woonvoordeel.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

2 mei 2026 'n draagbare koelbox besteld en betaald. Bericht gekregen dat mijn bestelling verwerk is, daarna niets meer vernomen. Ik denk ook niet dat ik nog iets zal ontvangen !

Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben een koelbox besteld en betaald, wij hebben diverse malen een email gezonden, helaas zonder antwoord! telefonisch onbereikbaar! Ik hoop dat we de koelbox alsnog snel kunnen ontvangen. voord... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht bereikbaar. Zeer rommelige administratie. Slechte berichtgeving. Afspraken worden niet nagekomen of kloppen niet. Bankje gekocht en weer retour. Drama en vele malen moeten bellen om zaak g... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ordred an Electrical stove on 12/10/19 Got a confirmation mail, and the payment was drawn. Then nothing happens Sended an e-mail, after 10 days, asking if anything happend. Got the answer that... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Alles wat u zoekt voor in huis, tegen de scherpste prijs! Woonvoordeel biedt een uitgebreid assortiment; van Meubelen tot Pannensets en van BBQ's tot Boxsprings!

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, alles snel in huis en goede kwaliteit!

25. marraskuuta 2019

Hallo Daan,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze services en de kwaliteit. Veel plezier met je nieuwe eetkamer stoelen en tafel.

Saanut 5/5 tähteä

waar kom je dit nog tegen

waar kom je dit nog tegen , had 2 dekbedovertrekken besteld , die ik donderdag zou krijgen , nodig voor verjaardag vrijdag , helaas donderdag geen overtrekken , na tel contact , werd er gezegd zijn onderweg, vrijdag geen overtreken weer tel contact om de bestelling te annuleren , en het geld terug te vragen , dat zouden ze in orde maken , mochten de dekbedden nog aankomen mocht ik en het geld en de overtrekken houden , moet zeggen dat ik daar geen vertrouwen in had , dacht ben er ingetrapt geen overtrekken en geen geld terug. wat gebeurt er .... zaterdagavond stond de post.nl voor de deur met de overtrekken , en net ..nu maandag staat het geld op mijn rekening , mijn vertrouwen is hersteld , en zal zeker te volgende x hier weer bestellen . geweldig toch ,

25. marraskuuta 2019

Hallo Joke,

Allereerst bedankt voor je review. Gelukkig ben je tevreden met onze oplossing. Wij zien je graag weer terug in onze webshop als een tevreden bezoeker.

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week een boxspring besteld

Vorige week een boxspring besteld. Voor mij was de bezorgtijd erg belangrijk , omdat ik ging verhuizen. Vriendelijke jongen man heeft mij geholpen aan de telefoon en heeft gezorgd dat de boxspring in de zelfde week nog bezorgd werd. Bedankt!

Beste Jelle,

Veel plezier met je nieuwe Boxspring!

Perfect! *****

Perfect!! Erg blij mee. Snelle levering en goede communicatie.
Home is where the heart is, dankzij jullie !

Super tevreden!

Super tevreden met mijn nieuwe bank en eetkamer stoelen van Woonvoordeel.nl. Echt aan te raden voor iedereen die van mooie meubelen droomt, voor leuke prijzen! Thanks for making my house a home

Saanut 2/5 tähteä

Ordred i Electrical stove on 12/10/19

Ordred an Electrical stove on 12/10/19
Got a confirmation mail, and the payment was drawn.
Then nothing happens
Sended an e-mail, after 10 days, asking if anything happend. Got the answer that it was about to be sent.
I was asking again after 3 weeks: No answer
I was asking again after 4 weeks: No answer
After nearly 5 weeks the stove arrived!
I'm OK that the delivery time is approximately a month from Holland to Denmark. But the communication is horrible
I find it a little hard to recomend..

8. marraskuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Ontevreden. Ik raad af te bestellen bij woonvoordeel.nl

Telefonische klantenservice slecht/nauwelijks te bereiken. Ook de e-mail werd laat en slecht beantwoord. Track and trace code werkte niet dus ik had geen idee wanneer en hoe laat mijn bestelling binnen kwam. Uiteindelijk werd het verkeerde product geleverd. Al met al, zeer ontevreden.

30. syyskuuta 2019

Zeer slecht

Qua bestelling en levering prima geen opmerkingen. Ik had een pannenset besteld, bleek 2 pannen een deuk te hebben, kan gebeuren. Via Whatsapp klacht gedaan plus foto's gestuurd. Lange tijd geen reactie dus heb ze gemaild. Redelijk snelle reactie gehad, pannen hadden ze niet meer of ik dan de waarde van de 2 pannen terug wilde. Aangeven dat ik dat wel wilde. Hierop geen reactie gehad. Even later via Whatsapp eindelijk reactie, zelfde belofte.. en ze gaan er naar kijken. Inmiddels zijn we al een week of 2 verder na laatste reactie maar ik hoor nog steeds niks. Kortom bestel maar niks bij deze winkel want als het kapot geleverd wordt krijg je geen geld of goederen terug. Ze lijken je te helpen met een oplossing maar laten vervolgens niks van zich horen..
Vanaf moment van dit schrijven ben ik een maand bezig met deze klacht.. update februari 2020: Nooit weer wat gehoord van deze winkel.. ik neem mijn verlies en hoop dat mensen never nooit niet iets gaan bestellen via woonvoordeel.nl
Wees gewaarschuwd!

19. syyskuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin