Klar anbefaling🤩
Altid lækker service hos wuwu🤩
Kan klart anbefale.
Pakken kom hurtigt og deres tøj lever virkelig op til kvaliteten🤜🏽🤛🏽
Best brand out here, no cap
Søllerødgade 37, 2200, Nørrebro, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Altid lækker service hos wuwu🤩
Kan klart anbefale.
Pakken kom hurtigt og deres tøj lever virkelig op til kvaliteten🤜🏽🤛🏽
Jeg købte en Puffa Blue. Den er virkelig lækker kvalitet og koster 800kr mindre end en north face og 10 gange pænere. Kan helt sikker Anbefale wuwucoo. De laver virkelig nogle fede ting. Leveringen var på 6 dage så også en helt Ok lerveringstid. Kundeservice er det hurtigste jeg nogensinde har prøvet ik bare i Danmark. Jeg kan skrive over Instagram og de svare indenfor 5min det er helt vildt.
Jeg venter lige nu på min vare jeg har købt og har virkelig høje forventninger fordi jeg synes det er et meget cool brand de har men imens jeg venter har jeg sku ikke noget at kigge efter da jeg ikke har fået nogen kvittering eller sms og det eneste jeg kan se er at de har trykket penge fra kortet men håber på det bedste
Lynhurtig levering, bedste caps og cargos i verden alt er top
Top firma. VOLD god kvalitet og passer perfekt ind i tidsånden. Showtime
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos WUWU, hvor jeg fik hurtig levering, og er meget tilfreds med kvaliteten af tøjet. Super flinkt personale i kundeservice også. :)

Vastaus yritykseltä WUWU
Jeg købe et par WUWU bukser samt t-shirt. Jeg oplevede herfra en super hurtig levering samt god kvalitet i produkterne. Alt dette blev udført ved hjælp af det suveræne kundeservice, som hjalp på bedst mulig vis.
Klar anbefaling herfra!

Meget tilfreds.
Jeg købte en sort t-shirt som jeg er blevet rigtig glad for. Rigtig god kvalitet samt design. Leveringen var også hurtig og uden problemer.

Vastaus yritykseltä WUWU
Havde en rigtig god oplevelse hos WUWU, hvor jeg modtog mit tøj hurtigt, og tøjet var i fantastisk kvalitet