Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Been a customer for some years now! These wood panels and accessories are truly unmatched in quality - all while not being outrageously pricy. We did a few rooms worth of projects through the years, a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Everything from 1st contact to ordering and delivery of goods! The quality is of very high standard and works perfectly, looks great, we love the result in our hall. Always quick response in dialogue... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Atlasgatan 8, 802 86, Gävle, Brynäs, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Dessa produkter från WoodUpp håller mycket hög kvalitet och har ett fantastiks utseende. Enkelt att installera. Snabba leveranser och väldigt finns kundservice.
Har köp deras produkter både till företaget och till mitt hus.

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Mycket bra service, snabba svar samt mycket hjälpsamma, kommer definitivt komma tillbaks 🤗

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Trots att leveransen saknade en hel del av det jag beställt och som försvunnit under transporten så skickade WoodUpp relativt omgående det som saknades.

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Det började med att godset jag beställt var transport skadat
Sedan när skadan anmäldes så gick det flera dagar innan jag fick ett svar
När jag sedan fick reklamations materialet så var det lite transport skadat i ena hörnet….men det gjorde inte så mycket eftersom jag bara skulle använda en liten del av panelen
Sedan om man tittar på detaljer så var filtmattan bakom panelerna inte fullt 60cm och sista listen på filtmattan var 3mm förbi filtmattan ,det gjorde att om man tryckte nästa panel mot den som var fäst …så blev avståndet mellan Listerna mindre än övrigt avstånd på panelen

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Ännu inte satt upp på väggen, men stort beröm för kundförståelse och service i samband med leveransstrul ( som orsakats av mig!). Löstes snabbt och elegant!

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Bäst helt enkelt gällande kvalitet, håller vad man lovar i reklamen!

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Uppföljning på våra planer, hjälp med ritningar ideer, leverans och efteråt har varit en av de bästa upplevelserna jag har haft med leverantörer som privatperson på mycket länge. Fantastiskt företag, ärlighet och professionalism.

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Panelerna var väldigt fina med tjock och bra filt på baksidan. Lätta att limma upp. Ger hemmet en fint intryck.
Vid urtag för tex brytare och uttag är tipset att häfta med kraftig häftpistol i de korta bilarna.
Hyllor och knoppar som är flyttbara var lätta sätta dit och är snygga.

Vastaus yritykseltä WoodUpp - Sverige
Enkelt att beställa - snabba leveranser utan krångel det blev väldigt fint!!