Yritys mainostaa propsin yhteistyökumppanina. Tein viimeisen tilauksen props sovelluksen kautta ja tilaus tuli kyllä asianmukaisesti, mutta propsit jäivät käsittelyyn melkein puoleksi vuodeksi,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Tavoittelemani kirjat ym. löytyivät helposti ja tilauksen teko oli nopeaa. Valitsin laskutuksen, koska haluan maksaa vasta, kun olen saanut tilaukseni. Laskutus on kuitenkin muuttunut hankalaksi, Klar... Näytä lisää
Todella helppoa tehdä tilaus, kun pohja on selkeä. Tilatut tuotteet tulivat todella nopeasti. Pieni miinus siitä, että ilmainen toimitus, joka luvattiin yli 29,00€ tilauksiin, ei toteutunutkaan, jos j... Näytä lisää
Olen jo kauan asioinut Adlibrikseen verkkosivuilla ja ostanut todella paljon laadukkaita lankoja edullisesti ja tulen jatkossakin hankkimaan neulonta harrastukseen langat tätä kautta. Uusin ostokseni... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Lanka ei vastaa sitä mitä luvattiin olen suuresti pettynyt enkä tilaa enää koskaan teiltä mitään

Vastaus yritykseltä Adlibris
Kalenteri oli liian pieni.. taitaa olla oma vika, mutta raha meni hukkaan

Vastaus yritykseltä Adlibris
Tilaukset toimii todella hyvin langat tulee hyvin pakattuina ja nopeasti. Tuote on juurise minkä on tilannu.
Kesti kauan kirjat tulla! Tilasin joulukuun alussa, ei ehtinyt tulla jouluksi (tuli 30.12.)

Vastaus yritykseltä Adlibris
Ihan vaan, että tein tilauksen jo marraskuussa ja ennen tilauksen lähettämistä ei näkynyt, kuinka kauan toimitus voi kestää. Ajattelin tilaamani tuotteet joululahjaksi,mutta tulivat sitten viimeisenä mahdollisena tilauksen jälkeen ilmoitettuna toimituspäivänä eli 31.12. ja silloinkin mahdollisimman hankalasti saavutettavaan kauimpaan toimituspaikkaan. Ei kerenny joululahjaksi, ei.

Vastaus yritykseltä Adlibris
Aivan liian hidasta toimitus. Kesti kuukauden toimitus-

Vastaus yritykseltä Adlibris
Pieleen meni kirjojejen lähetys tosi heikko esitys parantamista on teillä paljonkin .Olen edelleen kirjoja vailla vain 1,5 kuukautta teidän lähetyksenne kestää.Lisäksi laittakaa ne kirjat kerralla ei tiputksella..Miten lienee maksun kanssa ,voinen siirtää pari kuukautta kun en löydä rahaa . Parnnusta kiitos

Vastaus yritykseltä Adlibris
Todella pitkä toimitusaika 5 viikkoa eikä edes tietoa koska kirjat lähtivät. Olen useaan otteeseen tilannut ja aina sama juttu. Harkitsen vakavasti tilaanko jatkossa enään mitään.

Vastaus yritykseltä Adlibris
Minulla on kaksi Adlibris tiliä. Ensimmäinen suomen Adlibriksellä ja toinen norjan vai oliko se ruotsin Adlibriksellä. Syynä valikoima. Halusin tilata norjankielisiä kirjoja, joita ei ollut suomen Adlibriksen valikoimassa. Tilaus toisen maan Adlibrikseltä ei kuitenkaan ole ihan mutkatonta, vaan siinä joutuu hieman kikkailla, jotta saa tilauksen lävitse. Tässä maarajojen yli tilaamisessa voisitte hieman kehittyä. Kyseessä lienee kuitenkin sama emoyritys.
Luin palautus ohjeet ja Ilmoitin palautuksistani sähköpostitse adblirisille kaikki tilaus ja tuotenumero ja ym. Mutta mulle vastiin ja ohjattiin takaisin lukemaan palautus ohjeet postissa ne ei hyväksy pakettiani koska se oli lähetty shenkenin kautta. Että minun pitäisi kääntyä shekenin puoleen. Mutta lopulta teillä oli palautus numerot postiin kansa niin virkailija hyväksyi palautukseni

Vastaus yritykseltä Adlibris
tulasmaani tuotetta ei ollut tarjolla missään muualla joten kiitos:)
Toimitus kesti niin kauan, että meni reilusti yli joulun. Itse tilaaminen oli toki helppoa.

Vastaus yritykseltä Adlibris
Joulu pilalla😢Tilasin kirjat jo joulukuun 7 pvä ja maksoin lisämaksun kuljetuksesta, koska luvattiin kirjat lähettää viimeistään 16.12.2025
Ne eivät tulleet edes jouluksi😢. Siinä oli joululahjoiksi tarkoitettuja kirjoja. Sieltä ei myöskään tiedotettu muuta kuin, että lähetys myöhässä??? Kannattako mainostaa kuljetuksen lisämaksua, jos ei pysty vastaamaan palvelua🤔🤔🤔

Vastaus yritykseltä Adlibris
Valikoima hyvä. Toivelistojen logiikka hieman outo. Toimitus tällä kertaa yllättävän hidas (jouluruuhka, tilaukseni erikoiset tuotteet).
Kesti kauan ja yksi tuote kolmesta jäi kokonaan tulematta. ”Alennustuote” olisi ollut paketin saapuessa jo puolet halvemmalla saatavilla muualta.

Vastaus yritykseltä Adlibris
Tilasin marraskuun lopussa 4 kirjaa ja ne tulivat 31.12. Sain nopeasti tilauksen jälkeen sähköpostin että tavarat ovat varastolla ja odottavat lähettämistä silti kesti yli kuukauden saapua. En saanut myöskään ilmoitusta että tilaus on lähdössä, tuli vain ilmoitus että on perillä (ja eri paikassa kun mihin olin ne tilannut)

Vastaus yritykseltä Adlibris
Sujuvaa kaupankäyntiä ja posti saapui ennen aikojaan.