Choosing Woefkesranch was absolutely the right decision. They are knowledgeable and helpful, communication has always been smooth, and seeing their premises and the genuine care with which they treat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nous avons adopté il y a quelques semaines une petite Lagotto qui fait notre bonheur. En pleine forme, curieuse, sans stress, nous avons reçu un chiot heureux et équilibré, avec tous les conseils util... Näytä lisää
Leuke professionele mensen , leuke aanhankelijke hond ( Lagotto Romagnolo ) , Het is wel een huilbaby ;) deze morgen als we opstonden was het alsof we 2 jaar zijn weg geweest, je moest hem echt op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De eerste keer zijn wij bij de woefkesranch wezen kijken en hadden wij direct een goed gevoel. Wij hebben ons op de wachtlijst voor een pomeriaan pup laten zetten. En nu hebben wij onze pomeriaan d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Woefkesranch is een Belgische, familiale en professionele hondenfokkerij.
AL onze pups worden geïdentificeerd met microchip.Minimaal 2 keer gevaccineerd en meerdere keren ontwormd met verschillende ontwormingsproducten.
Vanaf 8 weken mogen onze pups hun nestje verlaten en zijn ze voorzien met een Belgisch/Europees paspoort. Onze pups zijn allen bij ons geboren. Zo kunnen wij 100% achter de gezondheid van onze honden staan.
Ben je op zoek naar een puppy, en deel je onze passie voor honden?
Bezoek onze Ranch, of bel ons voor meer informatie. ☎ 0032/ 15 755 942
Bij de keuze van onze rassen houden wij rekening met het karakter en de gezondheid van het ras, en uiteraard ook de vraag van de klant. Woefkesranch is gespecialiseerd in:
Woefkesranch staat voor meer dan 30 jaar beroepservaring. Duizenden tevreden klanten in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen.
Lees de mails van onze klanten
Slameuterstraat 29, 2580, Putte, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heel propere zaak met positieve mensen en voldoende uitleg en raadgevingen.
Hartelijk ontvangst met onmiddelijk bezoek van de hondjes en hun ouders.
Zeker geen broodfokkers!
Ik zou het zeer aanbevelen aan iedereen die een gezond hondje wil!

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Thank you Vanas and his dearest girlfriend

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Jullie zijn een leuk team en jullie organisatie is erg praktisch. Ik vind jullie website erg goed gemaakt, omdat je via een waarschuwingssysteem dat je naar eigen criteria kunt instellen, op de hoogte kunt blijven van de beschikbare dieren. Jullie website wordt direct bijgewerkt en jullie reageren snel wanneer er een verzoek om informatie wordt verstuurd.
De omgeving van de dieren is erg aangenaam en erg schoon. Ik hoop dat de dieren kunnen genieten van de grote groene ruimtes waarover jullie beschikken.
Ik zal jullie fokkerij graag aanbevelen :)

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Wij hebben onze droompuppy, een langharige dwergteckel, gevonden bij de woefkesranch. Ze zijn altijd beschikbaar om te antwoorden op onze vragen (ook 's avonds laat via whatsapp). Ze namen ook echt de tijd bij het kennismakingsmoment en we mochten zo lang we wilden bij onze puppy blijven. Onze puppy was goed verzorgd, we hebben de mama en het nest kunnen bekijken. Wij en onze puppy zijn heel tevreden!

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Wel oiled machine with a focus on service yet with enough human attention

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
I am so glad I nougat this Little dog from you.
He ´ s growing well right now.
Vrolijke, Enrhousiaste, behulpzame personeels leden! Nemen al de tijd voor je, geen enkele vraag is hen teveel. Altijd bereikbaar en een snelle reactie!
Super service! We genieten super erg van onze pup, bedankt lieve personeels leden voor de fijne service!

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Goede raad en nazorg voor mijn puppy wat ik zeer erg apprecieer en laten ook zien dat ze met hun puppy's inzitten en niet enkel er zijn voor de kweek.
Merci

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Luna et Nara nos deux bichonnes sont superbes
Je recommande pour votre sérieux
Vos conseils et votre implication
Luna et Nara de Lasne
Wij zijn prima ontvangen, vriendelijke mensen, de schuur waar de pups verbleven was proper!Bij elk ras zat de moederhond erbij! Zij zagen er ook prima uit! Alles was heel proper! Wij hebben eventjes tijd gehad met de pups van onze keuze, met een drankje erbij konden we met hen kennis maken, was heel fijn! Hebben veel informatie gekregen over de verzorging van de pup! Wij hadden een positief gevoel bij heel het gebeuren! Ons pupje is kerngezond en een spring in het veld! Alles top!

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Heb een gezonde puppy die vol energies zit, goed eet, en geen ziektes vertoond. Ben heel erg tevreden dan ook. Goede uitleg ook. Heel professioneel. Fijne mensen.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Asociale mensen! Koop hier niet je hond. Willen snel geld verdienen.
Ik raad iedereen af om bij WoefkesRanch een pup aan te schaffen. Ze houden een pup uitsluitend voor je vast als je een aanbetaling doet, en als je besluit de pup niet te kopen, krijg je je aanbetaling niet terug. Wettelijk mag dit helemaal niet. Consumenten hebben altijd een herroepingsrecht van 14 dagen, maar dat wordt hier genegeerd. De communicatie is onvriendelijk en bijdehand, en de hele werkwijze voelt misleidend en onbetrouwbaar.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Très satisfait. Le chiot est en parfaite santé, bien sociabilisé et a été suivi correctement dès son arrivée. L’éleveur a été disponible pour répondre à toutes mes questions et m’a donné de précieux conseils pour l’arrivée à la maison, l’alimentation et les soins. Je recommande vivement cet éleveur sérieux et attentionné.
Wij hebben onze dwergteckel bij Woefkesranch gekocht en zijn enorm tevreden! 🐶🥰🐶
Wij mochten onze pup eerst komen bezoeken en kiezen, kregen daarbij een heel duidelijke en uitgebreide uitleg en werden heel warm ontvangen.
Twee weken later mochten we onze Marley gaan ophalen. Alles was er super proper en verzorgd. Wannes en Marleen zijn ontzettend vriendelijk en nemen echt de tijd om je goed te begeleiden en alles uit te leggen over de verzorging van je pup.
Wij kunnen Woefkesranch alleen maar aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een gezonde en goed verzorgde pup! 🥰🐶🥰

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Onze Miel is een super hondje(maltezer).Zeer goede uitleg gehad,alles heel proper!Hij is hier nog maar een week maar hij is al bijna zindelijk.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Very professional and helpful. The puppy is in good health.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
A la recherche d’un westie, nous avons trouvé le woefkesranch, la possibilité de voir les chiots dans leur enclos avec la mère, était vraiement un plus par rapport à d’autres éleveurs, l’accueil était très sympathique, l’environnement ainsi que les enclos étaient très propre, la personne qui nous conduit voir les chiots était très gentille envers les animaux, et ceux-ci étaient content de le voir. Après nous avoir laissé passer un moment avec les chiots il nous a invité a venir les remettre nous même à leur mère. Et nous a proposer de revenir les voir quand nous voulions. Lorsque nous sommes venus chercher notre chiot, ils nous ont fourni tous les documents légaux et quelques conseils pour la suite, nous proposant la continuité de sa nourriture dans un premier temps
We hebben nu een Westie van 9 weken. We zijn vriendelijk ontvangen en mochten gelijk naar de pups en ouders kijken. Het was er schoon en de pups zijn heel sociaal en niks bang. Bij het ophalen van de Bob hebben we uitleg gekregen en mogen altijd bellen voor advies. Krijgen mails met tips. Bedankt voor deze lieve pup🥰