1. Hiustuotemyymälä

Wow Hair Extensions er bygget på verdier som kombinerer luksus, kvalitet og selvtillit. Luksus skal ikke gå på bekostning av naturlighet – derfor leverer vi 100 % ekte Remy-hår som gir en sømløs, glamorøs look som både føles og ser ekte ut. For oss handler hår ikke bare om utseende, men om å fremheve den beste versjonen av deg selv – enten du er en sertifisert salong som vil gi kundene en uforglemmelig opplevelse, eller en privatkunde som kun velger det aller beste.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg er helt forelsket i håret mitt!

Jeg er helt forelsket i håret mitt!! ✨ Tok både extensions og stripet håret blondt, og dette er uten tvil det beste og tykkeste håret jeg noen gang har hatt. Fargen ble helt perfekt, og håret føles så sunt og fint!

Meena er den flinkeste frisøren jeg noen gang har gått til 💕 Så dyktig, nøye og trygg i det hun gjør – jeg har aldri vært så fornøyd etter en frisørtime før.

Anbefales på det sterkeste! Gleder meg allerede til neste time 💇‍♀️

9. joulukuuta 2025

Very high quality

Very high quality, my hair looks so good and healthy even after many weeks with extensions. Got the perfect shade match and extensions that suits for me. Very very happy with the results every time I’m
Here 😍

3. syyskuuta 2025

Jeg kan på det varmeste anbefale Wowhairextensions

Jeg kan på det varmeste anbefale Meena og hennes merke WowHairExtensions! Hun er utrolig dyktig og profesjonell, og resultatet blir alltid helt perfekt. Håret har en vakker, naturlig glans, er silkemykt og blander seg sømløst med mitt eget hår. Det røyter ikke, floker seg ikke og holder seg nydelig lenge, selv etter styling og vask. Fargen matcher alltid perfekt, og hun gir gode råd slik at du får akkurat det resultatet du drømmer om. I tillegg er festemetoden skånsom, så håret mitt har aldri vært sunnere. Hvis du ønsker extensions som både ser og føles naturlig, og varer lenge, er WowHairExtensions det beste valget!"

27. elokuuta 2025

Har prøvd masse forskjellig typer…

Har prøvd masse forskjellig typer extensions opp gjennom. Både dyre varianter og billigere.
Og disse må være de beste jeg har prøvd! Prisen er også helt overkommelig!
Brukt dem nå fast over flere år, og jeg trenger bare bytte ut mine 1 gang i året, om ikke enda sjeldnere :)
Så floker dem seg ikke sammen, så du slipper å være avhengig av å ha med hårbørste overalt ;) anbefales på det sterkeste!

26. elokuuta 2025

Jeg er kjempefornoyd med mine hair…

Jeg er kjempefornoyd med mine hair extensions fra Wow Hair Extensions!Haret varer utrolig lenge, floker seg ikke og holder seg mykt og fint hele tiden. Absolutt de beste extension jeg har provd-anbefales pa det sterkeste!

25. elokuuta 2025