Pakket niet ontvangen in de brievenbus, maar daar kan Mies niets aan doen. Post NL liet het afweten. Pakket vier dagen later gevonden (beetje klam, voor de rest geen hagelschade). Mies reageert sn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb een bordje besteld voor onze kleinzoon. Zo aardig dat Mies eerst even het ontwerp laat zien voor het bordje in productie gaat. Alles is goed gegaan en mijn kleinzoon eet er inmiddels van.
Zoveel leuke dingen te koop. Maar als a.s. oma hydrofiele doeken met wilde dieren afbeeldingen uitgekozen. Eerlijk, ik weet niet hoe ze eruit zien. Moet ze nog geven. Maar heel lief ingepakt en echt s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I am Michelle, the founder of World of Mies, a kids & lifestyle brand from Amsterdam. Since 2017 I have been making unique hand-painted designs with cute animals. Every year, more products are being added to my webshop. Take a look at the baby textiles, kids backpacks and wall decoration at www.worldofmies.com and bol.com. I have a free gift wrapping service with handwritten card, so what will be your next maternity gift? A personalised mug or plate, a growth chart with sweet animals, or super soft sustainable baby swaddles? My goal is to make every mama and papa smile through my happy animals, while making less impact on Mother Earth. Product feedback is always welcome, if you have suggestions you can send me an e-mail: mies@worldofmies.com
Hannie Dankbaar passage 6, 1053 RT, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Alles prima. ordrbevesting, snel verzonden,super verpakking en vooral hele leuke bekers.
Snelle verzending, mooi ingepakt!
Opvragen per mail snel een antwoord.
(Wanneer is een uitverkocht artikel weer beschikbaar). Ontwerp na bestelling krijg je ter goedkeuring voorgelegd. Het eindproduct, het blijft toch handwerk, was binnen een paar dagen geleverd. De persoonlijke aandacht en het meedenken zeer gewaardeerd. En kwaliteit boven alles. Een innovatief bedrijf👍
Mies stelde vragen over de mail voor een custom made design voor mijn picknickkleed. Meedenken en anticiperen op mijn wensen met een fantastisch resultaat! Super Mies!!!
Nadat ik mijn keuze had gemaakt kreeg ik een leuke mail terug met daarin het voorbeeld hoe het cadeau worden zou. Mies heeft meegedacht over de datum( wel of niet de maandnaam uitschrijven).
Binnen een paar dagen het kado binnen via een brievenbuspakketje. Alles goed en stevig ingepakt en er zat nog een handgeschreven kaart bij.
Leuk hoeveel aandacht eraan besteed is.
Ik ben dik tevreden en ik denk dat de ontvanger dit ook zal zijn als ik het kado ga geven.
Ik ben een hele tevreden klant.
Antwoord op e-mails wordt snel gegeven. Was vergeten de gratis tas bij te voegen. Kreeg hem alsnog thuisgestuurd. Zonder verdere kosten. Heel aardig.
Was een probleem met de rits. Bleek achteraf aan mijzelf te liggen, maar netjes opgelost en bleef geduldig en vriendelijk! Buiten zijn de slaapzakken super fijn materiaal en hele leuke printen.
Prachtig resultaat in goed overleg.
Heb er een beker gekocht en er een naam aan toegevoegd.
Is super leuk geworden.
Leuke kleurrijke afbeeldingen. Ik heb de hydrofiele slaapzakken gekocht. En ben er zeer blij en tevreden over!
Direct een persoonlijke reactie met ontwerp ter goedkeuring. Super leuk en persoonlijk.
World of Mies is een mega leuke webshop met veel persoonlijke aandacht van de eigenaresse zelf. Ik heb tig bordjes met naam besteld, houten stoeltje voor kindjes, serviesjes en stapels kaarten. Alles is altijd naar wens en daarom blijf ik deze orginele cadeautjes bestellen. Zelfs ben ik deze webshop ook voor geboortecadeautjes namens ons bedrijf gaan gebruiken omdat je zeker weet dat het alle smaken dekt. Fan vanaf dag 1!
Aangezien we in de Eekhoornstraat wonen heb ik een schattig lijstje met daarin een art print van een eekhoorn besteld hij is te schattig
Zijn er super blij mee!!
Trotse oma geworden van het eerste kleinkind. Ruim van tevoren bezig geweest voor een origineel, persoonlijk kadootje. Kom ik deze webshop tegen. Werd direct gegrepen door de prachtig geschilderde dieren. Zoveel keuze voor een mooi kraamkado of voor als ze wat ouderlijk. Ik heb gekozen voor een gepersonaliseerde memorybox met de flamingoprint, naam en geboortedatum erop. Eerst krijg je netjes via mail het ontwerp, naam en geboortedatum ter goedkeuring. Ongeveer 3 dagen later afgeleverd, goed verpakt, heel belangrijk. Wat is die memorybox schitterend geworden, ouders heel blij mee en past perfect bij de babykamer. Echt heel mooi gedaan. Ze heeft van alles, borden, bekers, groeimeters etc. teveel om op te noemen. Kunnen allemaal gepersonaliseerd worden. Lust voor de ogen niet alleen voor ons maar zeker ook voor de kids als ze groter zijn. Slagen bij World of Mies doe je zeker, alles met passie gemaakt! Kom graag terug.

Vastaus yritykseltä World of Mies
Heel tevreden over World of Mies .
Zulke leuke kadoos voor kinderen , met veel zorg en liefde gemaakt.
Al paar keer iets gekocht voor mijn kleindochter.
Ook aan vrienden aangeraden.

Vastaus yritykseltä World of Mies
Echt een geweldige site om een leuk en gepersonaliseerd kraamcadeau te vinden. Ik bestelde er een prachtig naambordje met flamingo. Je krijgt supersnel antwoord en hebt dit cadeau in een oogwenk thuis geleverd. Bovendien heel vriendelijk en alles super verzorgd! Ik ben een uiterst tevreden klant en bestel er zonder twijfel in de toekomst nog!

Vastaus yritykseltä World of Mies
Al meerdere keren besteld bij Mies en altijd goede ervaringen. De ontwerpen zijn prachtig, de bestelling snel verzonden en het contact is soepel en persoonlijk.
Raad het ontzettend aan voor bijvoorbeeld een kraamcadeau.

Vastaus yritykseltä World of Mies
Lovely product, speedy delivery. I was looking for a gift for a newborn and this was an excellent choice!

Vastaus yritykseltä World of Mies
Mies heeft 3 ontzettend mooie bordjes gemaakt. 2 voor mijn dochters en een voor mijn lieve kleine nichtje die net geboren is. Mijn zus was ook erg blij met dit originele en mooie, maar toch ook praktische geboortegeschenk.

Vastaus yritykseltä World of Mies
Snelle levering, superleuke kerstkaarten met mooie afbeeldingen.

Vastaus yritykseltä World of Mies
Snelle reactie en mooie spullen. Keer wat anders!

Vastaus yritykseltä World of Mies
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.