Weloveshoes FashionArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Støvler anvendt meget få gange og lynlåsen på den ene itu. Mailkontakt indenfor reklamationsperioden. Pga Corona, hussalg og nedpakning kom støvlerne først frem i dagens lys igen efter rum... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Vaateliike
  3. Koruliike
  4. Miestenvaateliike
  5. Naistenvaateliike

Weloveshoes Fashion er en tøj og skobutik der startede op den 1. september i 2019 med onlinesalg af sko og støvler. Det er gået rigtigt hurtigt, takket være alle jer, kunder, nye som gamle. Vores Webshop startede 1 sepember 2019. Den 4. september 2021 fejrede vi så åbning af butik. Vores butik ligger i Nørregade 29, 9000 Aalborg Sikke en rejse og tak for alle jer kunder, både på web og i butik. Uden jer ingen os . Hos os er Du i centrum. Vores sko, sneakers og støvler er kommer fra forhåndsvis tyske og franske brands og designs, nogle er fabrikeret i Østen ( som eks Vis Sketchers der er lavet i Taiwan) Visse af vore leverandører benytter sig af Italienske fabrikker, med personale fra østen (højere løn samt sammen kvalitet og færre transportomkostninger). Vores bestseller brand Kayla der har eksisteret siden 2004 er en af dem, Tysk med egen fabrik i Østen og Italien, med den højeste garanti for kvalitet. Vi har solgt 4400 Kayla produkter på ca 4 år, med en reklamations rate på blot 1,9%. ( Kilde Kayla Gmbh)

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlige stil når man laver en fejl

Først super god og spændende Live den 8-4-2023. så har jeg ikke mere positiv sige. Jeg har den 8-4 købt betalt sko under andet navn ind mit eget (private årsag) de ber og sende betaling på deres fb har også gjort, Her sender jeg også besked i betaling med navn efternavn og hvad der er købt. den 14-4 2023 spøger jeg til min vare hvor de bliver af. for svar meget hurtig selv på en søndag. hvor de skriver de ikke kan finde noget fra mig. Men da har betalt har de skrevet tak. derefter finde de min betaling og de skriver ok de ser ikke den er fra mig betaling. men de sender i morgen. Det svare jeg tilbage på det var dårlige undskyldning. når de har modtaget alle oplysninger fra mig i mobilpay og adr. Jeg skriver for man penge ind og ikke sender vare. så sende man vel penge retur eller kontakte dem der sendt penge. Man som firma tager ikke bare kunder penge. De mener ikke de ser på mobilpay at der står mit navn og hvad jeg købt, fordi de ikke kikke på den. jeg spøger nok dumt hvor skal den så sendes ikke kikke på den... Jeg skriver det var først sidste gang jeg handle her. De skriver slap dov af til mig. ØHH hvad det vil jer burde slappe af ikke mig. Det ende med de spøger om de må ringe det siger jeg ja til. Der ringe mand han snakke del. jeg gør også jeg siger drive man firma og man laver fejl så siger man undskyld. Jeg hørte ikke under deres ny regler politik de lavet om 6 mdr siden så jeg kunne ikke få undskyldning. det var godt nok flabet svar. jeg sagde de regler står ingen steder. hvad skal jeg bruge deres ny politik til han praler meget af alle de gode kunder de har. det super godt dem.. Men her miste de en. jeg aldrig sige go firma med politik hvor de mener man ikke siger undskyld når laver en fejl. det godt nok DÅRLIGE STIL. kunden har altid ret. Jeg har min fulde ret til brokke mig når i ikke mere styr på det. og ikke kan sende undskyldning for dette. Jeg så blevet blokket på deres fb side. seriøs det er dårlige stil. Har fået penge retur men de skrev selv de sende vare i morgen men den for jeg så ikke for afvide i en af de sidste beskeder. OBS det er ubehøvlet spøger efter sine vare og ubehøvlet sige man ikke handle her mere. Der står ikke nogle steder navn skal passe sammen. I bede om få en foto betaling hvor i der står mit navn og hvad nr på vare sko i.. det jeres ansvar holde styr på det. For man penge ind man ikke ved komme fra. Så er jeres politik bare beholde penge frem for kontakt dem sendt.. det er dårlige service..OBS i mobil pay stod der som besked mit navn og efter navn hvad jeg havde købt.. I tlf informere jeg dig om grunden der stod me ikke mit navn. Jeg været udsat for eks vil slå mig ihjel og barn.. at du tillade dig smide disse oplysninger op her. Omkring navn mobil pay navn over grænsen. Ja fik penge retur måtte selv kontakte jer for dette da I både beholdt købt sko og penge... I først omgang.

14. toukokuuta 2023

kvalitet og glæde

Altid god service fra Birgitta og Morten, de fedeste kvalitets varer og så gør det jo ikke noget at det også er billigt. Har kun handlet online så har aldrig været i butikken, men de skønneste mennesker Birgitta og Morten, altid et smil på læben og de fedeste lives. Klar anbefaling herfra.
Jane Esbjerg

Kære Jane

Den er vi så glade for.
Din bedømmelse er prisværdig på alle måder, den bekræfter os I at vores specielt udvalgte varer direkte fra fabrik, er det rigtige og i den bedste kvalitet.

Vi har også verdens bedste kunder:)

Vi ønsker blot det bedste for dig samt alle vores kunder.

God påske Jane til dig og dine

Super lækre sko

Er utrolig glad for de ting jeg har på hos We love shoes fashion. Køber via deres hjemme side we love shoes eller via deres live show på Facebook. Deres elastik sko er super bløde, farverne holder også efter mange vask og der er masser at vælge mellem. Prisniveauet gør at jeg kan købe i flere forskellige farver.
Mange tak

Kære Kristine

Vi ønsker blot det bedste for dig samt alle vores kunder.

God påske Kristina til dig og dine

Yngling butik

Kæmpe anbefaling at handle her… er du til god stemning på live og masser farver og super priser.. så er birgitta lille butik et besøg værd. Hun har billige priser, så alle kan være med, men det er på ingen måde, billig og eller dårlig kvalitet..
jeg har Feks 4 par af hendes elastik sko.. og jeg kan leve i dem, kan ha dem på hele dagen. Og jeg går utrolig meget. Personlig synes jeg de er bedre end skechers sko

Kæmpe stor anbefaling på denne butik

Kære Maria

Vi ønsker blot det bedste for dig samt alle vores kunder.

God påske Maria til dig og dine

Støvler dårlig lynlåskvalitet…

Støvler anvendt meget få gange og lynlåsen på den ene itu.
Mailkontakt indenfor reklamationsperioden.
Pga Corona, hussalg og nedpakning kom støvlerne først frem i dagens lys igen efter rum tid.
Gensender mailen og beder om svar.
Denne gang responderes på min henvendelse og jeg bedes sende dem retur, og evt. udlæg vil blive godtgjort såfremt de kunne anerkende støvlens fejl.
Glad blev jeg da der sms modtages. Pakke på vej retur.
Ved afhentning var det støvlerne med en itu lynlås og en håndskrevet A5-besked, at de pga overskreden periode ikke kunne godtage reklamationen.
Uprofessionel håndtering og manglende kundeservice; (besvarelse af oprindelig mail, der kunne have udløst anden behandling og pakkeafsendelse fra min side.
Der handler jeg ikke igen, og kan ikke anbefale fodtøjet, der er af ringe kvalitet!

20/5-2023 Har modtaget svar på min anmeldelse som ikke stemmer overens med fakta. Fastholder dårlig oplevelse.

30. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Weloveshoes Fashion

Bestilte en trøje hos wls

Bestilte en trøje hos wls. Ordren gik ikke igennem og ringede derfor op til en tlfsvare. Skrev så en mail og blev ringet op, kort efter. Er glad for mit køb

6. maaliskuuta 2023

Kære Pernille

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, du har været tilfreds, med vores service og dit køb.

Super god service

Jeg har oplevet en helt fantastik kundeservice. Personlig besked, da en efterspurgt støvle igen kom på lager 👍👍

23. heinäkuuta 2022

Hej Karin, Tusinde tak for din fine anmeldelse. Ha en dejlig weekend
kh Weloveshoes Fashion

Smarte og farverige sneakers

Smarte og farverige sneakers. Ok kundeservice
Hurtig levering.
Dog lidt for dyr retur

15. heinäkuuta 2022

Kære Helle

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Desværre kan vi ikke påvirke, de priser for fragt hos Post Nord. Alt stiger disse tider også hos post nord, som følge af stigende brændstof priser.
Vores returfragt, er det beløb vi betaler Post Nord.
kh Weloveshoes Fashion

Fedt udvalg og kanon service

Fedt udvalg af tøj og sko.
Har handlet en del gange aldrig noget at klage over.
Havde dog et par sko hvor sålen gik i stykker og fik med det samme lov at købe et par nye sko, så super go service 👍👍👍

Kan klart anbefales og er også anbefalet til venner og kolleger 👍

14. huhtikuuta 2022

Hej Majbritt
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at have dig som kunde hos os og det vil vi gerne blive ved med. Tak for du deler din oplevelse med andre, det betyder alt. kh fra os alle hos weloveshoes Fashion

Det er ABSOLUT den fedeste butik og den…

Det er ABSOLUT den fedeste butik og den bedste service jeg længe har oplevet!

Fedt udvalg af alt fra lys til tøj!

3. helmikuuta 2022

Hej Sebastian

Tusind tak for din søde anmeldelse.
Det betyder alt for os at du som kunde har og er tilfreds med vores udvalg og service.

Mvh teamet hos weloveshoes fashion

Jeg sad en fredag aften og shoppet…

Jeg sad en fredag aften og shoppet efter et par støvler og faldt over deres online shop.
Fik nemt bestilt og betalt. Allerede søndag nåede pakken frem pænt pakket og med en sød og personlig hilsen lagt ved. Se DET er service.
Slet ikke sidste gange jeg vælger at handle der.

25. lokakuuta 2021

Kære Camilla
Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det betyder alt for os.
Vi vil, altid gøre vores ypperste, for at yde den bedste service.
Vi ønsker dig en dejlig aften.
Mvh Camille
Weloveshoes Fashion

Stor anbefaling fra mig

Stor anbefaling fra mig. Både deres fysiske butik og webshop er klart et besøg værd. Meget meget tilfreds med service og kvalitet 🌸

21. kesäkuuta 2021

Kære Pernille

Tusind tak for din rosende anmeldelse. Det betyder alt for os, du har været tilfreds.
Ha en skøn dag.
Hilsen Birgitta Weloveshoes Fashion

Alt er fint

Alt er fint.
Deres returløsning kan dog gøres bedre.

16. kesäkuuta 2021

Kære Brian
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi vil gerne gøre det bedre hele tiden.
Desværre, er vi kun et lille familie foretagende, så har ikke musklerne til at vedlægge returlabels i alle vores ordrer.
Hvis vi kunne have gjort det bedre i forbindelse med dit køb, er du velkommen
til at sende os en mail på kontakt@weloveshoes.dk
Mange venlige hilsner Birgitta Weloveshoes & Fashion

Bedste og hurtigste…

Bedste og hurtigste reklamationsbehandling ever.

26. toukokuuta 2021

Hej Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse.
Mange venlige hilsner Birgitta, Weloveshoes & Fashion

God kundeservice

Jeg har haft købt sko, en kjole og en jakke hos dem. Skoene og kjolen var helt som det skulle være. Jakken skuffede mig da jeg ikke synes den levede op til forventningerne.
Jeg har haft snakket med deres kundeservice og de var rigtige søde.

12. toukokuuta 2021

Kære Ann-Cathrine

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne finde en god løsning, som du er tilfreds med.
Vores kunder betyder alt for os, uden jer ingen os.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag
Mvh Birgitta Weloveshoes Fashion

Fået superb behandling.

Fået superb behandling.
Fået sko i gave, som var for små.
Jeg bestiller en størrelse større og en returlabel til dem, der var var små.
Den returfragt vælger de selv at refundere mig, da ombytning af str. er gratis. Det vidste jeg ikke. Men fedt at de automatisk bare giver mig pengene retur for den fragt. Skoene er for lækre.

12. toukokuuta 2021

Kære Sandie
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder ALT for os, at vores kunder er tilfredse.
Vi ønsker dig en dejlig dag og kristi himmelfarts ferie :)
Mvh Birgitta Weloveshoes Fashion

Første bestilling herfra

Første bestilling herfra, men det bliver ikke den sidste!
Super lækre sko, fin leveringstid.
Mit ene par var dog udsolgt, men det kommer efterfølgende.
Blev ringet op af dem for at høre om jeg ville have pakken samlet eller de skulle sende det par der var udsolgt efterfølgende, super god stil ☺️

5. lokakuuta 2020

Kære Rikke
Tak for din anmeldelse.
Den er vi meget glad for.
Vi bestræber os hele tiden på at være i kontakt med jer kunder, samt yde den bedst mulige service.
Vi ønsker dig og dine en god aften.
Mvh Weloveshoes

Super flotte sko og støvler i en lækker…

Super flotte sko og støvler i en lækker kvalitet. Hurtig levering med en sød personlig hilsen.

7. elokuuta 2020

Hej Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse , det betyder meget for os, med glade kunder.
Ha en dejlig dag
kh weloveshoes

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili