Workliving Arvostelua

1 097
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Refurbished is hier zo goed als nieuw. Topstoel die zeer comfortabel zit. Professionele 24/7 stoel voor een fractie van de nieuwprijs met 2 jaar garantie en sommige andere merken tot 5 jaar garantie r... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie via de email, er werd een alternatieve oplossing aangeboden die veel beter was. Binnen een week waren 10 bureaustoelen gerepareerd. Snel en efficiënt dus!

Saanut 3/5 tähteä

Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Näytä lisää

1. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  2. Huonekaluliike
  3. Toimistokalusteet
  4. Käytetyt toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 097)

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Prima kwaliteitsstoel voor een mooie…

Prima kwaliteitsstoel voor een mooie prijs. Keurig bezorgd door DutchNed, een bedrijf dat je stoel met hart en ziel bezorgt!

24. joulukuuta 2024

Beste Johannes,

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de stoel en de bezorging! We geven je complimenten door aan onze vrienden van DutchNed!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Netjes gebeld over welke dag ik bestelling wenst te ontvangen en na levering gebeld of alles goed gegaan is.

23. joulukuuta 2024

Beste Angela,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de 5 sterren!

ROBUSTE EN STEVIGE STOEL

ROBUSTE EN STEVIGE STOEL. ZIT PERFECT EN GOEDE ONDERSTEUNING VOOR DE RUG. VALT NIET UIT DE TOON BIJ OVERIG MEUBILAIR.

10. joulukuuta 2024

Hoi Eric,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Saanut 4/5 tähteä

Mijn 30-jaar oude Herman Miller…

Mijn 30-jaar oude Herman Miller Aeron-bureaustoel ziet er na vermaak gloednieuw uit. Alle functies werken weer.

16. joulukuuta 2024

Beste Peter,

Herman Miller bureaustoelen, we zijn er stiekem best fan van! Het was een mooi project om de 30 jaar oude stoel weer als bijna-nieuw te maken! We wensen je veel vele jaren zitcomfort.

Vriendelijke behulpzame mensen.

Vriendelijke behulpzame mensen.
De stoel is goed gerepareerd en mooi opnieuw gestoffeerd. Hij kan er weer jaren tegenaan.
Hartelijk dank

16. joulukuuta 2024

Beste van Geffen,

Het blijft leuk om te lezen dat onze klanten (bijna) altijd zo tevreden zijn. Dankjewel dat je je ervaring hebt willen delen in een review!

Saanut 3/5 tähteä

Het aanbod is goed - communicatie kan beter

Het aanbod is goed. Voor verbetering is in de omschrijving aangeven of een product in delen komt, oftewel zelf in elkaar sleutelen. Of kant-en-klaar.
Communicatie kan ook beter. Vanaf het moment van retourneren tot het daadwerkelijk ophalen vergt wat e-mail berichten en telefoontjes.
Jammer, want de kast was op zich wel mooi.

10. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Prima bureaustoel en geweldige…

Prima bureaustoel en geweldige klantenservice.
Een refurbished bureaustoel. Eerst wat bedenkingen maar toch gedaan. Geen spijt van. Gekozen voor een mesh uitvoering. Dat is in de winter wel iets kouder. Wel iets om rekening mee te houden.
De klantenservice heeft me prima geholpen aan een handleiding. Ik kreeg eerst de zitting niet omhoog, maar dankzij hun zit ik nu op de goede hoogte.

3. joulukuuta 2024

Beste Jaap,

We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je review!

Saanut 2/5 tähteä

Geen vlotte voorbereiding van aflevering

Foute afspraken over levertijdstip, over leveradres, communicatie

29. marraskuuta 2024

Beste Koen,

Dankejwel voor het delen van je ervaring! Ik zie dat de communicatie in het begin wat lastig was omdat er geen emailadres was ingevuld bij het plaatsen van de bestelling. Dat is gelukkig opgelost en hopelijk ben je tevreden over je nieuwe stoel. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan vooral weten. We wensen je veel plezier van de nieuwe stoel!

Saanut 5/5 tähteä

Van tevoren telefonisch het probleem…

Van tevoren telefonisch het probleem duidelijk gemaakt. Bij aankomst werd de stoel meegenomen en mij een kopje koffie aangeboden.Het personeel had de reparatie eerder verricht dan ik mijn koffie op had.
De betaling kon gewoon met een overschrijving worden betaald.
Prima service.

20. marraskuuta 2024

Beste Peter,

Wat goed dat het de reparatieservice zo snel uitgevoerd kon worden. Hopelijk smaakte de koffie goed, dankjewel voor het delen van je ervaring!

Saanut 4/5 tähteä

Fraaie stoel, goed instelbaar, zitting vrij stevig

De stoel is goed instelbaar. De bekleding past perfect bij de kleuren in ons interieur. Voor mij persoonlijk wel wennen aan wat steviger zitting.

11. marraskuuta 2024

Beste Ron,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We wensen je heel veel plezier van je stoel!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Makkelijk om mee in contact te komen bij een vraag. En prettig contact

15. marraskuuta 2024

Hoi Marieke,

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent en dat we je goed hebben kunnen helpen. We zien je graag terug in de toekomst.

Prachtige stoel

Prachtige stoel. Helemaal naar wens.
Telefonisch goed bereikbaar, ook heel fijn.

12. marraskuuta 2024

Beste Ingrid,

Super om te horen dat de stoel zo goed bevalt! Bedankt dat je je ervaring hebt willen delen.

Saanut 1/5 tähteä

Wat ging er mis

Wat ging er mis? Wat ging er niet mis kan je beter zeggen. 1 stoel besteld, verkeerde stoel geleverd, opgehaald, weer verkeerde stoel geleverd, stoel opgehaald, weer verkeerde stoel geleverd. En dat met heel veel mailen en geen reacties van Workliving en heel veel tijd die hier overheen ging. Kortom, voor ons is dit bedrijf geen ster waard.

23. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Aranea,

Wat een bijzondere gang van zaken zeg. We zijn heel benieuwd wat er met je bestelling is gebeurd en hoe dit heeft kunnen gebeuren. Omdat je review niet geverifieerd is, kunnen we geen bestelling van je vinden. Zou je contact met ons willen opnemen om dit door te geven?

Saanut 5/5 tähteä

keurige en snelle bezorging.

keurige en snelle bezorging.
Enige verbeterpuntje is dat ik bij mijn refurbished bureaustoel graag nog een gebruiksaanwijzing had willen ontvangen.

4. marraskuuta 2024

Hi Michelle,

Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar worden we blij van! We verzamelen zoveel mogelijk gebruiksaanwijzingen van refurbished bureaustoelen. Stuur ons gerust een mailtje, dan kijken we of we deze digitaal naar je kunnen verzenden.

Team Workliving

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin