Medewerksters zijn altijd vriendelijk aan de telefoon. Ik ervaar deskundigheid, wat gelijk vertrouwen geeft. Er wordt snel gehandeld, evt naar een oplossing gezocht ,en dat is heel prettig. Ik ben... Näytä lisää
Het is jammer dat je al in een hele korte gebruikstermijn van de medicatie je nu al een reaktie moet geven, terwijl als toelichting staat vermeld dat de medicatie pas na 1 maand een reaktie merkbaar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestelling was niet aangekomen. Bleek op afhaalpunt bezorgd zonder door te geven welke. Is gekomen door aanloop probleem met nieuw systeem. Na een telefoontje was het snel opgelost
Yritys on vastannut
I've been struggling for years with nail and hair growth, I've been using the Wellvita product-Hair,nail and skin product and man in this six months my nails are stronger and has grown so much as well... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wellvita - Gezondheid voor jou
Wellvita - Gezondheid voor jou
Yrityksen kirjoittama
- Jouw gezondheid is belangrijk voor ons
Levering direct in je brievenbus
Leveringstijd: 5 tot 10 werkdagen
Hullenbergweg 278-308, 1101 BV, Amsterdam
- 020 2623 600
- wellvita.nl
Bestellen en bezorgen zonder problemen
Bestellen en bezorgen zonder problemen. Prima.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Er ging iets mis met betalen,m'n…
Er ging iets mis met betalen,m'n klantnr werd niet gevonden terwijl het wel klopt
Nu is me verzocht met een bankoverschrijving te betalen,heb geen idee hoe dat werkt maar wordt nu afgescheept dat ik dat maar aan de bank moet vragen

Vastaus yritykseltä Wellvita
Betalingen slecht verzorgd snel incasso…
Betalingen slecht verzorgd snel incasso heel slecht niet de schuld van klant k.Wijnands

Vastaus yritykseltä Wellvita
Mijn lichaam begin er aan wennen ik…
Mijn lichaam begin er aan wennen ik denk dat het een beetje in mijn kop zit

Vastaus yritykseltä Wellvita
moeten ze zelf maar achterkomen
ik vind het heel gewoon dat n bestelling goed wordt uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Ik geef 5 Sterren omdat ze mij terug…
Ik geef 5 Sterren omdat ze mij terug belden naar aanleiding van mijn pakketje die stond op bezorgd op 17 januari en op 21 januari was deze er nog niet ze zij gave aan een nieuw pakketje op te sturen en een onderzoek te gaan nemen zeer blj met deze goede afloop

Vastaus yritykseltä Wellvita
Ken het bedrijf van twee jaar geleden…
Ken het bedrijf van twee jaar geleden en nu 10 dagen

Vastaus yritykseltä Wellvita
Ik heb even moeten wachten op de…
Ik heb even moeten wachten op de bestelling, maar ik ben erg tevreden.
Prima service, en de bestelling is goed aangekomen. 👍🏻

Vastaus yritykseltä Wellvita
duidelijke site en netjes op tijd…
duidelijke site en netjes op tijd verzonden en geleverd

Vastaus yritykseltä Wellvita
Door een fout van de postbode.
Door een fout van de postbode, die niet leverde maar de levering wel afmelde, kreeg ik direct een nieuwe zending toegestuurd door Wellvita.

Positief
Volgens afspraak bezorgd
De visolie capsules zijn heel belangrijk voor je lichaam.
Je vaten hersenen en ogen hebben er veel baat bij

Vastaus yritykseltä Wellvita
Organisatie bleef alert reageren op de …
Organisatie bleef alert reageren op de volgende bestelling.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.