Perfekt, go pris, alt leveret som det skulle, deres vognmand Tonni leverede super service. Meget tilfreds
Meget tilfreds. Skulle bruge alt lørdag. Bestilte mandag aften og valgte 1-5 dage levering. Tirsdag morgen så jeg den landede (klart nok) og tænkte at jeg skulle have valgt hurtigere levering men mått... Näytä lisää
Jeg fik en fantastisk service hos Wood Online. Havde fået leveret nogle forkerte materialer, som hurtigt blev hentet igen uden ekstra udgift til afhentning. Fik refunderet alle penge for disse materia... Näytä lisää
Super alt var som det skulle være, og vognmanden lossede fint efter anvisningen, og har sparet 5000 tusind i forhold til mit lokale byggemarked så det bliver her jeg køber materialer fremover.
Wood online er et online byggemarked til den kvalitets- og prisbevidste forbruger. Uanset om du skal sætte en hylde op i din lejlighed eller renovere dit hus, så kan du finde byggematerialer og værktøj i høj kvalitet på vores webshop wood-online.dk. Intet er for stort - intet er for småt. Vi sætter en ære i at levere de rigtige varer i rette tid. Vores faguddannede kundeservice sidder klar til at hjælpe med kyndig vejledning, hvis du har spørgsmål. Hos os kan du trygt bestille det, du skal bruge til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt.
Kattegatvej 8, 2150, Nordhavn, Tanska
- 39161999
- info@wood-online.dk
- wood-online.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Hurtig levering online…
Har handlet flere gange hos Wood online og det bare i orden det man bestiller. hurtigt levering 👌 blot 2 dage efter jeg bestilte, stod varerne i min have. Kan varmt anbefales 👍

Helt perfekt 👍super god service 😀

Vastaus yritykseltä Wood online
Alting var ok på nær at et bræt ud af…
Alting var ok på nær at et bræt ud af 34 ikke kunne bruges da kanterne i begge ender var afrundede ca 50cm ind på brættet.

God service
God service, også ros til vognmanden der var flink og satte varene ubeskadiget og snorlige hvor jeg havde bedt om.
Hjemmesiden kan dog drille lidt.

Vastaus yritykseltä Wood online
Min ordre blev ikke sendt i flere dage
Min ordre blev ikke sendt i flere dage, selvom varen var på lager. Jeg hentede varen personligt, selvom jeg havde betalt for levering. To stjerner, fordi jeg fik en undskyldning.

Vastaus yritykseltä Wood online
Fin levering leveret til døren alt var…
Fin levering leveret til døren alt var perfekt

Jeg har bestilt 45 stk forskallingsbrædder
Jeg har bestilt 45 stk. forskallingsbrædder i 25 mm tykkelse, men brædder er ikke lige tykke. Der kan være brædder som er 30 mm tykke I den anden ende. Kan ikke lige gennemskue hvor mange det er, da de er stablet op og tages enkeltvis til montering. Men det må være en sav der ikke skærer lige eller importeret fra TEMU 😒

Second hand træ!
Fik leveret træ af virkelig ringe kvalitet. Klinkbeklædning hvor fer og not var ødelagt og skævt forvredent spærtræ!
Man fristes til at tro at det var ungarbejdere der ukritisk havde pakket varene, havde jeg selv stået og valgt træet, så var jeg gået LANGT uden om det som jeg endte med at få leveret!
Til sammenligning havde jeg fået 2 andre ordrer fra 10-4 og der var alt træ virkelig flot.

Vastaus yritykseltä Wood online
Bestilte varen om aften og næste dag…
Bestilte varen om aften og næste dag var de klar til afhentning og så var det også en del billigere end andre steder.
God billig og hurtig service
Det forløb som forventet og kan…
Det forløb som forventet og kan egentligt ikke gøres bedre👍