Jeg kan på det varmeste anbefale WeRug WeRug tilbyder et godt koncept hvor man udfra billeder af ens rum, hurtig får en klar anbefaling af hvilke tæpper der ville være et godt match. Samtidig yde... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fantastisk oplevelse at handle med dem. Vi har lige fået vores nye tæppe ind ad døren, virkelig blødt og flot i farven. Søde og hjælpsomme medarbejdere der tog os igennem designprocessen. Vi valgte de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Holy for en positiv oplevelse at handle hos WeRug. Bestilte et tæppe i speciel mål og iflg. hjemmeside ville det tage op til 14 dage plus efterfølgende leveringstid. Tæppet kom efter kun 9 dage !!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Firmaet er under tvangsopløsning !!! Du mister dine penge, hvis du køber af dem !!!
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
WeRug findes på grund af dig og din unikke natur. Fordi du ikke skal begrænses eller nøjes. Aldrig puttes ned i en grå og generaliserende "one-size-fits-all" standard-kasse, når dit behov er ganske særligt. Det skal være nemt for dig at få det, som det passer dig. Også selvom det bare er et tæppe.
Yhteystiedot
Amaliegade 6, 2. tv, 1256, København K, Tanska
- kontakt@werug.dk
- werug.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Firmaet er under tvangsopløsning !!!
Firmaet er under tvangsopløsning !!!
Du mister dine penge, hvis du køber af dem !!!
Super service og god levering alt til…
Super service og god levering alt til ug :-)
Super fint tæppe der passer perfekt
Ok hurtig levering
Flot professionel service
Jeg havde bestilt et tæppe på specialmål og det ankom indenfor en acceptabel tidsramme, god kvalitet og målene passede næsten perfekt. Jeg bestilte et tæppe i deres Climate Collection i den farve der hedder earth. (Har efterfølgende fået at vide at det udgår) Det ser mere ud som om nogle har spildt på gulvtæppet end det ligner et mønster, jeg synes personligt ikke det er særligt pænt, men det kan selvfølgelig være at der nogle der synes det er flot at det ligner at nogle har ladet vandet på gulvtæppet. Måske ikke en dårlig ide til børneværelset, men selv er jeg meget ked af at have bestilt det. Efterfølgende har Werug ringet til mig uden opfordring og givet mig pengene tilbage, da det var vigtigt at kunderne er tilfredse. Det er sgu god service.
Hurtig levering af tæppeprøver og god…
Hurtig levering af tæppeprøver og god kvalitett

Verdens lækreste tæpper
Verdens lækreste tæpper, og vi elsker at man kan få dem lavet på mål, og nu også i alle mulige forskellige organiske former.
Det er en daglig glæde at sætte sine fødder på jeres lækre tæpper, og vi får konstant kommentarer fra vores gæster om hvor flotte og bløde de er, og så holder de fantastisk, vores første tæppe er nu knapt 4år gammelt og ser stadig ud som nyt (på trods af barn, hunde og katte i hjemmet!)

Helt igennem perfekt 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Meget tilfreds
Meget tilfreds, professionelle hurtige og serviceminded. Glad for mit tæppe som blev tilpasset til mig :)

Kæmpe anbefaling!
Bestilte et udendørstæppe i specialmål ved at uploade et billede. Ikke nok med, at det blev leveret super hurtigt, så passer det også bare helt perfekt. Kvaliteten er virkelig lækker, farven er rigtig flot og det ser så pænt ud på min altan. Kæmpe anbefaling!

Varmeste anbefaling herfra
Varmeste anbefaling herfra - vi fik leveret et smukt tæppe, der levede op til forventningerne, og mere til faktisk :-)
Professionel, god og informativ hjemmeside. Fra bestilling til levering præcis 14 dage, helt perfekt (og hvis vi havde afhentet selv, ville vi kunne have fået det på kun en uge).

Vastaus yritykseltä WeRug® | Tæpper i alle mål og former
Service på level minus !!!
Jeg bestilte stof prøver på to tæpper. De kom aldrig. Det er langt over 3 uger siden. Her skal jeg ikke købe tæppe. Det kommer nok heller ikke.

Vastaus yritykseltä WeRug® | Tæpper i alle mål og former
Virksomheden er slet ikke til at komme…
Virksomheden er slet ikke til at komme i kontakt med. Jeg har skrevet flere mails og kontaktet dem på de sociale medier. Jeg hører intet... Og det er nu 3 uger siden.
Super kvalitet i rigtig længde bredde…
Super kvalitet i rigtig længde bredde hurtig levering
Super service og kvalitet
Meget grundig og informativ vejledning ved valget af tæppe. God kvalitet og hurtig levering til døren.
Vidunderlig kundeservice og produkter i…
Vidunderlig kundeservice og produkter i top. Kan varmt anbefale Werug
Super koncept og service
Jeg kan på det varmeste anbefale WeRug
Samtidig yder Julie fra WeRug fremragende service og følger lynhurtigt op ved spørgsmål.
Endeligt harmonere pris og kvalitet.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.