Un élevage magnifique, où l'on sent tout l'amour porté aux chiens. On nous a laissé passer 15 minutes magiques avec le chiot de notre choix, pour prendre le temps de nous adopter mutuellement. Autant... Näytä lisää
Choosing Woefkesranch was absolutely the right decision. They are knowledgeable and helpful, communication has always been smooth, and seeing their premises and the genuine care with which they treat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nous avons adopté il y a quelques semaines une petite Lagotto qui fait notre bonheur. En pleine forme, curieuse, sans stress, nous avons reçu un chiot heureux et équilibré, avec tous les conseils util... Näytä lisää
Leuke professionele mensen , leuke aanhankelijke hond ( Lagotto Romagnolo ) , Het is wel een huilbaby ;) deze morgen als we opstonden was het alsof we 2 jaar zijn weg geweest, je moest hem echt op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Woefkesranch
Yrityksen kirjoittama
Woefkesranch is een Belgische, familiale en professionele hondenfokkerij.
AL onze pups worden geïdentificeerd met microchip.Minimaal 2 keer gevaccineerd en meerdere keren ontwormd met verschillende ontwormingsproducten.
Vanaf 8 weken mogen onze pups hun nestje verlaten en zijn ze voorzien met een Belgisch/Europees paspoort. Onze pups zijn allen bij ons geboren. Zo kunnen wij 100% achter de gezondheid van onze honden staan.
Ben je op zoek naar een puppy, en deel je onze passie voor honden?
Bezoek onze Ranch, of bel ons voor meer informatie. ☎ 0032/ 15 755 942
Bij de keuze van onze rassen houden wij rekening met het karakter en de gezondheid van het ras, en uiteraard ook de vraag van de klant. Woefkesranch is gespecialiseerd in:
- Beagle
- Siberische Husky
- Shiba Inu
- Dwergteckel
- Welsh Corgi Pembroke
Woefkesranch staat voor meer dan 30 jaar beroepservaring. Duizenden tevreden klanten in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen.
Lees de mails van onze klanten
Slameuterstraat 29, 2580, Putte, Belgia
- 015755942
- info@woefkesranch.be
- woefkesranch.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Professioneel en vriendelijk
Vriendelijke mensen. Ik kreeg alle tijd met de pups om te kijken welke het beste zou passen. Ik heb tips gekregen over de verzorging en ook na de aankoop nog contact gehad over hoe het ging.

Topfokker
Zeer leuk hondje gevonden hier en topservice alom bij de Woefkesranch! Aanrader dus.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
What rally stond out was the cleaniness…
What rally stond out was the cleaniness what is very important to me, and you van meer your pup in a special place. And ervery thing was explained to you.
Doe zo verder, er is zelfs een winkel aan.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Woefkesranch is een aanrader!
Supercontent van Woefkesranch. Vriendelijk onthaal, staan altijd klaar met raad indien er vragen zijn. Goede opvolging. Een echte aanrader!

Cocapoo : Georges
De ontvangst was top we kregen ruimschoots de tijd om onze pup te kiezen. Daarna kan je ook op pupy bezoek komen wat zeer tof is zo bouw je toch al een band op. De uitleg die we kregen was ook super, niks is te veel voor hun ze staan ook altijd paraat voor als je verdere vragen hebt. Blijf zo verder doen TOPPERS.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
Dans l'ensemble, tout est ok
Chiens bien présentés. Nous avons pu prendre le temps de choisir. Dommage que la patronne soit sur plusieurs ventes en même temps Mais, dans l'ensemble, tout s'est bien déroulé.
Il y a un suivi, rappels des vaccins et autres... Réponse à nos demandes, il faut avoir le temps vu la surcharge de travail des vendeurs. Dans l'ensemble, nous recommandons.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
We waren in eerste instantie een beetje…
We waren in eerste instantie een beetje huiverig omdat dit best een grote fokker is. Echter als je de reviews leest en ook de beoordelingen op hun website dat geeft best wel een goed gevoel.. daarom hadden we besloten om toch eens te gaan kijken voor een nieuw hondje. En inderdaad, de reviews waren helemaal waar hele schone verzorgde hokken waar de hondjes in zitten met hun moeder. Je mag deze ook zien en ook aanraken als je dat wilt. De hondjes zien er heel verzorgd en mooi uit en ook hartstikke gezond. Wat we ook zeer op prijs stellen was zeer goede uitleg waarvoor veel tijd genomen werd. Dus we zijn hartstikke blij met ons nieuwe hondje.

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
onze ruwharige dwergteckel Raf.
onze ruwharige dwergteckel Raf.
Bij afhaling vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg over alles wat je moet weten over je nieuwe pup , ook de moeder van onze Raf gezien . Nu is onze bandiet iets meer dan 9 weken en heeft energie voor 10. Tijdens de nacht hebben we hem nog niet één keer gehoord !

Heel tevreden
Heel fijne uitleg gekregen, waren hele lieve personen en het hondje is ook kern gezond en heel speels! Ge-chipt en al. Nadien passen ze zelf het adres aan en de eerste dagen als je het pupje hebt, sturen ze nog mails met extra uitleg en tips.

Top! 👍🏻
Vriendelijk onthaal in een verzorgde zaak. Ondanks de drukte toch tijd voor een duidelijke uitleg en antwoorden op eventuele vragen.
Ook nadien nog interesse in hoe de eerste momenten/dagen thuis zijn geweest. Top! 👍🏻

Onze fijne ervaring bij Woefkesranch 🐾
Onze ervaring bij Woefkesranch 🐾
Wat een fijne ervaring bij Woefkesranch! Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen. De medewerkers namen echt de tijd voor ons en gaven duidelijke uitleg over de pups en hun verzorging.
We mochten de moeder van onze pup ontmoeten dat vonden we heel belangrijk en daarna kregen we alle tijd om met onze pup te spelen in de winkel. Terwijl we samen speelden, kregen we allerlei handige tips en advies.
De sfeer was vriendelijk en ontspannen, en het voelde goed om te merken hoeveel aandacht er aan de dieren wordt besteed. We gingen met een goed gevoel én een blij pupje naar huis! 🐶❤️
En heeft heerlijk geslapen in de auto!
Onze pup is een cockapoo pup en is super slim, leert snel en geeft ons veel liefde 🥰

Avoir bien choisi
Cannelle est adorable, douce, obéissante. On sent qu’elle vient d’un environnement apaisant. Merci

Vastaus yritykseltä Woefkesranch
De tijd en goede raad die jullie voor…
De tijd en goede raad die jullie voor ons gemaakt hebben.
Ook de goede nazorg