Saanut 5/5 tähteä

Staan steeds klaar met deskundige uitleg. Altijd bereikbaar voor vragen en oplossingen. Leveringen steeds vlug en correct. Topmensen! Lobo is minstens of zelfs beter dan alle dure gekende merken qua... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lang opzoek geweest naar brok die past bij onze honden. Omdat we drie Boerboels en een Border collie hebben waren we opzoek naar grote afname mogelijkheden. Nou die hebben we gevonden. Mijn vragen wer... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

de levering heeft deze keer heel lang geduurd. Anders zis het vandaag bestellen en 2 werkdagen later geleverd. Deze keer zaten er 5 dagen tussen. Omdat ik altijd rekening houd met de levering heb ik... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa
  2. Koirankasvattaja
  3. Koirien päivähoitokeskus

Yrityksen kirjoittama

Flanders Petfood is ontstaan uit onze gedeelde passie voor dieren en een duidelijke behoefte aan hoogwaardige, betrouwbare voeding voor honden en katten. Wij zijn Ellen en Philip, de oprichters en gezichten achter Flanders Petfood. Vanuit onze vestiging in Beernem, West-Vlaanderen, staan wij dagelijks klaar om baasjes te helpen bij het maken van de juiste voedingskeuzes voor hun dier. Onze visie Wij geloven dat elk dier recht heeft op gezonde, evenwichtige en goed verteerbare voeding. Daarom selecteren we enkel producten van hoge kwaliteit – vaak hypoallergene voeding, graanvrij of afgestemd op specifieke gezondheidsnoden. Geen overbodige toevoegingen, enkel voedzame ingrediënten met een duidelijk doel. Flanders Petfood is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar kwaliteitsvolle voeding voor honden en katten – van complete dagelijkse voeding tot hypoallergene formules en aangepaste voeding bij allergieën of een gevoelige spijsvertering. Wat maakt ons anders? Persoonlijke begeleiding Wij nemen de tijd om naar u te luisteren. Heeft uw hond of kat een allergie, intolerantie of specifieke behoefte? Wij denken met u mee en bieden gericht advies. Betrouwbare service We hechten veel belang aan correcte en snelle levering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor afhaling op afspraak. Steeds bereikbaar Geen callcenter, geen lange wachttijden. U spreekt altijd rechtstreeks met ons – Ellen of Philip – voor advies, vragen of ondersteuning. Prijs-kwaliteit voorop We combineren onze kwaliteitsnormen met eerlijke prijzen. Wij kiezen producten waar we zelf volledig achter staan, zonder marketingverpakking of loze beloftes. Kleinschalig, betrokken, professioneel Flanders Petfood is bewust kleinschalig opgezet. Hierdoor blijven we flexibel, betrokken en persoonlijk. Klanten weten wie ze aan de lijn hebben, en dieren krijgen de aandacht die ze verdienen. Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle honden- of kattenvoeding? Wij helpen u graag verder. Ellen & Philip – Flanders Petfood

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Beschadigde levering door transportbedrijf

We hadden een levering van hondenbrokken. Deze was helaas beschadigd door het transportbedrijf. Na overleg een klacht ingediend. We hebben een andere zak met voedsel gehad wat eigenlijk niet had gehoven.
Top geholpen.

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Flanders Petfood

tis soms wat met de transportfirma's, gelukkig gebeurt dit slechts zelden. We verpakken onze zakken in wikkelfolie ter bescherming, en dat scheelt een hoop miserie.
Als het dan toch gebeurt nemen we onze verantwoordelijkheid op.
Graag gedaan ,
Philip

Top service

Super fijne mensen!
Zeer snelle levering en altijd heel correct!
Alleen maar lof!!

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Flanders Petfood

Bedankt voor deze mooie review Evi:)

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al enkele jaren op…

Ik bestel al enkele jaren op regelmatige basis bij lobo west en telkens opnieuw wordt de bestelling correct uitgevoerd. Het is ook fijn dat je op de website telkens naar de laatste bestelling kan gaan en deze dan door 1 knop kan herhalen.

11. kesäkuuta 2025

Bedankt Annick!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin