Mijn pakje werd verkeerd geleverd door de post en ze hebben het meteen opnieuw gestuurd. Geweldige klantendienst! Heel vriendelijk!
Yritys on vastannut
Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Ik vond het goed georganiseerd, een mooie stand met super producten die ik en mijn vrouw in het dagelijkse leven nu gebruiken. Om een pop-up vlot te laten lopen op een korte termijn is niet iets gemakkelijks, maar met de meetings en de instructies hebben we dat goed gedaan vind ik.
De producten zijn super snel geleverd. Ruiken heerlijk. Alleen jammer dat de magneten voor de bars op te hangen niet op onze tegel muur blijven hangen van zodra er een bar ophangt. Zonder bar wel 🤣
Producten zijn fantastisch en de levering is top! Goed verpakt en snel verzonden.
Leuk product, ruikt heel goed en goed voor het klimaat.
Goed ze mogen niet vergeten te bellen en niet voor de deur zetten

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Hoewel ik tevreden ben over hun producten, kan ik niet hetzelfde zeggen over hun communicatie en costumer service. De persoon die antwoord op mails, doet dit zeer kort en passief agressief bij een normale vraag over een terugzending. Ben best wel ontevreden en vind het spijtig dat een merk dat zich zo inzet voor het klimaat, zo onprofessioneel is. Aan de reacties hieronder ben ik precies niet de enige waarbij dit gebeurde. Ook de prijs ligt ontzettend hoog voor een een stuk shampoo/zeep, dit is de dag van vandaag gewoon niet betaalbaar voor de gemiddelde persoon.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Super tevreden van de ocean breeze shampoo bar. Ik wil geen andere shampoo meer.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Zalig ruikende producten. En goed voor de huid en de planeet. Ik ben echt fan. Geen plastiek bussen zeep en shampoo meer voor ons.
Ons hele gezin is trouwens fan. 4 jarige en puber incluis.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Ik heb nog nooit problemen gehad met wondr. Mijn besteling is er bijna altijd binnen de 48 uur!

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Er wordt heel snel gereageerd bij het nemen van vontact en ook direct indien mogelijk fout/herstel rechtgezet...en de dag erna was het product al geleverd...dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dikke merci

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Helemaal fan van de wondr producten! Helaas waren niet alle producten op voorraad in de pop-up winkel.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
De scheer pakket gekocht voor mezelf en ik ben fan. Ik heb een gevoelige huid en hiermee super zachte huid en geen irritatie.

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Ik was grote fan van hun producten. Echter bij mijn laatste bestelling op 21 nov is het compleet misgegaan. Vandaag op 22 dec nog niets ontvangen. Meerdere malen contact via allerlei kanalen proberen op te nemen waar sporadische reacties komen dat ze bezig zijn met de verzending. Tot op heden echter geen track en trace ontvangen alsook geen enkele indicatie wanneer ik mijn bestelling zal krijgen. Ik had kerstpakjes besteld welke ik vermoed nu niet tijdig aankomen !!!
Wondr sorry dit kan beter

Vastaus yritykseltä Wondr Care
Zeer tevreden van de shampoobars. Veel keuze, makkelijk te bestellen, snelle verzending.