Banner for Windocare

Windocare Arvostelua 1 724

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Onze oude PVC achterdeur sloot niet meer. Dominic heeft ze hersteld en nu werkt ze opnieuw even vlot als 25 jaar geleden. Professioneel, correct en vriendelijk. Een aanrader!

Saanut 4/5 tähteä

Bedankt Sven, Yves en Lorenzo voor de efficiënte en verstandige aanpak bij het herstellen van ons “versleten” schuifraam. Toffe bende! Met dank aan Windocare… Het leven schuift verder! Céli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag kwam Niels van Windocar langs voor nazicht van 4 oudere PVC ramen die niet meer goed open en/of dicht gingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn deskundigheid, raadgevingen en vriendelijkheid. 4... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn Matheo en Lucien langsgekomen om mijn raam te repareren. Er was een nieuwe kruk besteld, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De prijs van de kruk is van de offerte gehaald, w... Näytä lisää

1. Korjauspalvelu
  2. Lasinkorjauspalvelu
  3. Lukkoseppä

Tietoja yrityksestä Windocare

Yrityksen kirjoittama

Eerste hulp bij ramen, deuren, rolluiken en screens

Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.

Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.

Maak een afspraak

Onze servicegaranties

Yrityksen kirjoittama

Efficiënte aanpak
Bij je langskomen om te kijken wat het probleem is? Nee. Bij Windocare pakken we de dingen grondig aan. Op voorhand buigen onze service-helden zich over je situatie, zodat ze met de nodige voorkennis aan je deur staan en het probleem efficiënt tackelen.
Vakmanschap pur sang
Buitenschrijnwerk heeft geen geheimen voor onze service-helden. Het zijn mannen die wéten waarmee ze bezig zijn. Ze brengen tonnen ervaring bij je over de vloer. Zo ben je er zeker van dat je ramen en deuren grondig en kwalitatief onder handen worden genomen.
Geen onverwachte kosten
Onverwachte kosten: daar overvallen wij je absoluut niet mee. Vooraleer onze service-helden bij je langskomen, ontvang je professioneel advies met een duidelijk prijsvoorstel. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Beloofd.
Eén directe hulplijn
Help! Bij wie moet je precies zijn voor je probleem? De producent van je profielen, de leverancier van je glaswerk, de klinken, scharnieren of sloten? Of zelfs meerdere partijen tegelijkertijd? Onbegonnen werk, en bovendien niet nodig. Met Windocare heb je 1 hulplijn, waar je met alle issues terecht kan.
Een snelle oplossing
Lang wachten hoeft niet. Enkele cijfers die dat bewijzen. Binnen de 48 uur na je aanvraag ontvang je professioneel advies. Binnen 5 werkdagen ligt een afspraak vast. Binnen 10 werkdagen komen we bij je langs. Binnen de 15 werkdagen is onze interventie afgewerkt. Daar mag je op rekenen. Beloofd.

Garantie-uitbreiding

Minimum 2 jaar garantie

Je ramen en deuren zijn bij onze service-helden in professionele handen. Dat garanderen we, zwart op wit. Wij geven twee jaar garantie op door ons geplaatste materialen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je prachtige buitenschrijnwerk, maar ook de kwaliteitsgarantie erop.

Raam, deur, rolluik of screen kapot?

Onze service-helden fixen het snel, vakkundig en onder garantie.

4,4

On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 3/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Windocare

Beste Armand, soms lopen de zaken niet helemaal zoals wij ze willen, dat klopt. Onze excuses voor het ongemak, wij streven er naar om in de toekomst beter te doen!

Zeer vriendelijke werknemers

Zeer vriendelijke werknemers, leveren proper en goed werk en ruimen achteraf alles netjes op !
Echt zeer tevreden !!!

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Heel fijn om lezen, bedankt voor uw fijne reviews. Top om te lezen dat het werk van onze mannen zo geapprecieerd wordt.

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte info over de herstelling

Perfecte info over de herstelling, perfecte uitvoering van de herstelling, enige nadeel is moeilijk, zo niet telefonisch onbereikbaar

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Beste Jean, bedankt voor je feedback. Goed om lezen dat we je zo goed konden helpen.

Onze telefonische bereikbaarheid is inderdaad beperkt tussen 10 en 12u elke weekdag. We zijn hard aan het werk achter de schermen aan een systeem om onze klanten nog beter te woord te staan!

Afspraken goed nageleefd

Afspraken goed nageleefd, op tijd en volgens offerte.
Wel niet goedkoop, anders 5 sterren.

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Henricus voor je review! Fijn om lezen dat je u goed geholpen voelt!

Een waar genoegen!

Het was gewoon over de ganse lijn een fijne ervaring. Vriendelijke werkmannen, uiterste gedienstig, zeer goed werk, punctueel, ... Zowel voor het hersiloconeren van het raamwerk als het vernieuwen van wieltjes voor het schuifraam. Het was - net zoals de vorige keren - een waar genoegen!

22. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Stijn! Fijn om deze feedback te lezen. We geven het door aan onze servicehelden die bij u zijn geweest.

Zeer goed

Claude is een zeer kundige en ervaren monteur. Ik was aangenaam verrast en ben zeer goed geholpen om mijn raam te repareren. Snelle service en kwaliteit is zeer goed. Zeer klantvriendelijk en servicegericht.

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Harry, we brengen Claude op de hoogte van deze complimenten!

prima vakwerk

Vlot een afspraak kunnen maken, die stipt nagekomen is. Op een uur tijd was mijn raam gemaakt, ook al heeft de specialist het bijna volledig uit mekaar moeten halen. Prima vakwerk!

20. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Top om lezen, onze servicehelden doen hun uiterste best om goede en snelle service te bieden.

Herstelling schuifdeur

Heel erg bedankt aan Claude, Sven en Yves voor het maken van onze schuifdeur.
En ook voor de hele goede service die ze geboden hebben.

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Met veel plezier Hubert, we geven het door aan de mannen!

Intervention rapide et parfaite

Je suis très satisfaite. Intervention rapide et parfaitement exécutée tout a été réparé par Sven en moins d’une heure des mois que la fenêtre était bloquée 😥 à cause d’un défaut du mécanisme d’origine. Il a tout réparer et avec le sourire merci 🙏 à vous. Et le prix était comme convenu sur le devis j’ai payé le forfait diagnostique rien de plus donc je vous les recommande fortement.

16. toukokuuta 2025

Top!

Saanut 5/5 tähteä

Een zeer bekwame technieker waarin je…

Een zeer bekwame technieker waarin je vertrouwen had gezien tegenwoordig veel mensen de dupe zijn van oneerlijke bedriegers.onlangs een vb op TV programma : ze zeggen dat!Bedankt Windocare voor jullie degelijke diensten!!!we raden jullie ten zeerste aan aan onze vrienden!Groeten👍👍👍👌👌👌👌

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

C'est agréable de lire que cela a été une si bonne expérience de travailler avec nous. Windocare s'efforce de faire preuve de transparence et de communication. Nous transmettrons les compliments à Sven !

Goede afspraken

Goede afspraken, correcte service

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Rudi, fijn dat je het zo ervaren hebt!

Saanut 2/5 tähteä

Zendow Deceuninck grote schuifraam

De facturatie is een ramp!
Je kan best start- en einduur laten aftekenen, want ze rekenen vlotjes door (ook tijdens hun rustpauze). Blijven zelfs op je oprit staan om hun kwartiertjes uit te zitten.

Van de geleverde reparatie blijf ik ontzettend tevreden, wat ik helaas niet langer kan zeggen van hun verdere aanpak.
Claude & Joeri waren een vlot en professioneel team die de schuifraam repareerden (nieuwe wieltjes, en enkele kleine details) in een mum van tijd.
Gevoel voor humor maakt het altijd zoveel fijner! Dank je wel voor deze vlotte service!

24. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Handige en grappige servicehelden, het beste van 2 werelden!

Top service en herstelling

Tijdens onze verbouwingen hebben we onze toen huidige schuiframen gerecupereerd voor nieuwe herplaatsing. Daarbij hadden de aannemers een cruciale fout gemaakt bij de plaatsing waardoor onze schuiframen bol stonden. Na wat zoekwerk uitgekomen bij Windocare. De vaststelling was meteen een grote paniek: Veel (afbraak)werk om de 2 ramen opnieuw correct te plaatsen. Werken van dit formaat worden in principe niet gedaan door Windocare. Desalniettemin stelde serviceheld Sven het toch voor om deze interventie te doen en na het aanvaarden van de offerte kwamen Sven en zijn 2 andere collega's (lees zelfs iemand vanuit Sint-Truiden) stipt op tijd 7u 's morgens voor de deur. De hele dag zijn ze eraan bezig geweest maar het resultaat mag er zijn! Samengevat: echt profs met de juiste know-how en een zéér uitzonderlijk manier van werken waarbij er zelfs maar zéér beperkte afbraak nodig was voor het opnieuw plaatsen van de ramen. (plijsterwerk in zeer beperkte moeten verwijderd worden)
Ik weet alvast wie ik zal contacteren indien ik ooit nog problemen met ramen zou ondervinden!

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt voor de fijne review! Het was een hele uitdaging maar we zijn trots dat onze servicehelden het tot een goed einde hebben gebracht! Geniet van uw hernieuwde situatie.

Vriendelijke persoon

Vriendelijke persoon, gaf goede uitleg bij alles wat hij deed.

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Dirk, blij om lezen! Geniet van uw oplossing!

Heel tevreden

Heel tevreden, professioneel, punctueel, vriendelijk en snelle service. En correcte prijs.

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Patricia, uw feedback stellen we erg op prijs! Op naar (eventuele) volgende keer!

Saanut 3/5 tähteä

De werkman was vriendelijk, afspraak maken is moeilijk

De werkman was vriendelijk. Maar volledig digitaal werken voor de afspraak zonder de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben ervaar ik als klantonvriendelijk. Mijn buurvrouw van 85 heeft jullie diensten ook nodig maar heeft geen idee hoe ze jullie kan bereiken, en 185€ vragen bij mij voor 1 klink aan een raam te vervangen is wel heel duur.

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Beste, bedankt voor uw feedback. Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 10 en 12 net om iédereen de kans te geven om zich aan te melden. Op die manier stellen wij klantvriendelijkheid hoog in ons vaandel.
Onze diagnosekost is ook geen 185 euro en hangt steeds af van uw btw-tarief.

Geef gerust aan hoe we u verder kunnen helpen zodat u zeker over de juiste informatie beschikt!

Groeten, #TeamWindocare

Prima service

Prima service. Claude en Yves hebben uitstekend werk geleverd ondanks de moeilijkheden met het schuifraam. Ons schuifraam is nu tip top in orde 👌.

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt voor uw fijne feedback! We geven de complimenten door aan onze servicehelden!

Correcte communicatie

Correcte communicatie, enkel gefactureerd wat echt moest gebeuren en daardoor een lagere factuur t.o.v. de offerte.

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Stefano, bedankt voor jouw feedback! Blij dat onze transparantie geapprecieerd wordt.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin