Webbcentralen Arvostelua 12

3. Valokuvauspalvelu
  4. SEO-palvelu
  5. Videoiden tuotantopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Handkodade hemsidor utan startavgift – med fast månadspris och full service. Vi hjälper även till med foto, video och annan webbnärvaro. Behöver du hjälp med flytt av hemsida, rådgivning eller annat IT-relaterat? Hör av dig – vi löser det mesta.

3,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Flytt av hemsida m.m.

Jag var tvungen att göra något åt min hemsida på grund av att Telia meddelat att de inte längre kommer att tillhandahålla tjänsten webbhotell. Då sökte jag på nätet och hittade Webbcentralen Sverige AB där det stod att det är en liten webbyrå med personlig service. Det var ett lätt val. Jag fick verkligen personlig service av min kontaktman som alltid varit nåbar. Ingen telefonkö för att få support. Hemsidan blev moderniserad och snygg och kommer därför att få leva kvar en tid till. Även mailen flyttades över till ny plattform. Allt har gått väldigt snabbt och smidigt. Jag är helnöjd!

28. huhtikuuta 2026

Proffsigt

Proffsigt bemötande från start till mål och en hemsida som blev både snygg och funktionell. Kändes tryggt hela vägen, kan absolut rekommendera!

20. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jobbig säljare som inte ger sig

Jobbig säljare som inte ger sig. Blivit kontaktad av säljare på det här företaget flera gånger. Trots att jag vänligt tackar nej till deras tjänster så fortsätter de att ringa. Har även fått massa mail från det här företaget. väldigt jobbigt.

25. helmikuuta 2026

Hej John,

Vi är ett litet bolag utan säljare. Jag kontaktar själv ett begränsat antal företag personligen och ringer inte igen om någon tackar nej. Vi arbetar inte heller med massutskick av e-post.

Om du upplever att du blivit kontaktad upprepade gånger vill jag gärna förstå vad som hänt, då det inte stämmer överens med hur vi arbetar. Hör gärna av dig direkt till mig så reder vi ut det!

Wilhelm Borgstam
Webbcentralen Sverige AB

Saanut 1/5 tähteä

Känner mig förföljd av detta företag

Känner mig förföljd av detta företag. Ringer mig för att erbjuda hjälp med hemsidor. Tackar vänligt bestämt nej och blockerar. Blir kontaktad igen via sociala medier och mail. De kopierar varumärkesskyddat material utan tillåtelse. Väldigt oproffessionellt beteende.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Vi kontaktade er vid två tillfällen – ett telefonsamtal samt ett uppföljande meddelande via LinkedIn – med ett erbjudande om att visa ett designförslag. Någon ytterligare kontakt har inte skett och kommer inte att ske.

Påståendet om att vi skulle ha kopierat varumärkesskyddat material stämmer inte. Vi publicerar aldrig material utan tillstånd.

Om något uppfattats som oklart är du välkommen att kontakta oss direkt så reder vi ut det.

Wilhelm Borgstam
Webbcentralen Sverige AB

Gör det lilla extra

Otroligt hjälpsamma och smidiga!
Hjälpte oss med ägarbyte av hemsida och fixade till sidan så den passade vårt syfte.
Kan varmt rekommendera Webbcentralen.

23. joulukuuta 2025

De små detaljerna

Webbcentralen är en verksamhet som verkligen lyssnar på de små detaljerna, vilket gör resultatet flertalet gånger bättre.

4. joulukuuta 2025

Webcentralen byggde min hemsida

Webcentralen byggde min hemsida,
acdc-verkstan såhär några månader efteråt med facit i hand. Trafik till sidan, snabbt, ett antal kunder och affärer. Snyggt jobbat! Supernöjd med sidan!

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Riktigt kul att höra att sidan levererar och ger nya kunder. Glad att du är nöjd med resultatet!

Great modern webdesigner!

Wilhelm at Webbcentralen helped us create a website, logo, and email for our business.

Highly recommend Webbcentralen to anyone in need of a modern website!

Fast, smooth, and hassle-free!

10/10 ⭐

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Thank you for your kind words! I’m really glad to hear you’re happy with the website, logo, and overall setup. It was a pleasure working with you, and don’t hesitate to reach out if you need anything in the future.

Funkat kanon

Funkat kanon! Väldigt hjälpsamma och enkla att ha och göra med, rekommenderas 👍

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Kul att höra att allt fungerat kanon och att du är nöjd. Hör av dig om du behöver hjälp i framtiden!

Väldigt nöjd kund!

Ville ha en uppdatering av min hemsida och är väldigt nöjd med hur Webbcentralen tog sig an det!
Lyhört och bra idéer bidrog till ett superbra slutresultat och jag kan verkligen rekommendera Webbcentralen i fortsättningen!

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Tack för ditt vänliga omdöme! Glad att du är nöjd med resultatet och uppskattar samarbetet. Hör gärna av dig om du behöver något framöver. Vi finns här för dig!

Super nöjd från dag 1

Super nöjd från dag 1 . Kan starkt rekommendera. Bra service och humana priser . RIKTIGT nöjda med våran sida . Ser fram emot ett långvarigt samarbete :)

24. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Tack för ert fina omdöme. Roligt att ni är nöjda och att sidan motsvarar förväntningarna. Ser fram emot fortsatt samarbete!

Saanut 5/5 tähteä

Har jobbat med Webbcentralen under en…

Har jobbat med Webbcentralen under en längre tid och är supernöjd! Fick hjälp med allt från företagswebbplatsen till logga, texter, mejl, och uppdateringar längs vägen. Har även fått hjälp med att skapa ifyllbara PDF:er med orderinformation till kunder nyligen. Proffsigt, smidigt och personligt. Rekommenderas varmt!

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Webbcentralen

Stort tack för recensionen! Vi uppskattar förtroendet och är glad att kunna hjälpa till med allt. Bara att höra av dig om du skulle behöva någon assistans framöver :)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin