Actie Airport Taxi Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service, keurig bericht vooraf over tijdstip ophalen etc. Onze chauffeur Yassin was keurig op tijd en zeer vriendelijk. We zullen zeker weer gebruik maken van Actie Taxi. Dank jullie wel voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super goede ervaring met dit taxibedrijf! De rit van Zaandam naar Schiphol verliep perfect. De taxi was netjes en comfortabel, de chauffeur was vriendelijk en professioneel en we waren mooi op tijd op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Chauffeur belde keurig, dat hij 5 minuten te laat zou komen en maakte meteen excuses en later nog maals. Het was overmacht. Prima rit, heel vriendelijk en behulpzaam! Keurig! Goede prijs kwaliteit en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanmorgen opgehaald om 3.45 door Fara voor een rit naar Schiphol. Communicatie was top. Stipt op tijd, heel behulpzaam en gezellig. Kortom : voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!

1. Taksipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Aangepast: Over Actie Airport Taxi Actie Airport Taxi is een landelijk opererend taxibedrijf gespecialiseerd in betrouwbaar en comfortabel luchthavenvervoer door heel Nederland. Wij verzorgen dagelijks taxiritten van en naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en alle andere Nederlandse luchthavens, met ophaal- en brengservice in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Schiedam, Tilburg, Den Bosch, Breda, Groningen, Zwolle, Arnhem en tientallen andere steden. Bij Actie Airport Taxi kies je voor een heldere, vooraf geregelde rit zonder verrassingen achteraf. Boekingen worden uitsluitend vooraf gepland, met een minimale ritduur van 6 uur, zodat wij altijd een professionele chauffeur en geschikt voertuig voor je kunnen reserveren — van een comfortabele auto of stationwagen tot een ruime bus voor groepsvervoer. Onze chauffeurs staan bekend om hun stiptheid, vriendelijkheid en veilige rijstijl. Of je nu op zakenreis bent, met familie op vakantie gaat, of behoefte hebt aan groepsvervoer naar de luchthaven, wij zorgen voor een zorgeloze en tijdige rit — dag en nacht, in heel Nederland. Dankzij onze landelijke dekking en flexibele voertuigopties kunnen wij voor vrijwel elke reisgroep en elke bestemming de juiste oplossing bieden, ongeacht het tijdstip van je vlucht. Boek eenvoudig en snel online via onze website, en betaal veilig via iDEAL of andere betaalmethoden.

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

152 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ahmed was een hele fijne chauffeur

Ahmed was een hele fijne chauffeur. We zijn netjes op tijd opgehaald en hij heeft ons ook geholpen met de bagage. De communicatie voorafgaand aan het ophalen verliep erg prettig en duidelijk. Alles was goed geregeld. Wij zouden zeker opnieuw een taxi via hen boeken!

12. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Not the average awkward ride

Not the average awkward ride but a really friendly person driving who it's easy to talk to with and getting your destination on time is always a bonus point

11. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Alles tot in de puntjes verzorgd

Alles tot in de puntjes verzorgd , echt top .
Ze houden jou vlucht in de gaten en kreeg zelfs een telefoontje dat als we eerder opgehaald wilde worden dat we konden bellen als we de koffers hadden .
Vriendelijke chauffeurs.
Echte aanrader,👌

9. elokuuta 2026

Goede ervaring

Kofferafhandeling op schiphol had vertraging dus duurde een uur langer, opgewekte chauffeur bleef geduldig wachten en stond klaar op afgesproken tijd op juiste plek. Vriendelijke en correct, goede ervaring. Fijn ook om het kenteken van te voren door te krijgen.

10. elokuuta 2026

Prima taxiservice

Nette prijs, vooraf en na het landen bevestiging en telefonisch contact. Vriendelijke en behulpzame chauffeur!

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Actie Airport Taxi

Wat goed om te horen dat de rit precies volgens planning verliep. Bedankt voor je vertrouwen!

Awesome cab driver

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Actie Airport Taxi

Dank je wel voor het delen van je ervaring, we zijn blij dat het een prettige rit was.

Goede communicatie

Goede communicatie

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Actie Airport Taxi

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, we hopen je snel weer welkom te heten.

26. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Actie Airport Taxi

Super dat je rit soepel is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Topservice en topmedewerkers.

Topservice en topmedewerkers.

26. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Actie Airport Taxi

Bedankt voor deze fijne review, we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin