkte kilometers is niet echt onbeperkt in de ogen van Adrem!
Boven de 400 km ga je extra betalen.
Goed busje prima service
Goed busje prima service. Snel geholpen
Uiteindelijk te betalen wordt verborgen…
Uiteindelijk te betalen wordt verborgen gehouden totdat je moet afrekenen. Veel te duur. Voor mij nooit meer.

Vastaus yritykseltä Adrem Verhuur Utrecht
Goed meegedacht!
Goed meegedacht!
Heel klant vriendelijk en fijn geholpen zowel aan de telefoon als de balie. Daarnaast schappelijke prijzen. Een grote bus was niet beschikbaar maar door toch te vragen of anderen niet met een kleinere bus overweg konden, toch een grote bus kunnen krijgen.
Klantvriendelijk en goeie service
Goed geregeld …
Er was eens een verhuurbedrijf voor o.a. Busjes die ik heel erg hard nodig had, waar een lengte van 2.50mtr in zou kunnen. Alle informatie stond al op de website, incl de binnen afmetingen (onder specificaties) en de reservering was snel online gemaakt. Bij het afhalen de juiste documenten bij me en online gegevens ingevuld en de bus stond al klaar. Alles goed en snel geregeld en een chocolade reep als dank voor het huren gekregen! GEWELDIG
Snel geholpen
Snel geholpen, korte wachttijd en makkelijk bereikbaar. Alleen om eerder je geld terug te krijgen of je even een positive post kan achterlaten. Daarnaast, hoewel het normaal is om extra verzekeringen af te sluiten, mis ik transparantie in de prijs.
Snel geregeld en vriendelijk personeel
Toppers
Toppers, goeie verhuur service. Gemakkelijk en snel
Prettige service
Het ophalen verliep vlot, de service was prettig en ook het terugbrengen was een snel proces. De bus zag er goed uit en in de toekomst komen we zeker terug!
Was top geregeld
Lekker informele service
Lekker informele service, aardige lui! Top. Volgende keer weer adrem
Personneel is altijd heel blij en…
Personneel is altijd heel blij en helpvol. Heel snel en gemakkelijk gegaan! Top klasse!!
Goed!!…
Hele goede bedrif goedkope en wel hele goede Klantenservice...Prima Service!!!
Ik werd goed en snel geholpen
Ik werd goed en snel geholpen. Het online invullen van de gegevens verloopt vlekkeloos. De auto’s zijn goed. Fijn dat je niet hoe te tanken
Positieve service
Snelle, effectieve en correcte service, zowel bij het ophalen als het brengen.
Bij het zoeken van een goede…
Bij het zoeken van een goede autoverhuurder, raad ik sterk aan om hier je keuze te maken!
Hun warmhartigheid en professionaliteit werden duidelijk weerspiegeld in de vlekkeloze organisatie vanaf hun zijde.
Ze zijn transparant en eerlijk zonder enige verborgen valkuilen of vreemde praktijken.
Nogmaals onze oprechte dank en alle voorspoed gewenst met jullie onderneming.
Tot spoedig weerzien! ❤️
P.S. Aarzel niet, huur je voertuig hier! Twijfel is overbodig. Ga alleen wel met respect met hun auto’s om, ze hebben er hard voor gewerkt.