Nordicdrop Arvostelua

1 001
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Dejlige produkter der holder drikkevarerne kolde i lang tid. De er nemme for børn, at bruge og holder tæt. Virkelig god kundeservice!! Hurtig respons, hurtig levering, og der sendes nye dele såfre... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geniale dunke og genialt kundeservice! ✨ Jeg skrev til Nordic drop på Instagram, om et problem med min søns vandflaske, og indenfor 1/2 time havde de sendt en ny afsted til os!😍 Derudover er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super gode drikkedunke ✨ 🫰 God kundeservice 🫰 Hurtig levering 🫰 Holder hvad de lover Flasken holder temperaturen på vandet som lovet. Puttede isterninger i flasken tidlig morgen,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Letade efter en smidig flaska till sonens smoothie del, innan hans träning. Tog den minsta o han älskar den. Fick dock lägga till de andra locken, i köpet. Så nu ska den officiellt testats under hel... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Tietoja yrityksestä Nordicdrop

Yrityksen kirjoittama

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Yhteystiedot

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Erinomainen

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 001)

558 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Dejlige produkter der holder…

Virkelig god kundeservice!! Hurtig respons, hurtig levering, og der sendes nye dele såfremt noget skulle gå i stykker.
Har handlet her flere gange, og vil vælge dem igen, når der skal købes nye drikkedunke.
Her kan man trygt handle!

17. syyskuuta 2026

Super god service.

Super god service.
Jeg havde en reklamation på en drikkedunk. Der gik 5 minutter, så havde jeg få svar og fået erstattet drikkedunken.

17. syyskuuta 2026

Geniale dunke og genialt kundeservice! ✨

Geniale dunke og genialt kundeservice! ✨

Derudover er det jo de bedste flasker vi har prøvet (og kæmpe bonus - de tåler opvaskemaskine)! De holder vandet koldt. Vi har alle en flaske hver og vi er begyndt at give dem i gave til andre 😍
kan kun anbefale!

16. syyskuuta 2026

Hej Emma,

Tusind tak for de flotte ord 😍

God kvalitet

Hurtig forsendelse, virkelig kvalitets drikkedunke der passer både til mit børnehavebarn og teenager.
Det ene låget viste sig at være defekt da jeg undrede mig over det havde fået vand ind, men der var kundeservice hurtig til at afsende et nyt låg uden beregning! :)

Hej Nina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🥳🙏

Saanut 5/5 tähteä

Drikkedunken du ikke kan undvære

Lidt dyre, men HVER en krone værd, og ikke dyrere end alle de 80-140,-drikkedunke jeg har smidt ud, fordi de ikke var tætte.
Den holder indholdet koldt en fuld dag uden køl, drypper aldrig, og kan gå i opvaskeren. Slet og ret genial, og helt uundværlig!

1. syyskuuta 2026

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord 😍

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter, og ved evt. fejl eller skade er kundeservicen fuldstændig i top! 🔝👍

Hej Naja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❤️

Super kvalitet

God service, hurtig ekspedition og produktet er af super kvalitet som lever op til beskrivelserne

Hej Karen-Marie

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har handlet her før og fik en af de…

Jeg har handlet her før og fik en af de store drikkedunke som holder vandet koldt virkelig længe og er så glad for den. Nu har jeg bestilt til min søn også, og vi glæder os til at få den hjem.

14. syyskuuta 2026

Hej Sissel,

Tusnd tak for den flotte anmeldelse 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har allerede 2 x 650ml flasker som…

Jeg har allerede 2 x 650ml flasker som jeg er utrolig glad for
De hjælper mig med at få drukket i løbet af dagen og holder vandet dejligt koldt
Så nu har jeg bestilt 2 kopper og en 500 ml flaske til min taske

13. syyskuuta 2026

Hej Lise,

Mange tak for anmeldelsen ☀️🙏

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig svartid og exceptionelt god…

Hurtig svartid og exceptionelt god service! Nordicdrop får mine varmeste og bedste anbefalinger.

13. syyskuuta 2026

Hej Sannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🥳

De bedste vandflasker!

Jeg startede med at købe en flaske til mig selv og har nu anbefalet dem til flere, for de er simpelthen bare så lækre! - Mine børn skal helt sikkert også haven nogle til den tid!🌟
De pakker flaskerne forsvarligt og sender pakkerne hurtigt! Derudover har de en virkeligt god og imødekommende kundeservice!😍

8. syyskuuta 2026

Hej Helena,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Kundeservice i verdensklasse

Havde et problem med en flaske - de sender omgående en ny. Kundeservice opsøger endda mig.
Flot kundeservice.

11. syyskuuta 2026

Hej Tenna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🥳

Saanut 5/5 tähteä

Har lige bestilt flaske nummer 2 til…

Har lige bestilt flaske nummer 2 til min søn, da den første er slidt op + for lille til skolebarnet. Vi er meget tilfredse med flaskerne, som endda holdte vand koldt i timevis da vi var på ferie i Tyrkiet med 36° varme.

11. syyskuuta 2026

Hej Tanja,

Bedste vand flaske

Nu har vi bestilt for anden gang , denne gang 2 stk
De er så gode til at holde vandet koldt og skønt at det er så nemt at komme isterninger i .
De var også med sydpå , dejligt med iskoldt vand ved poolen . Dejlig nemt at rengøre , jeg putter dem i opvaskemaskinen ( uden sugerør )

10. syyskuuta 2026

Hej Dorthe,

Flot og lækker flaske

Flot og lækker flaske.
Fantastisk kundeservice: der var to små sorte mærker på flasken og de sendte straks en ny til mig - TAK

10. syyskuuta 2026

Hej Karin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❤️

Saanut 5/5 tähteä

Letade efter en smidig flaska till…

Så nu ska den officiellt testats under helgen. Vanliga sugrörs delen, älskar han.
Härliga färger 🤪🙏

9. syyskuuta 2026

Hej Amanda,

Tusen tack för den fina recensionen!

Med vänliga hälsningar
Jonas

Lækre produkter og fantastisk service ☺️

Lækre produkter og fantastisk service ☺️
Har købt 3 drikkedunke og 1 kaffekop og er virkelig tilfreds med kvaliteten! Dejligt med ekstra sugerør, samt børster til at rengøre dem med. Jeg oplevede dog at kaffekoppen fik nogle hvide plamager efter at være i opvaskemaskinen (selvom de kan tåle det), men har fået tilsendt en ny efter jeg henvendte mig ☺️
Kan kun anbefale at købe fra Nordic Drop!

8. syyskuuta 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin