Ik ben zeer tevreden over de producten, de verpakking en het verzenden! Ik kan Brouwkelder aanraden.
Vroeger ooit een keer mede gemaakt met een vriend. Nu zelf ruim 17kg honing gekregen van een kennis die zelf bijen heeft dus begon het te kriebelen. De prijzen en aanbod op brouwkelder zijn aantrekkel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
+ enorm aanbod, zeer nette site. Keurig vertaald. - het is niet meteen duidelijk dat het een zweeds bedrijf is, dat betekend lange levertijden. Het duurde al 4 werkdagen voor dat het pakket zweden v... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Brouwkelder.nl vind je de beste selectie ingrediënten en uitrusting voor thuisbrouwen. We proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik ben zeer tevreden over de producten
Ik ben zeer tevreden over de producten, de verpakking en het verzenden!
Ik kan Brouwkelder aanraden.
Er zitten geen instructies bij mijn…
Er zitten geen instructies bij mijn bestelling. Dat had het wel makkelijker gemaakt

Vastaus yritykseltä Brouwkelder
Kwaliteit matriaal goede prijzen en…
Kwaliteit matriaal goede prijzen en snelle levering.
Startpakket niet zoals aangeven op site
We hebben het pakket als startpakket voor limoncello gekocht, maar dit bleek het niet te zijn. Eerder een bierpakket. Er zitten geen ingrediënten bij. Bezorging duurde ook nog eens veel langer dan aangegeven.

Goede kwaliteit
Ik heb goede ervaring met brouwkelder.
Ze leveren goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Keurig geleverd goed geinformeerd
Klantvriendelijke oplossing
Ik heb op 13 januari 2026 de bestelling geplaatst en tot op heden (vandaag 25 januari 2026) nog niks ontvangen. En dat terwijl het pakket afgelopen maandag zou arriveren. Nu staat de status op vertraging! Update 4 feb /11 feb 2026: na Zelf onderzoek te hebben gedaan gaf DHL aan dat de verzender een onderzoek kan instellen. Brouwkelder heeft DHL benaderd maar om het proces niet verder te vertragen de bestelling opnieuw verstuurd. Dit stelde ik zeer op prijs en heb dan ook op 11 februari 2026 de bestelling alsnog in goede orde ontvangen. Update 14 feb 2026: alsnog de vertraagde bestelling ontvangen maar deze was helaas beschadigd en daar kon ik niks meer mee. 4 sterren voor het bedrijf omdat ze wel de moeite hebben genomen om een onderzoek in te stellen maar daarnaast om de boel niet verder te vertragen alsnog de bestelling opnieuw hadden gestuurd. Achteraf ben ik daar erg blij mee omdat het vertraagde pakket toch uiteindelijk beschadigd is aangekomen.

Mooie mozerella kit..snelle levering
Bestelling nog niet ontvangen
Berichtje gekregen over beperkte voorraad. Top! Ik kon aangeven wat ik wilde.
Helaas nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Week geleden besteld. Het zou 2 tot 4 dagen duren.
Over het product kan ik dus nog niets zeggen.
alles vanaf de bestelling is netjes…
alles vanaf de bestelling is netjes verzorgd
Snel en normale verzendkosten uit Zweden.
Coopers bier besteld dat in nederland niet meer verkrijgbaar is. Vanuit zweden in 4 dagen geleverd tegen nederlandse verzendkosten.
Top!
Prima volgens afspraak geleverd.
Prima volgens afspraak geleverd.
Nu nog hopen dat het een lekker biertje wordt.
Leuke beginners- set
Snelle bezorging. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Leuke set om mee te beginnen
+ enorm aanbod
+ enorm aanbod, zeer nette site. Keurig vertaald.
- het is niet meteen duidelijk dat het een zweeds bedrijf is, dat betekend lange levertijden. Het duurde al 4 werkdagen voor dat het pakket zweden verliet.
Geeft niet als je geen haast hebt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.