Webtrader Czapphf trafilo mi sie przez…
Webtrader Czapphf trafilo mi sie przez reklame w necie obiecywali szybkie zyski i ze wszystko porste nawet jak ktos nie ma doswiadczenia kliknalem z ciekawosci bo wygladalo ladni i niby profesjonalnie po chwili byl telefon doradca gadal spokojnie bez cisnienia mowil ze to bezpieczne i ze wyplata to formalnosc mial wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwrocilem na to uwagi bo patrzylem na cyferki na poczatku wszystko bylo ok konto aktywne panel dzialal saldo roslo i pzrez jais czas cisza myslalem ze temat ogarniety problem zaczal sie dopiero przy wyplacie najpierw podatek potem AML potem kolejne warunki i opoznienia raz mowili jedno raz drugie zero konkretow i nerwy coraz wieksze zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach przyszlo umorzenie brak danych brk mozliwosci czegokolwiek ustalic frustracja ogromna bo wygladalo ze zostalem z tym sam dopiero pozniej trafilam na ludzi ktorzy znaja takie schematy i wiedza co robic bez gadania bez pustyhc obietnic p czasie sprawa ruszyla i srodki wrocily czego juz sie nie spodziewalem pise to zeby ostrzec innych bo Webtrader Czapphf z reklamy wyglada niewinnie a prawdziwy problem wychodzi dopiero pozniej zostawiam nuer bo moze komus sie rzyda 8/8/1robie przerwy5/0/1bo usuwaja7/5/1