Wondr Care Arvostelua

1 500
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakje werd verkeerd geleverd door de post en ze hebben het meteen opnieuw gestuurd. Geweldige klantendienst! Heel vriendelijk!

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Erinomainen

494 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Tevreden,maar stukjes zeep voor haar nogal klein.
Douchezeep heel tevreden over.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de showerbar. Wist je dat we ook XL shampoobars hebben? Misschien past dat beter voor jou, daar garanderen we zeker 25 wasbeurten op!🤗

Heel snelle verzending

Heel snelle verzending, producten zijn van kwaliteit, aanvaardbare prijzen en een heel mooi initiatief.

18. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Marque superbe

L'absence totale de plastique pour l'emballage est une excellente initiative. Tous les produits présentés sont remarquables et suscitent une forte envie de les découvrir. Cette approche respectueuse de l'environnement est particulièrement appréciable. Les articles sont conçus pour être à la fois esthétiques et fonctionnels. On ressent un réel soin apporté à chaque détail.

17. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Quel plaisir de lire cet avis, merci beaucoup! Profitez bien des produits.🥰

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten en vriendelijke…

Goede producten en vriendelijke verkoopsters, bieden extra uitleg aan indien gewenst maar zijn niet opdringerig.

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Super om te horen! ☺️ We geven deze feedback graag door aan onze WONDR medewerkers 🫧

Top!

Snelle levering, prima producten. Erg tevreden mee!

Saanut 4/5 tähteä

Goede producten

Goede huidvriendelijke producten. Handig in gebruik en voor op reis

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Super om te horen dat je onze WONDR producten zo waardeert! 💚 Inderdaad superhandig en compact, zeker ook voor op reis. ✈️

Wondr is Snel

Wondr is Snel
Wondr is zalig in gebruik
Wondr is verslavend goed

23. marraskuuta 2025

WIj houden van zo'n WONDRlijke feedback 💚

Super

Super, mijn haar is nog nooit zo glanzend en gezond geweest :)

Super tevreden

Even wennen aan het gebruik. Maar super tevreden van 🩷

29. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Hi Lucy, omdat we geen sulfaten en andere agressieve ingrediënten gebruiken, kan er inderdaad even een gewenningsperiode zijn voor haar en hoofdhuid. Superfijn om te horen dat je nu zo tevreden bent! 🩷

Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie

Na 2 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Er is ook geen tracking info beschikbaar en er komt geen reactie op mijn mails.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Dag Sara, we vinden helaas geen enkele mail onder je naam terug. Kan je dit verzenden naar hello@wondr.care? We lossen dit zo snel mogelijk voor je op! 💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin