De plaats van bestemming in Afrika sloot na een week de grenzen vanwege COVID-19. Retourvlucht gecanceld, etc. Na heropening van de grens na een half jaar werd mijn terugvlucht meerdere keren opni... Näytä lisää
Zoals altijd, goede informatie, scherpe prijzen. Enkel deze keer konden wij geen details krijgen over de kost van extra koffers. De 'goedkoopste' ticketten wij hebben geboekt zijn zonder bagage en wij... Näytä lisää
Na anderhalf jaar heb ik eindelijk besloten om opnieuw mjn ticket naar Florida te boekken. Medewerkers van WTC waren super hulpzaam en heel snel alles wat ik nodig heb voor elkaar gekregen met zelf b... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 29 jaar is WTC.nl een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen geworden. Momenteel werken er meer dan 150 specialisten - in het trendy Sugar City in Halfweg - om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen
Suikersilo West 41, 1165 MS, Halfweg, Hollanti
- 020 3699040
- contact@wtc.nl
- wtc.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Keep up with the good work!..I am…
Keep up with the good work!..I am completely satisfied...good luck.
bought seats confirmation lacking
Graag voortaan gekochte seats in een bevestiging mailen.
In mijn geval moet mijn dochter naast mij zitten dus wil dan ook bevestiging dat dat gebeurd.
Nu moest ik eerst bellen
Aangename probleemverhelping door…
Aangename probleemverhelping door customer service nav blokkerende website.
Klopt als een (air)bus. 🥱
Tickets geboekt en betaald en dag…
Tickets geboekt en betaald en dag nadien bericht gekregen dat er een meerprijs was van 250 euro per persoon (meer dan 30% van geafficheerde ticketprijzen), met vier personen dus een verschil van duizend euro. Ik mocht reis wel annuleren maar wacht nog steeds op terugbetaling.
Duidelijkheid en geen onzinnige pakketten
De enige website met duidelijke prijsbepaling. Zonder onzinnige pakketten en de goedkoopste in ons geval.
Uitstekend ben heel erg blij met de WTC…
Uitstekend ben heel erg blij met de WTC . Vriendelijk met een uistekende service.
Gewoon duidelijk
goede service
Tot zuiver is het goed
Tot zuiver is het goed, alleen jullie geven aan dat je de koffers voor het luchtruim per e-mail vast kunt leggen en op mijn mail reageren jullie dat dit niet kan maar pas kan wanneer wij vertrekken
Overzichtelijk
Overzichtelijk, snel, concurrerende prijzen
Prijsvergelijkingen…
Prijsvergelijkingen luchtvaartmaatschappijen zijn echt een pluspunt.
Link naar e-tickets is echt een pluspunt,zekerheid van je boeking bij de luchtvaartmaatschappij.
Antwoord per e-mail duurt soms lang,gelukkig wel telefonisch bereikbaar.
Minpunt: soms 1 dag wachten op bevestiging boeking.
Vraag/reservering
We hadden een vraag, omdat er bij de boeking iets misliep, we werden zeer vriendelijk geholpen door een medewerker, ze deed ook direct wat ze beloofde, waardoor wij nog geen uur later alles voor elkaar hadden. Bijzonder attent en netjes!
Alleen maar goede ervaringen
Zeer gebruiksvriendelijke site. Transactieafwikkeling is perfect. Je hebt alleen nog je tablet nodig en je kunt de hele wereld over!
IS PRIMA MAAR ZELF NIET GOED OPGELET…
IS PRIMA MAAR ZELF NIET GOED OPGELET T.A.V. BAGAGE
Vlucht geboekt naar SFO
Vlucht geboekt naar SFO. Zou binnen een uur een bevestiging krijgen, niets ontvangen. Op de website van wtc ook nergens mijn boeking terug te vinden. De volgende dag gebeld. Meteen iemand aan de lijn die het regelde. Het bleek dat de website nog geen bevestiging stuurt. Vervelend als je zoveel geld betaald hebt maar via de telefoon netjes geholpen. Stoelen kun je zelf boeken via airlines. Bij wtc 9 euro adm.kosten
Erg makkelijke en duidelijke site met…
Erg makkelijke en duidelijke site met scherpe prijzen!
Ik boek hier al heel lang
Ik boek hier al heel lang, nooit een probleem gehad, prima site. Alleen wat jammer dat de boekingskosten pas op het laatst vermeld worden... Desalniettemin, zet aanbevelenswaardig!
Perfect geholpen!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.