Saanut 5/5 tähteä

Bestelling gedaan doos witte wijn lenotti. Zocht ik kon hem nergens krijgen behalve hier. Goede prijs heerlijke wijn. Lees wel eens berichten waarvan ik denk waarom blijven jullie niet lekker in de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In de zomer zijn wij op de camping en komen dan bij Wijnenwereld verschillende soorten wijn kopen. In de zomer de rosé, anderen zijn Chardonnay of Pinot Grigio. Ik laat me altijd adviseren en neem l... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Afgelopen maand voor t eerst 1 doosje wijn besteld om eens te proberen. Dinsdag’s besteld en donderdag al keurig afgeleverd. Inclusief een persoonlijke note van Wijnenwereld. Wat een heerlijk positi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

ik heb tot nu nog geen klachten onder vonden, altijd netjes en correct. Attent met een leuk gezellig berichtje geschreven, gewoon top! Net bedrijf met lekkere wijnen echt voor ieder persoon die van w... Näytä lisää

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top service

Besteld en de dag erna geleverd.
Heerlijke wijn , voor een faire prijs!
De persoonlijke boodschap, vind ik altijd erg leuk:)

6. joulukuuta 2023

Hele goede service

Hele goede service. Het lukte me niet helemaal met bestellen, maar wilde wel wijn de volgende dag binnen hebben. Ze hebben enorm goed met me meegedacht, zodat het netjes op tijd binnen was. Top!

20. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al jaren bij wijnenwereld

Ik bestel al jaren bij wijnenwereld, reageren snel en persoonlijk, vooral dat laatste is erg prettig bij een online winkel.
Wijnen zijn goed, ik laat soms hun ook een flesje uitkiezen… heerlijk.

Gr

16. joulukuuta 2022

Persoonlijk briefje...

Wat ik zo leuk vind, naast dat de bestelling en de bezorging geen problemen oplevert, is dat er bij het openen van de doos met wijn, altijd een zelfgeschreven briefje bij zit van: geniet er van, groeten van..... Toppie!

11. joulukuuta 2022

Goede wijn

In de zomer de rosé, anderen zijn Chardonnay of Pinot Grigio. Ik laat me altijd adviseren en neem laatste factuur mee voor de keus van de wijnen,die ik lekker vind. Ze hebben veel keus,goed advies en verkopen de wijnen met veel enthousiasme en goede prijs/kwaliteit.

6. joulukuuta 2022

Geweldig!!

Yvonne is bij iedere bestelling fantastisch. Ik bestel vanuit Amerika voor mijn vader zijn favoriete wijnen en ik kan altijd verwachting dat het op tijd aankomt!

11. lokakuuta 2022

Prachtig assortiment!

Prachtig assortiment!
Mooie kwaliteitswijnen!
Fijne snelle service!
Telefonisch contact was zeer prettig!
Eigenlijk is alles goed hier!

10. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

ik heb tot nu nog geen klachten onder…

Net bedrijf met lekkere wijnen echt voor ieder persoon die van wijnen houd veel keuze.

5. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Waar de klant nog Koning is

Je krijgt bij wijnenwereld goed advies en wordt prettig geholpen, veel vakkennis aanwezig.
Alles wordt netjes in de auto gezet.
Echt een zaak waar de klant nog Koning is, dat maak niet veel meer mee!!!

30. marraskuuta 2022

Heel fijn bedrijf

Zeer duidelijk in communicatie, snelle levering. Handgeschreven boodschapje op een notitieblokje bijgevoegd. Top gewoon alles!

7. lokakuuta 2022

Kerstgeschenken

Kerstgeschenken

Al jaren verzorgt Laurens onze kerstgeschenken naar volle tevredenheid. Dat neemt ons veel werk uit handen.

4. joulukuuta 2022

Prima service.

Prima service.
Bestel al jaren wijn bij Wijnenwereld.
Ik ben nog van de oude stempel, bel even op, zeg mijn naam en ze weten al wat ik wil. Volgende dag al bezorgd.

4. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin