De har desværre fjernet muligheden for at købe et gavekort til gavekortet/gogift udenxat erstatning med anden gavekort leverandør. ØV!!!!
Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fået de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var på vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistor... Näytä lisää
Påske-svindel… Jeg faldt desværre også i deres “påske tilbud”. Heldigvis var det da kun point som jeg mistede, men jeg er da færdig med at hjælpe med spørgeskemaer fremover… Mon de virksomheder, s... Näytä lisää
Plejer at være et godt sted at handle, men den sidste levering gik der 14 dage før det blev afsendt. Jeg forsøgte at kontakte selskabet i mellemtiden både via mail, telefonisk og Facebook. Intet svar... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
WiStore.dk er en anderledes webshop. Her bruger du nemlig point som betaling. Point’ene optjener du som medlem af internetpanelet Wilke Wisdom og via spørgeskemaundersøgelser. WiStore.dk er åben for alle og tilbyder et hav af unikke fordele som levering indenfor 1-3 dage, gode tilbud, følge os på Facebook og Twitter samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får dog langt flere fordele som medlem af Wilke Wisdom internetpanelet, såsom fri fragt og muligheden for at optjene rabat på alle varer.
Christiansmindevej 12D, 8660, Skanderborg, Tanska
- 74 62 89 29
- support@wistore.dk
- wistore.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Godt udvalg men noget dyrt
Super hurtig
Indløser ikke gavekort
Jeg fik et gavekort på kr. 550,00 for at deltage i kundeanalyse på Wilke.dk. Jeg forsøgte flere gange at indløse gavekortet uden held - jeg ringede - og de bad mig sende ønskerne på mail - så ville de sende til mig. Jeg har rykket flere gange - uden held. Så jeg
må anbefale alle ikke at bruge dette firma. Jeg klagede til Wilke - det fik jeg heller ikke nogen hjælp eller erstatning.

Vastaus yritykseltä Wistore
Fin service og hurtig levering
Alt gik helt glat ;-)
de er en legit side og kommer med de…
de er en legit side og kommer med de pakker man bestiller og det er en side værd at besøge
Super duper- hurtig og kvik service
Super duper- hurtig og kvik service. gode vare
nemt at bestille og kommer hurtigt
Hurtig levering
Hurtig levering af min bestilling og…
Hurtig levering af min bestilling og pæne vare
Hurtig og fejlfri levering
Har modtaget de bestilte varer i god og…
Har modtaget de bestilte varer i god og sikker stand.
Jeg har før købt ting fra wistore og…
Jeg har før købt ting fra wistore og det var også denne gang en god oplevelse.
Varen er som ventet og den fremme til tiden.