wittetandencenter.be Arvostelua

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Van proefsessie naar glossy

Oorspronkelijk had ik een oefensessie van 20 euro gepland. Toen ik ter plaatse was, vertelde de mevrouw mij dat er bij de proefsessie geen peroxide gebruikt wordt, enkel het licht, wat eigenlijk geen effect zou hebben op de witheid van de tanden. Dan vroeg ik waarom ze dan een proefsessie aanbieden waarop de dame zei dat dit is om aan te tonen hoe het in zijn werk gaat. Dit vond ik eerlijk gezegd weggesmeten geld en vroeg of ik dan toch een behandeling kon krijgen die wel effect zou hebben op de witheid van mijn tanden. Ik nam de glossy. Dat duurder 1 uur en kostte 79 euro. Op de website staat der de tanden 3 tot 5 tinten witter zouden worden. Ik zag wel verschil, maar 5 tinten is wel overdreven. Ik zou eerder zeggen 2 tinten. Dus niet teveel van verwachten.

30. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Professionele uitleg door een zeer…

Professionele uitleg door een zeer vriendelijke juffrouw in Roeselare. Mijn tanden zijn na de 5 sessies van 20 min (na elkaar) inderdaad écht veel witter !
Hou rekening met 2 u voor de behandeling, maar ik zat in een stoel met heerlijke tril-massage ! Zalig ! Een aanrader 👍

2. joulukuuta 2023

Topservice!

Ik kon snel en op een eenvoudige manier een afspraak krijgen. De verschillende formules werden voorgesteld en uitgelegd. Heel vriendelijke dame tijdens de behandeling. Stap per stap werd uitgelegd wat gedaan werd. En totaal pijnloos! 😉

14. marraskuuta 2023

Prachtig resultaat

Vriendelijke ontvangst. De nodige professionele uitleg gekregen. Gratis testsessie en aansluitend Glossy VIP behandeling. Zeer tevreden van het resultaat! Volgend jaar terug voor onderhoud sessie.

20. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een gratis testsessie laten doen…

Ik heb een gratis testsessie laten doen in Zedelgem. Ik kreeg een hele duidelijke, eerlijke en professionele uitleg. Iedere stap werd goed uitgelegd. Na de proefsessie van maar 20minuten zag je al een verschil.
Ze raadde me de glossy vip aan terwijl er veel plaatsen het duurste pakket voorstellen. Hier dus zeker het geval niet.
Ik heb onmiddellijk een afspraak ingeboekt. Mijn vriend was ook geïnteresseerd en heb dan teruggebeld om de afspraak te wijzigen in een duo-behandeling.
Wij zijn klant 😄

25. huhtikuuta 2023

Duidelijk en correct

Heel vriendelijk ontvangen door de Dame in Zedelgem, de uitleg was klaar en duidelijk. Ik kreeg een try-out sessie die toch resultaat gaf, daardoor en ook mede dankzij de interessante prijs boekte ik me direct een 5 beurten sessie. Nu even afwachten wat dat geeft en hopelijk kan ik bij m'n volgende review de volle vijf sterren geven.

2. toukokuuta 2023

Try-out

Mijn try-out was in het Wittetandencenter in Knokke-Heist, daar kreeg ik een goede uitleg en werd alles stap voor stap uitgelegd. Ik was al aangenaam verrast met het resultaat na 20min, ik naam het thuispakket mee om het resultaat verder op te volgen. Ik kom zeker nog eens terug!

6. huhtikuuta 2023

VIP glossy behandeling

Ik koos voor een VIP glossy behandeling in het centrum in Knokke. Lies verwelkomde mij met een collageendrankje & een heel duidelijk en aangename uitleg. Daarna mocht ik plaatsnemen in een zalige warmte massagestoel & startte de sessie van 5 * 20 min. Hierbij kregen we alle voorzieningen om het een echt me-time momentje te maken: zalige muziek, boekjes & gratis WiFi!
Na 5 sessies waren mijn tanden een stuk bleker, ik kon niet stoppen van kijken ernaar !
Met de nodige nazorguitleg kon ik met een big smile naar huis!
Dank je wel lies!

28. marraskuuta 2022

Super ervaring

De mevrouw in het witte tandencentrum in Ieper is heel sociaal en vriendelijk alsook laat ze u comfortabel voelen. Wij hebben een glossy vip duo genomen en zijn er beide heel tevreden van ikzelf ben 8 tinten bleker na 5 sessies. Wij raden dit zeker aan! Daarnaast heb ik geen pijn gehad, mogelijk zal je wat gevoeliger tanden hebben tijdens het poetsen. (Alhoewel krijg je zeker een beschermingslaag voor je tandvlees).

10. lokakuuta 2022

Top service

Top service! Heel erg vriendelijk! Normaalgezien was de zaak al gesloten, maar door telefonisch contact op te nemen wou ze gerust nog eens open doen voor onze duo behandeling.

6. lokakuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin