Mijn pakje werd verkeerd geleverd door de post en ze hebben het meteen opnieuw gestuurd. Geweldige klantendienst! Heel vriendelijk!
Yritys on vastannut
Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Tevreden,maar stukjes zeep voor haar nogal klein.
Douchezeep heel tevreden over.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Heel snelle verzending, producten zijn van kwaliteit, aanvaardbare prijzen en een heel mooi initiatief.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
L'absence totale de plastique pour l'emballage est une excellente initiative. Tous les produits présentés sont remarquables et suscitent une forte envie de les découvrir. Cette approche respectueuse de l'environnement est particulièrement appréciable. Les articles sont conçus pour être à la fois esthétiques et fonctionnels. On ressent un réel soin apporté à chaque détail.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Vind dat mijn haar volume heeft . Bij normale shampo heb ik dat niet .

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Goede producten en vriendelijke verkoopsters, bieden extra uitleg aan indien gewenst maar zijn niet opdringerig.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Goede huidvriendelijke producten. Handig in gebruik en voor op reis

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Super vriendelijk en bekwaam personeel
Alles volgens afspraak verlopen

Vastaus yritykseltä Wondr Care
zeer vriendelijk en volledig verder geholpen.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Na 2 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Er is ook geen tracking info beschikbaar en er komt geen reactie op mijn mails.