Banner for Windocare

Windocare Arvostelua 1 724

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Onze oude PVC achterdeur sloot niet meer. Dominic heeft ze hersteld en nu werkt ze opnieuw even vlot als 25 jaar geleden. Professioneel, correct en vriendelijk. Een aanrader!

Saanut 4/5 tähteä

Bedankt Sven, Yves en Lorenzo voor de efficiënte en verstandige aanpak bij het herstellen van ons “versleten” schuifraam. Toffe bende! Met dank aan Windocare… Het leven schuift verder! Céli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag kwam Niels van Windocar langs voor nazicht van 4 oudere PVC ramen die niet meer goed open en/of dicht gingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn deskundigheid, raadgevingen en vriendelijkheid. 4... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn Matheo en Lucien langsgekomen om mijn raam te repareren. Er was een nieuwe kruk besteld, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De prijs van de kruk is van de offerte gehaald, w... Näytä lisää

1. Korjauspalvelu
  2. Lasinkorjauspalvelu
  3. Lukkoseppä

Tietoja yrityksestä Windocare

Yrityksen kirjoittama

Eerste hulp bij ramen, deuren, rolluiken en screens

Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.

Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.

Maak een afspraak

Onze servicegaranties

Yrityksen kirjoittama

Efficiënte aanpak
Bij je langskomen om te kijken wat het probleem is? Nee. Bij Windocare pakken we de dingen grondig aan. Op voorhand buigen onze service-helden zich over je situatie, zodat ze met de nodige voorkennis aan je deur staan en het probleem efficiënt tackelen.
Vakmanschap pur sang
Buitenschrijnwerk heeft geen geheimen voor onze service-helden. Het zijn mannen die wéten waarmee ze bezig zijn. Ze brengen tonnen ervaring bij je over de vloer. Zo ben je er zeker van dat je ramen en deuren grondig en kwalitatief onder handen worden genomen.
Geen onverwachte kosten
Onverwachte kosten: daar overvallen wij je absoluut niet mee. Vooraleer onze service-helden bij je langskomen, ontvang je professioneel advies met een duidelijk prijsvoorstel. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Beloofd.
Eén directe hulplijn
Help! Bij wie moet je precies zijn voor je probleem? De producent van je profielen, de leverancier van je glaswerk, de klinken, scharnieren of sloten? Of zelfs meerdere partijen tegelijkertijd? Onbegonnen werk, en bovendien niet nodig. Met Windocare heb je 1 hulplijn, waar je met alle issues terecht kan.
Een snelle oplossing
Lang wachten hoeft niet. Enkele cijfers die dat bewijzen. Binnen de 48 uur na je aanvraag ontvang je professioneel advies. Binnen 5 werkdagen ligt een afspraak vast. Binnen 10 werkdagen komen we bij je langs. Binnen de 15 werkdagen is onze interventie afgewerkt. Daar mag je op rekenen. Beloofd.

Garantie-uitbreiding

Minimum 2 jaar garantie

Je ramen en deuren zijn bij onze service-helden in professionele handen. Dat garanderen we, zwart op wit. Wij geven twee jaar garantie op door ons geplaatste materialen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je prachtige buitenschrijnwerk, maar ook de kwaliteitsgarantie erop.

Raam, deur, rolluik of screen kapot?

Onze service-helden fixen het snel, vakkundig en onder garantie.

4,4

On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Geen ster waard.

Geen ster waard.
Afgesproken dat wanneer onze schuifpui van 1997 niet gerepareerd kan worden bij bezoek wij geen kosten maken. Windocare gaf met zekerheid aan dat zij dit soort herstellingen dagelijks doen daarom akkoord gegaan. Bij bezoek bleek het alsnog niet te repareren. Vervolgens ontving ik een offerte van duizenden euro’s waar alle versleten onderdelen vervangen worden (nagenoeg een nieuwe pui). Hun boodschap is ‘wij kunnen het toch herstellen’. Dit bedrijf is een lachertje. Uiteindelijk is er 1 onderdeel kapot van circa 50 euro.
Trap niet in de misleiding, een offerte hoort kosteloos te zijn.
Zij blijven maar aanmaningen sturen van 156,- voor iets wat niet hersteld is.

18. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Windocare kwam tussen voor herstelling ramen

Windocare kwam tussen voor herstellingen aan enkele ramen van een andere leverancier. Eerst werden alle ramen gereviseerd en nadien kwam men de herstellingen uitvoeren. Na de herstelling werd ter plekke betaald, doch werd meteen ook gemeld dat iets niet in orde was. Dit werd betwist, hoewel vooraf een rondgang was gebeurd en alles in orde moest zijn. Ondanks verschillend verzoeken hiertoe heeft men de schade niet willen herstellen, hoewel het evengoed aan een raam was waar zij aan gewerkt hebben en de schade zelf veroorzaakt hadden na werken.

30. syyskuuta 2025

Beste,

Dank u voor uw feedback. We vinden het belangrijk om hier enige verduidelijking bij te geven.

Naar aanleiding van uw melding over een beschadigde raamkruk wensen wij te benadrukken dat hier wél op werd gereageerd. U ontving van ons een e-mail met het verslag van de technieker, samen met de bijhorende toelichting en offerte.

Na intern overleg en telefonisch contact met onze technieker blijkt dat tijdens de herstelling een blinde boring werd uitgevoerd en de voorziene onderdelen correct werden vervangen. Tijdens deze interventie werd vastgesteld dat ook de raampomp defect was. Dit defect kon vooraf niet worden vastgesteld, aangezien het raam niet geopend kon worden en de raamkruk reeds niet functioneerde. Met andere woorden: het probleem was reeds aanwezig vóór onze tussenkomst.

Onze technieker heeft dit ook ter plaatse aan u gemeld en aangegeven dat vervanging van de raampomp noodzakelijk was. Om die reden werd een bijkomende offerte opgesteld. Aangezien deze offerte niet werd goedgekeurd, konden wij geen verdere bestelling of inplanning voorzien.

Wij wensen dan ook te verduidelijken dat er in dit dossier geen sprake is van schade veroorzaakt door onze werkzaamheden.

We betreuren dat dit tot ontevredenheid heeft geleid en blijven steeds bereid om in overleg te gaan op basis van objectieve vaststellingen.

Windocare

Zeer tevreden

Snel en vlot contact. Uitstekende info vanaf maken afspraak tot en met de interventie. Vriendelijke vakman die uitstekend werk geleverd heeft.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Yves! Blij dat je onze digitale manier van werken kan appreciëren.

Geheel volgens de verwachting

Geheel volgens de verwachting. Goede herstelling. Dank zij windocare waren er nog wisselstukken.
De prijs was volgens afspraak en voor mij zeker voordeliger dan een nieuwe schuifdeur te moeten plaatsen. Dus niets dan tevredenheid

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Wim, dat zijn de reviews waar wij als bedrijf blij van worden!

Saanut 2/5 tähteä

Zeer lange doorlooptijd en gebrek aan opvolging bij nog steeds niet uitgevoerde herstelling

Mijn ervaring met Windocare betreft een herstelling die werd aangemeld begin februari 2025.
Ondanks snelle diagnose en goedkeuring van de offertes, is de effectieve oplossing
bijna een jaar later nog steeds niet afgerond.

Het dossier kende meerdere vertragingen door fout geleverde onderdelen,
onduidelijke communicatie en telkens verschuivende levertermijnen.
Concrete afspraken lieten maanden op zich wachten en opvolging gebeurde
voornamelijk reactief na herhaalde navragen.

Als eigenaar kom je hierdoor in een bijzonder moeilijke positie terecht,
zeker wanneer je ook rekening moet houden met een huurder.

De techniekers zelf waren correct, maar de algemene dossieropvolging
en communicatie laten helaas te wensen over.

Aanvulling:
Dank voor uw reactie. Wij hopen dat het dossier nu correct en volledig wordt afgerond binnen de voorgestelde termijn. Na effectieve afronding zullen wij deze review opnieuw bekijken en waar nodig aanpassen.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Windocare

Beste Geert. We begrijpen uw frustratie en erkennen dat er in uw dossier fouten zijn gemaakt die hebben geleid tot zeer lange vertragingen.
We zetten alles in het werk om u te helpen op de nieuwe vooropgestelde datum. We hebben lessen getrokken uit uw situatie en nemen dit verder op in onze organisatie. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijk en correct

Behulpzaam, super vriendelijk, nog een echte babbel
Vlotte afspraken
Vlotte plaatsing en afwerking
Ondanks een foute levering van de leverancier geen enkel probleem om dit onmiddellijk op te lossen en aan te passen
Zeer zeker een aanrader

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Heel erg bedankt Marijke! We doen ons best om zowel uit te blinken in logistiek als communicatie en goed dat je dit zo ervaren hebt! Een pluim voor ons team.

Saanut 4/5 tähteä

Het duurde wat langer eer er een…

Het duurde wat langer eer er een afspraak kon ingepland worden, maar de huurder bleek tevreden met het bekomen resultaat. Bedankt!

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt voor je feedback! Wij zijn blij om horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en dienstverlening! Bedankt voor je vertrouwen.

Saanut 5/5 tähteä

gewoon goed hun werk gedaan vriendelijk…

gewoon goed hun werk gedaan vriendelijk , beleefd en proper hun werk beeindigd

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Gerrit, meer moet het soms niet zijn: proper werk en op naar de volgende klant!

Professioneel, efficiënt en kwaliteit

Windocare heeft een goed systeem dat de klant van offerte tot planning uitstekend en helder op de hoogte houdt. De techniekers die de inspectie en het werk uitvoerden waren alle ervaren, netjes en efficiënt. De deur reparatie in mijn geval was met uitstekend materiaal en vervangingen gedaan.

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bijzonder fijn om lezen! Dank hiervoor

Saanut 1/5 tähteä

Slechte communicatie en niet nakomen planningHelaas heel slechte ervaring met deze…

Helaas heel slechte ervaring met deze firma. Offerte gevraagd en gekregen in augustus, waarbij ze stukje referentie-profiel afslijpten.
Op 28/11 ‘zou de interventie door de servicehelden’ doorgaan. Er was gezegd met zes medewerkers omwille van de zwaarte van het raamwerk. Ik neem verlof die dag, die dag daagt er enkel 1 man op die terug klein stukje afslijpt en zegt dat eerste stukje is zoekgeraakt. Hij geeft nog mee dat fiema worstelt met planning en men daardoor nieuw softwareprogramma gaat gebruiken. Daardoor kan reparatie niet doorgaan en zal ik opnieuw maanden moeten wachten. Christophe van Windowcare beloofde me al 2x telefonisch na te kijken Wanneer dan de reparatie wel kan doorgaan maar helaas zonder dit daadwerkelijk te doen. Resultaat: ik kreeg een offerte in augustus ‘25 voor 2000 euro reparatie aan raamwerk maar ik weet nog steeds niet of en wanneer ze de werken komen doorvoeren in 2026 (in plaats van zoals beloofd op 28/11). Ondertussen kan raam niet gebruikt worden en nam ik nodeloos dag verlof. Ik raad deze firma niet aan omwille van het gebrek aan communicatie en het niet nakomen van beloofde timings.
Ik ben nog steeds wachtende
Dekoninck Antwerpen .

28. marraskuuta 2025

Rolluik

Rolluik werd snel hersteld.
De werkmannen kennen hun vak.

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Bedankt Jan, we geven het door aan onze servicehelden!

Saanut 1/5 tähteä

Weigeren te komen kijken naar onze…

Weigeren te komen kijken naar onze ramen omdat ze voor hen te oud zijn. Aangezien een ander bedrijf ons wel kon helpen, stel ik me er toch vragen bij waarom zij dit weigeren.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Windocare

Beste Tina, bedankt voor je reactie. Wij hebben door onze vele duizenden interventies per jaar de ervaring dat wij in bepaalde gevallen, geen meerwaarde kunnen bieden. Daarom geven wij dit op voorhand transparant aan. Jammer dat onze eerlijkheid en transparantie met 1* wordt gequoteerd maar fijn dat je geholpen bent door een collega in het vak.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin