Det spiller bare!
Hurtig levering. Pænt sat i ramme. God kvalitet. Flot print. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse!
Kunstplakater og malerier fra unikke kunstnere. For the artist - For the art - For the creators of tomorrow
Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bestillte en plakat som desværre blev væk under fragten grundet fragtleverandøren. Nommet var rigtigt gode til at række ud og tilbyde alternativer, heldigvis blev den fundet og jeg fik min flotte plakat.
Gode produkter og rigtig god kundeservice.
Købet et par plakater til min bror i fødselsdagsgave, de er super flotte og lækre rammer i egetræ.
Leveringen var hurtig.

Vastaus yritykseltä Nommet.com
Jeg købte en plakat hos Nommet, og jeg må sige – kvaliteten er virkelig imponerende! Både selve plakaten og rammen (som jeg også købte gennem dem) er af høj kvalitet og giver et flot udtryk på væggen.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter Nommet!

Vastaus yritykseltä Nommet.com
Der er ikke en finger at sætte på min oplevelse med at handle hos Nommet.
Jeg købte en Kaj the frog cake 2 i en a4 mørkebrun ramme og satte pris på servicen med at den kom indrammet

Vastaus yritykseltä Nommet.com
Superfine plakater til gode priser. Bestilling gik nemt og levering var hurtig. Jeg er super tilfreds! Kommer til at handle her igen :)

Vastaus yritykseltä Nommet.com
Købte en plakat til min kæreste. De leverede den som lovet og kvaliteten er i top. Største udfordring var at vælge det rigtige billede. Udvalget er stort og billederne fantastisk flotte!
Stor anbefaling her fra.

Vastaus yritykseltä Nommet.com
Virkelig god oplevelse hos Nommet! Nemt at bestille, hurtig levering og alt var som lovet. God kvalitet og super service – kan varmt anbefales!