ACS Pascal gebeld i.v.m. verstopping in waterafvoer. Keurig een offerte vooraf ontvangen, de werkzaamheden werden professioneel uitgevoerd door een vakman, na 40 minuten was de verstopping verholpen.... Näytä lisää
Snelle en goede service Ik heb vanochtend 26/1 gebeld vanwege een verstopping in de keukengootsteen. Deze jongeman heeft even gekeken en verdween toen onder het vloerluik. Na een poosje was de klus g... Näytä lisää
We zijn na een telefoontje heel snel geholpen. De monteur werkte keihard om het probleem op te lossen. Hij deed dit op een manier die grote betrokkenheid toonde. Wat is dit een fijn bedrijf met prim... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ACS Pascal helpt u uit de shit! Ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vloeibare stoffen opzuigen. 24 uurs service
Christiaan Huygensweg 20A, 3225 LD, Hellevoetsluis, Hollanti
- 06-53847587
- info@acspascal.nl
- www.acspascal.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Top bedrijf echt een aanrader
Wij werden goed en snel geholpen. Er kwam een nette jongen langs die precies wist wat hij moest doen. Goede service voor een eerlijke prijs.
top sevice
We kennen het bedrijf van een eerder euvel aan het riool en daarom nu weer gebeld voor een niet acuut probleem. Ze waren er echter binnen anderhalf uur en het probleem vakkundig opgelost
Na contact over onze verstopping in de…
Na contact over onze verstopping in de keuken is Jordy nog dezelfde dag langs gekomen om de verstopping te verhelpen. Na 2 weken bleek de verstopping nog niet opgelost. Na contact is Jordy weer snel langs gekomen om de deze te verhelpen. Dit is kostenloos verholpen. Geweldige service.
Rioolinspectie
Jullie hadden al eens het riool buiten en binnen gerepareerd en twee inspectie T-stukken geplaatst. Dus appeltje, eitje deze keer. Niks verstopping. Wel een verkeerd aangelegd afvoersysteem onder het huis. Jullie zouden dat ook kunnen verhelpen vlgns uw medewerker. Zelf tweemaal contact opgenomen. Het is erg druk. Ok. U hoort van ons. Wekenlang niets vernomen. Riool geheel vernieuwd tegen hoge kosten door andere lood gieter. 14 dagen later bellen jullie op. Da’s jammer. Krijg ik alsnog de rekening. Prima ik wist wat de kosten waren voor een inspectie. Wel voor mij gemiste kans. Ik had graag iets eerder wat van jullie vernomen,
De medewerkers van ACS Pascal hebben…
De medewerkers van ACS Pascal hebben weinig woorden nodig. Ze gaan meteen aan de slag en ze hebben de klus snel geklaard. De rekening komt later en valt voor de verandering eens enorm mee.
Aanbevelenswaardig !!!!
Het mankement en de verstopping werden…
Het mankement en de verstopping werden snel en adequaat verholpen.
Snel geholpen
Super snelle service
Super snelle service. Deskundig en denken mee. Verstopping snel opgelost en breuk in riool gemaakt op zo'n manier dat het , mocht het nog eens gebeuren, je er goed bij kunt.
Snelle service
Snelle service, gemakkelijk afspraak te maken. Netjes en tot mijn tevredenheid gewerkt.
Kwamen direct en hebben het probleem…
Kwamen direct en hebben het probleem uitstekend opgelost.
Snel en goed werk verricht.
Supergoed bedrijf
Supergoed bedrijf! Bellen en zijn staan er altijd dezelfde dag, en bij nood gelijk! Vriendelijk en vakkundig personeel, helemaal top!
Super snel en deskundig
Gewoon een TOP bedrijf !!
Gewoon een TOP bedrijf !!
Ze helpen je altijd uit de shit.
Ben heel snel geholpen en netjes gewerkt
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.