Ze sklepu internetowego ok, w stacjonarnym słabsza jakość snickersów brązowych. Buty ciekawe, ale trzeba rozchodzić. W czarnych problem z prawym butem, jeden skrzypi, drugi wadliwy, źle wyprofilowany.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kupuję Wasze obuwie i galanterię od połowy lat 90-tych. Wasze produkty to 75 procent noszonego przeze mnie przez 30 lat obuwia. Jest wykonane bardzo starannie z dobrej jakości materiałów. Są bardzo wy... Näytä lisää
Zawsze znajdę coś dla siebie. Obuwie na każdą okazję, rewelacyjne torebki i mnóstwo innych rzeczy. Zawsze wszystko wykonane z należytą starannością. Jako, że jest to firma z dużymi tradycjami i doświa... Näytä lisää
Wojas to bardzo dobra firma,zawsze jestem zadowolona z zakupu ,czy w sklepie stacjonarnym czy online zawsze jest wszystko na wysokim poziomie profesjonalna obsługa,polecam ❤️
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Firma z ustaloną renomą
Jakość bardzo dobra, dostawa szybka i terminowa
klarowny sposób zakupy błyskawiczna…
klarowny sposób zakupy błyskawiczna wysyłka brak problemów przy zwrocie
Mając 80 lat procedura była przejżysta
Porządny sklep
Wygodne, bezpieczne zakupy w dobrych cenach. Asortyment duży i w dobrej jakości.
Produkt bardzo dobrze wykonany buty…
Produkt bardzo dobrze wykonany buty mieciutkie.Szybka dostawa.
Warto wspierać polskie firmy
Lubię wspierać polskie firmy, szczególnie te, które dbają o jakość swoich produktów i stawiają na wysokie standardy świadczonych usług.
Opis obuwia pozwolił na dobranie…
Opis obuwia pozwolił na dobranie właściwego modelu. W tabeli rozmiarów brakuje mi szerokości/tęgości. Na szczęście była uwaga od klienta, za buty raczej na wąską stopę, co zadecydowało o zakupie.
Udane zakupy
Udane zakupy, polska firma, polecam! dziękuję, Bożena
Łatwość zakupów
Łatwość zakupów, szybka wysyłka. Produkt średni
od lat dokonuje zakupow obuwia w Wojas…
od lat dokonuje zakupow obuwia w Wojas online nigdy nie mialam zadnych problemow z zamowionym towarem no moze za wyjatkiem ostatnio zamowionymi kapciami,ktore dla mie sa troche ciezkie,ale jest to drobiazg do ktorego sie moze przyzwyczaje
Swietna jakosc obuwia
Swietna jakosc obuwia, wszystko zgodnie z opisem i zdjeciami, rozmiar butow dopasowany, blyskawiczna przesylka.
Ocena
Jestem klientem od jakiegoś czasu i jestem bardzo dziękuję z produktów wysokiej jakości, szerokiego asortymentu i przystępnych cen.
Sandały super
To kolejne buty z tej firmy oczywiście zawsze są super
Ta firma robi dobre produkty
Ta firma robi dobre produkty. Nawet jak nie było mojego rozmiaru zamówiłam i się nie zawiodłam.
Torebka
Od wyboru na stronie do odbioru zamówienia wszystko przebiegło tak, jak należy. W efekcie stałam się posiadaczką ładnej torebki ;)
Trustpilot-kokemus