Wondr Care Arvostelua

1 500
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakje werd verkeerd geleverd door de post en ze hebben het meteen opnieuw gestuurd. Geweldige klantendienst! Heel vriendelijk!

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Erinomainen

(1 500)

494 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik vond het goed georganiseerd

Ik vond het goed georganiseerd, een mooie stand met super producten die ik en mijn vrouw in het dagelijkse leven nu gebruiken. Om een pop-up vlot te laten lopen op een korte termijn is niet iets gemakkelijks, maar met de meetings en de instructies hebben we dat goed gedaan vind ik.

29. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice

Hoewel ik tevreden ben over hun producten, kan ik niet hetzelfde zeggen over hun communicatie en costumer service. De persoon die antwoord op mails, doet dit zeer kort en passief agressief bij een normale vraag over een terugzending. Ben best wel ontevreden en vind het spijtig dat een merk dat zich zo inzet voor het klimaat, zo onprofessioneel is. Aan de reacties hieronder ben ik precies niet de enige waarbij dit gebeurde. Ook de prijs ligt ontzettend hoog voor een een stuk shampoo/zeep, dit is de dag van vandaag gewoon niet betaalbaar voor de gemiddelde persoon.

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat jammer om dit te lezen 😔
Het spijt ons dat je onze communicatie zo hebt ervaren. Dat is absoluut niet de manier waarop we met onze klanten willen omgaan. 💛
Wat de prijs betreft: Onze producten worden bewust lokaal en duurzaam geproduceerd, met kwalitatieve ingrediënten en zonder plastic. 🌎 Als je dit wenst, kijken we graag samen verder naar je specifieke ervaring met de retour of communicatie. Je mag ons altijd opnieuw contacteren, we helpen je graag privé op een rustige en correcte manier verder. Stuur gerust een mailtje naar hello@wondr.care 🫶🏼

ocean breeze…

Super tevreden van de ocean breeze shampoo bar. Ik wil geen andere shampoo meer.

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat geweldig om te lezen 🩵
Ocean Breeze is voor veel mensen een echte blijver. Superfijn dat het ook zo goed werkt voor jou!

Zalig ruikende producten

Zalig ruikende producten. En goed voor de huid en de planeet. Ik ben echt fan. Geen plastiek bussen zeep en shampoo meer voor ons.
Ons hele gezin is trouwens fan. 4 jarige en puber incluis.

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Fantastisch dat jullie als gezin zo fan zijn. Goed voor de huid én de planeet, daar doen we het voor. Dankjewel voor het vertrouwen 💛🌱

Altijd mooie pakjes

Altijd mooie pakjes, bestelling volledig en vlot.

2. joulukuuta 2025

Superfijn om te horen ✨
We besteden veel aandacht aan onze pakjes, The Wondr of Gifting dus heel leuk dat je dit apprecieert 🎁

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb nog nooit problemen gehad met Wondr care

Ik heb nog nooit problemen gehad met wondr. Mijn besteling is er bijna altijd binnen de 48 uur!

Wat fijn om te lezen
Snelle levering en een vlotte ervaring zijn superbelangrijk voor ons. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden ✨

Saanut 4/5 tähteä

Helemaal fan van de wondr producten

Helemaal fan van de wondr producten! Helaas waren niet alle producten op voorraad in de pop-up winkel.

1. joulukuuta 2025

Wat leuk om te lezen 🤍
In de pop-ups bieden we inderdaad een beperkter assortiment aan, al kan je de bestsellers zeker terug vinden. Wel superfijn dat je zo’n fan bent van onze producten.

De scheer pakket

De scheer pakket gekocht voor mezelf en ik ben fan. Ik heb een gevoelige huid en hiermee super zachte huid en geen irritatie.

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om te horen dat jouw gevoelige huid er goed op reageert!😊

Saanut 2/5 tähteä

Niet levering producten en geen medewerking helpdesk

Ik was grote fan van hun producten. Echter bij mijn laatste bestelling op 21 nov is het compleet misgegaan. Vandaag op 22 dec nog niets ontvangen. Meerdere malen contact via allerlei kanalen proberen op te nemen waar sporadische reacties komen dat ze bezig zijn met de verzending. Tot op heden echter geen track en trace ontvangen alsook geen enkele indicatie wanneer ik mijn bestelling zal krijgen. Ik had kerstpakjes besteld welke ik vermoed nu niet tijdig aankomen !!!
Wondr sorry dit kan beter

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Dag Annelies, wat jammer om deze feedback te lezen. ❤️‍🩹 Je bestelling is inderdaad verloren geraakt tijdens de drukte van Green Week, en dat betreuren we oprecht. Ondanks onze inspanningen kan er helaas soms iets fout lopen in zo’n uitzonderlijk drukke periode.
We hebben je zo snel en goed mogelijk proberen verder helpen op alle kanalen dat je contact hebt genomen, met ons als klantendienst. We begrijpen je teleurstelling en hebben je daarom ook met plezier gecompenseerd 🎁
We hopen dat je dit kan waarderen. Een vlotte en correcte service vinden we heel belangrijk.
We nemen deze feedback zeker mee en hopen in de toekomst opnieuw voor een veel vlottere ervaring te kunnen zorgen 🙏🏼

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin