Wondr Care Arvostelua

1 500
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakje werd verkeerd geleverd door de post en ze hebben het meteen opnieuw gestuurd. Geweldige klantendienst! Heel vriendelijk!

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Erinomainen

(1 500)

494 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Voorzichtig met uw bestelling!

Ik en mijn zoon hebben nog in het begin van oktober 2025 onze bestellingen geplaatst en hebben tot nu toe niks ontvangen!!!! Ik heb via e-mail 3 grote berichten met de screenshots als bewijs aan de dienst gestuurd maar tot nu niks gebeurd!!! M.a.w., als u iets er besteld kunt u hoog waarschijnlijk pech hebben....

2. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Dag Olga,
Wat jammer om deze review te lezen 🙂 We hebben je ondertussen al een paar keer privé gecontacteerd via Facebook, omdat je daar ook enkele zaken had gedeeld. Zou je dit even willen nakijken? Dan bekijken we graag samen wat er precies is misgelopen en zorgen we zo snel mogelijk voor een fijne oplossing 💚
Dank je wel alvast en we horen graag van je!

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling niet ontvangen en zelfs nog niet verstuurd

Mijn bestelling zou 20 november verzonden zijn. Het is nu 7 december en ik heb nog steeds niets ontvangen. De track & trace informatie geeft zelfs aan dat de vervoerder het pakketje nog niet eens ontvangen heeft van Wondr.
Ondertussen verschillende mailtjes gestuurd naar Wondr maar krijg geen enkele reactie.

edit 15 dec 2025: @Wondr, gelukkig heb ik niet een week gewacht op jullie reactie hier maar na wat speurwerk op 9 dec contact gezocht via PlanetB die binnen een paar uur reageerden en er voor gezorgd hebben dat mijn bestelling teruggevonden werd bij jullie en dezelfde dag nog verstuurd.

mijn beoordeling op basis van jullie complete gebrek aan goede communicatie blijft 1 ster.

7. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Oh dat is jammer om te horen! We begrijpen je helemaal 🙂
Als de track & trace aangeeft dat het pakket nog niet werd ontvangen door de vervoerder, dan is er duidelijk iets misgelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor 🙏🏼
Kan je ons even je bestelnummer en het e-mailadres waarmee je bestelde bezorgen? Dan kijken we dit meteen voor je na en zorgen we voor een passende oplossing, zoals een nieuwe verzending of een terugbetaling. 💚 Dit kan best naar hello@wondr.care.

Saanut 4/5 tähteä

Leuke ervaring!

Bestellen lukt makkelijk. Site is duidelijk. Leveren is altijd snel, en alles is netjes verpakt. Je opent een doos vol heerlijke geurtjes! Leuke en goede producten. Tevreden

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Een WONDR pakketje openen is meteen een geurig verwenmoment op zich 🥰

Één probleempje

Één probleempje, het zakje “zand” voor in de houder was gescheurd en de inhoud lag verspreid in de doos, waardoor alles wel heel lekker rook🤭

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat jammer dat het zakje gescheurd was, gelukkig rook het heerlijk😁
Mocht je dit nog niet gedaan hebben, stuur ons gerust een mailtje naar de klantendienst, dan lossen we het graag voor je op!🥰

Saanut 4/5 tähteä

Was een cadeaubon

Was een cadeaubon, afwachten wat de ontvanger ervaart.

Je hebt alvast een WONDRlijk cadeau gegeven 🎁 ❤️

Topproducten

Ik hou van de producten, heerlijke geuren. Ook top dat ze denken aan het milieu.

6. syyskuuta 2025

🥰

Top producten !

Geweldige producten van wondr!! De pakketjes die toekomen ruiken altijd heerlijk als ze open gaan. Ik moet geen gewone shampoo meer hebben! Top producten

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel!🥰

Saanut 5/5 tähteä

Goed voor mezelf en het milieu, ik ben overtuigd

Dat de producten niet in een plastic verpakking zitten was aanvankelijk de reden om de zeepjes van Wondr uit te testen. Het is niet bij uittesten gebleven. Ben ondertussen al verschillende jaren een trouwe gebruiker.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om dit te lezen!🥰

Saanut 1/5 tähteä

Geen informatie over een besteld…

Geen informatie over een besteld artikel die niet op voorraad is. Geen reactie via mail, gsm wordt niet beantwoord en geen reactie via instagram. Ik wacht nog steeds op duidelijkheid

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat jammer om dit te lezen en onze excuses voor het ongemak 🙂 We hebben je vorige week geantwoord op je facebook berichtje, kan je dit even bekijken? We kijken graag samen met jou wat er precies is misgelopen en zorgen meteen voor een gepaste oplossing.
Dank je wel voor je geduld 💚

goed!

Vriendelijk personeel
Goeie producten

13. marraskuuta 2025

🥰

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin