Geweldig mooie winkel voor de…
Geweldig mooie winkel voor de verzamelaar wat ook maar met welke film is wat te zien en te kopen.
Ben een (oude) verzamelaar, maar ik vind vanalles:-)
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ben een (oude) verzamelaar, maar ik vind vanalles:-)
Mooie winkel en vriendelijk personeel, ook meerdere keren besteld en alles tip top in orde. Mij hebben ze als vaste klant erbij!
Super mooie winkel en geweldig aardige eigenaren. Even op en neer vanuit Amersfoort en een mooie king of pop rijker. Mooie collectie en we komen zeker een keer terug!
Deze winkel online gevonden. Leuke items en vriendelijk geprijsd. Abusievelijk echter twee stuks van 1 item besteld en hier kwam ik pas later achter. Even geappt, en keurig (en heel snel) opgelost. Aanrader!
Ik heb er een grote mickey mouse besteld en deze werd persoonlijk bij ons thuis bezorgd. Ik kreeg ook nog de verzendkosten terug gestort van de winkel. Dat is pas service!!!
Wondertoys Heerlen, Heel erg blij met verschillende aankopen die ik via de webwinkel gedaan heb. Had een vraag over een artikel die ik gevonden had via Google afbeelding, en heb daarover gebeld of deze in het assortiment was. Ik ben daarmee keurig geholpen, alsof je in de winkel zelf staat. En voor mij zijn het letterlijk wondertoys geworden, wat zij verkopen. Iets wat ik graag wilde was uitverkocht en werd toch onverwachts gevonden. Heel veel webwinkels zouden aan hun service een voorbeeld kunnen nemen alleen al omdat ze telefonisch te bereiken zijn en hun best doen voor jou als klant.Daarbij dragen zij zorg dat de spullen goed verpakt zijn zodat je het heel ontvangt. Daarbij heb ik gemerkt dat ze meer dan hun best doen voor hun klant. Zij hebben hierdoor een vaste klant erbij als ik speelgoed nodig heb, haal ik het bij hun.
Ik heb een product ontvangen dat niet was wat ik had besteld. Er zijn verzendkosten in rekening gebracht. Nu kan ik het niet meer retourneren. Ik verlies nog meer geld en ik zit opgescheept met een product dat ik niet wil.
Geweldige winkel met een ruim assortiment.
Altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen door de eigenaren zelf.
Ze stralen zoveel passie en enthousiasme uit voor hun vak.
Veel duurder dan concurrenten, scheelt vaak (bij duurdere dingen) meer dan 50-100 euro.
Pakket niet ontvangen door postbedrijf. Vlotte terugbetaling gekregen! Opnieuw het product besteld en snel ontvangen.
Wondertoys heeft een hele goede webshop en winkel.
De winkeleigenaars geven een top service met veel klant vriendelijkheid.
De spullen worden ook heel mooi en goed verzorgd, zodat je zeker niet bang hoeft te zijn voor schaden en de spullen zijn super mooi en uniek.
Zeker een aanrader voor als je van anders houdt probeer wondertoys eens te bezoeken en je zult versteld staan van alle goede dingen.
Dit is zeker niet te veel gezegd van mij.
Wees trots op een service zoals deze, want wie weet vind je het maar een keer !!!
🫶🥹🥲🤩😇🙏
📲💻🛒🛍🎀📦
🚚🚪🪟🧸🖼🪆
Snelle levering, online besteld. Twee dagen na bestelling al ontvangen. Netjes ingepakt met extra bescherming, zeer tevreden!
Leuke site met moeilijk te vinden items. Vanuit België een bestelling geplaatst, paar dagen na verzending reeds ontvangen. Ook nog even telefonisch contact gehad, dit was super vriendelijk. Top
Al veel gekocht bij deze winkel! Zowel via de site als op comic cons. De producten zijn top! Zeker een aanrader!
Ik heb deze winkel net ontdekt toen ik er een Neca originele 1979 Alien vond. Die kwam snel aan en in perfecte staat en was heel redelijk geprijsd. Leuke site en ik zal er zeker nog eens shoppen:)