WLN Group AB Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag blev väldigt förvånad över hur vacker låda och förpackning var och jag laddade ner appen på min telefon. Det finns många tips och förklaringar om allt. Det är verkligen underbart och priset är väl... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Efter ett par veckor märker jag otrolig skillnad! Känner mig äntligen pigg, glad och energisk igen. Hälsoanalysen och den personliga rådgivningen som jag fick när jag hade frågor var otroligt bra och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt koncept med produkter av hög kvalitet. Enkla att ta med. Det gör att det är lätt att komma igång! Älskar att det står på påsarna vad det är i och när man ska ta dem. Sen jag börj... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Wellon är en abonnemangstjänst med dosförpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat på vår digitala hälsoanalys får du personliga rekommendationer som är anpassade efter just dig och dina behov. Våra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de är personligt anpassade och för att de är av hög kvalitet. Vi vill hjälpa dig att leva hälsosammare längre och gör det därför så enkelt som möjligt för dig att nå dina hälsomål – oavsett om det handlar om att få vardagen att funka eller att springa det där maratonloppet du anmält dig till.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Står i appen att jag ska ha fått tre…

Står i appen att jag ska ha fått tre paket på mitt abonnemang, har fått ett. Jag inte heller fått något startklt som det står att jag ska ha fått. Hade Kindly i flera år och det var aldrig problem, men det här verkar vara en scam då de inte ens svarar på mail. Varning!

7. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Under all kritik

De svarar inte ens på mail och skickar inte med det de lovar i sitt starterbjudande… börjar undra om det är hittepåpulver i kapslarna också…

8. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Enkelt och bra!

Smidig hemsida, bra leverans o app. Enda negativa är att jag laddade ner appen innan jag fått min beställning så nu står det att jag tagit vitaminerna i 15dagar men egentligen är det bara 6 dagar och jag lyckas inte ändra det.

25. elokuuta 2025
WLN Group AB-logo

Vastaus yritykseltä WLN Group AB

Tack för ditt omdöme!
Vi beklagar verkligen om du inte har mottagit din leverans som planerat. Du får gärna kontakta oss på info@wellon.se så hjälper vid dig vidare där.

Önskar dig en fin dag!

Jag har avbeställt men får ändå leverans

Jag har avbeställt men får ändå leverans

29. marraskuuta 2024
WLN Group AB-logo

Vastaus yritykseltä WLN Group AB

Hej Maria,

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar verkligen om det inte varit tydligt hur du avslutar ditt abonnemang i tid för att inte få fler leveranser. Vi kan se att ditt abonnemang nu är avsluta hos oss och du kommer inte att få fler utskick från oss.

Vi hoppas att du har varit nöjd med dina vitaminer från oss.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du har några funderingar framöver.

Önskar dig en fin dag!

Fantastiskt!

Fantastiskt! Det inte bara en väg till en bättre hälsa, utan ger också för en två småbarnsförälder en lättnad och smidig morgonrutin!

4. marraskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin