Onze oude PVC achterdeur sloot niet meer. Dominic heeft ze hersteld en nu werkt ze opnieuw even vlot als 25 jaar geleden. Professioneel, correct en vriendelijk. Een aanrader!

Bedankt Sven, Yves en Lorenzo voor de efficiënte en verstandige aanpak bij het herstellen van ons “versleten” schuifraam. Toffe bende! Met dank aan Windocare… Het leven schuift verder! Céli... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag kwam Niels van Windocar langs voor nazicht van 4 oudere PVC ramen die niet meer goed open en/of dicht gingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn deskundigheid, raadgevingen en vriendelijkheid. 4... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag zijn Matheo en Lucien langsgekomen om mijn raam te repareren. Er was een nieuwe kruk besteld, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De prijs van de kruk is van de offerte gehaald, w... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Windocare
Yrityksen kirjoittama
Eerste hulp bij ramen, deuren, rolluiken en screens
Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.
Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.
Maak een afspraakOnze servicegaranties
Yrityksen kirjoittama
- Efficiënte aanpak
- Bij je langskomen om te kijken wat het probleem is? Nee. Bij Windocare pakken we de dingen grondig aan. Op voorhand buigen onze service-helden zich over je situatie, zodat ze met de nodige voorkennis aan je deur staan en het probleem efficiënt tackelen.
- Vakmanschap pur sang
- Buitenschrijnwerk heeft geen geheimen voor onze service-helden. Het zijn mannen die wéten waarmee ze bezig zijn. Ze brengen tonnen ervaring bij je over de vloer. Zo ben je er zeker van dat je ramen en deuren grondig en kwalitatief onder handen worden genomen.
- Geen onverwachte kosten
- Onverwachte kosten: daar overvallen wij je absoluut niet mee. Vooraleer onze service-helden bij je langskomen, ontvang je professioneel advies met een duidelijk prijsvoorstel. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Beloofd.
- Eén directe hulplijn
- Help! Bij wie moet je precies zijn voor je probleem? De producent van je profielen, de leverancier van je glaswerk, de klinken, scharnieren of sloten? Of zelfs meerdere partijen tegelijkertijd? Onbegonnen werk, en bovendien niet nodig. Met Windocare heb je 1 hulplijn, waar je met alle issues terecht kan.
- Een snelle oplossing
- Lang wachten hoeft niet. Enkele cijfers die dat bewijzen. Binnen de 48 uur na je aanvraag ontvang je professioneel advies. Binnen 5 werkdagen ligt een afspraak vast. Binnen 10 werkdagen komen we bij je langs. Binnen de 15 werkdagen is onze interventie afgewerkt. Daar mag je op rekenen. Beloofd.
Garantie-uitbreiding
Minimum 2 jaar garantie
Centrum-Zuid 1111, 3530, Houthalen-Helchteren, Belgia
- 028280214
- help@windocare.be
- windocare.be
Raam, deur, rolluik of screen kapot?
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Sympathieke technieker die heel zijn…
Sympathieke technieker die heel zijn trukendoos bovenhaalde om de herstelling rond te krijgen en er nog in slaagde ook.
Klant zeer tevreden.
Zijn vrouw ook.

Vastaus yritykseltä Windocare
Snelle afhandeling van het probleem
Snelle afhandeling van het probleem en perfect verloop van de opgegeven planning.

Vastaus yritykseltä Windocare
Zeer goede service na verkoop!
Zeer goede service na verkoop!

klus geklaard !
vriendelijk en bekwame man, probleem netjes opgelost

Heel aangename ervaring!
Net mijn eerste ervaring met Windocare gehad: uitstekende service, betrouwbaar, vriendelijk en met kennis van zaken. Ze waren heel behulpzaam bij het zoeken naar een oplossing. Zeker een aanrader! Bedankt Michel en Francis!

Top klantenservice
1. De gemaakte afspraken werden nageleefd.
2. Een technieker die, nadat hij ontdekte dat hij een verkeerd wisselstuk bijhad, terugrijdt naar het magazijn, het juiste wisselstuk ophaalt en ná 17u nog langskomt om te herstellen. Dát is klantenservice!

Vastaus yritykseltä Windocare
Vriendelijke en behulpzame technieker.
Vriendelijke en behulpzame technieker.
Alles mooi en netjes afgewerkt

Zware schuifdeuren
De ploeg werkmannen heeft er alles aan gedaan om de problemen op te lossen. Het was een zware klus (6 zware schuifdeuren eruit liften).

Zeer snelle service
Zeer snelle service, de technieker heeft de moeite gedaan om eerst even te kijken wat er mis was, om de raam te herstellen en niet onmiddellijk een nieuw onderdeel te moeten bestellen. Zeer degelijke en vriendelijke man.

Vastaus yritykseltä Windocare
Snelle en correcte afhandeling en de…
Snelle en correcte afhandeling en de prijs viel ook nog mee.

Vastaus yritykseltä Windocare
zeker goed en betrouwbaar genoeg om even te moeten wachten
De “hero” die bij ons langs kwam was duidelijk professioneel en zeer vriendelijk. Een probleem waarvoor hij wat millimeterwerk moest uitvoeren deerde hem niet.
Met windocare mag je echter (jammer genoeg) niet te ongeduldig zijn. Het kan wel een tijdje duren voor men iemand kan zenden om het werk uit te voeren.
Wat dan weer wel positief is, is de mail die men een dag voordien zend, met de link waardoor je de planning van de werkman kan opvolgen. En dus zo min of meer kan bepalen wanneer (op welk uur) bij je zal aankomen.
Mochten we nog eens problemen hebben bij raam of deur zullen we wel windocare terug aanspreken.

Vastaus yritykseltä Windocare
een raam herstellen begon op 13/5/2025…
een raam herstellen begon op 13/5/2025 met een held 'hero' die de oorzaak kwam vaststellen. Uiteindelijk is na 3 tussenkomsten en een totale kost van 1955,30 EUR de herstelling van rollagers en slot uitgevoerd op 2/10/2025. Dit duurt dus 5 maanden.
De onpersoonlijke werkregeling die laattijdig verwittigd de dag voordien op een niet nauwkeurig tijdsschema heeft grote nadelen voor de klant die zich maar moet aanpassen. De vaktechnische mensen in het veld zijn vriendelijk en ok 'hero s', de organisatie is een 'money hero'; m.i. te duur.

Vastaus yritykseltä Windocare
Uitstekende service op alle niveaus
Uitstekende service op alle niveaus. Zowel bij aanvraag offerte, maken van afspraak en uitvoering van de werkzaamheden. Claude en metgezel zijn klantgerichte experten die de herstelling aan het schuifraam professioneel hebben uitgevoerd.
Een aanrader voor eenieder die problemen heeft met ramen en deuren.

Vastaus yritykseltä Windocare
Slechte onderlinge communicatie binnen…
Slechte onderlinge communicatie binnen Windocare, via verschillende kanalen gecommuniceerd om een afspraak te maken met huurders, waarbij dit meermaals faalde. Wanneer de juiste personen werden aangesproken voor het maken van een afspraak, werden voorgestelde datums van beschikbaarheid niet gevolgd en werden er afspraken ingepland waarbij er op voorhand duidelijk was dat er desbetreffende datums niemand aanwezig kon zijn. Over de personen waar ik rechtstreeks contact heb gehad kan ik vertellen dat ze steeds vriendelijk waren, en over het eindproduct kan ik niets slechts vertellen. Het is alleen een spijtige zaak dat er bijna 6 maanden zat tussen de vraag te stellen en het maken van een raam. ‘Snel’ mogen ze uit hun slogan nemen.

Vastaus yritykseltä Windocare
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.