Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik hartpatient ben en veel medicatie slik, werd ik iedere nacht wakker en dan voor een periode van 1,5 uur. Door het gebruik van 50+ sleep is dit probleem grotendeels verholpen.

Saanut 4/5 tähteä

In eerste instantie niet veel resultaat, ik lag nog wakker, gemaild voor advies en kreeg t advies om drie capsules te nemen maar vond dit wel een beetje veel , dus toch maar consequent 2 capsules g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze mensen, dit bedrijf geeft goed advies, denkt mee en is vriendelijk 🙏 Das een ontzettende plus in deze tijd Inmiddels is het hele gezin blij met deze ondersteuning!

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

OptimalLab is een bedrijf dat hoogwaardige supplementmixen produceert die waarmaken wat ze beloven. Dit bereiken ze door een eigen onderzoeks- en productieafdeling te hebben, waardoor ze het volledige proces kunnen beheren en de beste kwaliteit kunnen garanderen.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik hartpatient ben en veel…

7. huhtikuuta 2026

Top en snel geleverd

Deze mensen, dit bedrijf geeft goed advies, denkt mee en is vriendelijk 🙏
Das een ontzettende plus in deze tijd
Inmiddels is het hele gezin blij met deze ondersteuning!

14. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Een prettige website en goed resultaat

Een prettige website, duidelijk en informatief en snel besteld. Begonnen met 1 pil per avond en merkte meer rust tijdens de nacht maar bleef een korte nacht . Toen twee pillen ingenomen en nu zijn de nachten lang en rustig en ontspannend. Een aanrader voor alle mensen die meer langere en beter willen slapen.

8. huhtikuuta 2026

Blij mee

In eerste instantie niet veel resultaat, ik lag nog wakker, gemaild voor advies en kreeg t advies om drie capsules te nemen maar vond dit wel een beetje veel , dus toch maar consequent 2 capsules genomen!
Na pakweg 2 weken slaap ik nu heel de nacht door… wat een genot 🙏🏽 Neem af en toe zelfs maar 1 capsule en dan wel ietsjes vaker wakker maar nog prima mee te leven!
#optimalsleep 50+

17. maaliskuuta 2026

Heel erg tevreden.

Ik bestel al een tijdje en zal het blijven doen . Het komt snel aan nadat ik een bestelling heb geplaatst. De producten bevallen zeer goed
Heel tevreden!!!!!

Lydia Conboy.

4. maaliskuuta 2026

Nader ondrrzoek

Ik eeet niet zeker of de invloed 1 op 1 is, maar ik heb de indruk dat de verlenging van mijn nachtrust door het gebruik van Optimal sleep 50 + verder is toegenomen. Ik slaap nu gemiddeld circa zes uur. Dat was tot voor kort vijf uur. Om te bezien of Optimal daadwerkelijk helpt, stop ik binnenkort met het gebruik. Ik vermoed dat de duur van de slaap dan weer verslechterd. Als dat zo is, start ik uiteraard opnieuw met Optimal en dan heb u er voor het vervolg een vaste klant bij.

11. helmikuuta 2026

Een aanrader !

Zij zijn in alles correct en hun product doet echt wat het belooft ! Ik kocht Optimal Sleep 50+ die reeds na nacht 4 zijn goede werking liet merken. Voor mij persoonlijk een aanrader, dus ik blijf klant.

5. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Moeilijk meetbaar effect.

De marketing is goed tot overdadig; ik ontvang te vaak emails met aansporing en/of aanbiedingen. De werkzaamheid van optimal 50+ en optimal doorslapen vind ik moeilijk meetbaar. Ondanks consequent gebruik word ik nog steeds iedere nacht 2 tot 4 x wakker. Inslapen lukt prima, maar na zo'n 4 tot 6 kwartier slaap word ik al weer voor de eerste keer wakker. Het lastige is dat ik niet weet hoe het zonder Optimal zou zijn...

21. heinäkuuta 2025

Eindelijk slaap ik door

Het product helpt me inderdaad om door te slapen en sneller in slaap te vallen. Levering conform afspraak en het klanten contact was prima.

9. toukokuuta 2025

Eerlijk en meedenkend

De eerste levering werkte niet goed. Ze stelde voor geld terug of de samenstelling aanpassen aan mijn situatie. En als deze niet werkte alsnog mijn geld terug, waar vind je nog zo'n bedrijf.
Ontzettend eerlijk aanbod. Ik krijg deze aangepaste pillen vandaag binnen.
Dus hoop dat deze beter werken.
Maar wel eerlijk meedenkend.
Optimallab 100%
Thx
Du

28. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik voel me veel meer gefocust en…

Ik voel me veel meer gefocust en energieker, zelfs aan het einde van de dag. Het is echt fijn om een supplement te gebruiken dat niet alleen mijn productiviteit verhoogt, maar ook mijn focus en geheugen op de lange termijn ondersteunt. Ik merk echt verschil!

13. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin