Vi har bygget hus, med indflytning i ultimo 2023, hvor Wavin er installeret som varmvandsveksler. Kort tid efter vi flyttede ind, oplevede vi sporadiske udfald på det varme vand. Vi ville f... Näytä lisää
Jeg købte et Danfoss Link system for 5 år siden. Det kom aldrig til at fungere og Danfoss nægtede at forsøge at få det til at fungere. Jeg klagede til VVS ankenævnet og fik mine penge tilbage, desvæ... Näytä lisää
Har i mit hus 12 Wavin rumtermostater som efter mindre end 5 år er blevet så gule og falmede at de ligner noget der har hængt i mine bedsteforældres rygerhjem i mere end 30 år. Lennart fra Wavi... Näytä lisää
Vi satte et gulvvarme anlæg AHC 9000 op fra wavin i 2012 med 12 kredse, med trådløse termostater. Vi har haft følgende oplevelser; 1. En fordeler var forkert udboret, en kreds kunne ikke lukke... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Wavin is the leading supplier of plastic pipe systems and solutions. We connect you to better solutions for above and below ground projects in the following application areas: water management, heating and cooling, water and gas distribution, waste wat...
Stationsplein 3, 8011 CW, Zwolle, Hollanti
- wavin.dk
Produkter med ringe kvalitet, endnu værre kundeservice
Produkter med ringe kvalitet. Kundeservice er ueksisterende efter de har solgt deres produkter. Rumtermostat gik i stykker efter 4 år, men fik ingen teknisk support fra dem for at løse problemet.
Wavin tryknedsivningstank/Bundfældningstank med pumpe MODEL WAVIN PE 3-kammer
Jeg vil gerne advare mod Wavins Bundfældningstank med pumpe MODEL WAVIN PE 3 / VVS nummer 223273012. Min historie er således så kan du/i selv bedømme om dette produkt er noget i vil bruge.
Året 2007 fik jeg omlagt mit spildevand fra huset, fra almindelig nedsivning til at blive opsamlet i ovenstående Wavin tank. Alt gravearbejde i jorden samt rørarbejdet er udført af autoriseret kloakmester.
Året 2014. Den årlige tømningsattest viser at der er defekt på tanken, der kommer spildevand ind til pumpen forårsaget af at skillepladerne i tanken er defekte og tanken skal skiftes.
Wavin dækker efter tovtrækkeri denne tank og erkender den må have en fejl. Alt gravearbejde må jeg selv betale og dette er ret omfattende.
Året 2022. Nu viser den årlige tømningsattest også fejl på denne tank og dette er samme fejl, der kommer spildevand ind i kammeret til pumpen.
Wavin bliver kontaktet ang. dette problem. De/Wavin melder ud at dette er ikke deres problem og vil ikke gøre noget ved dette, de siger bla. telefonisk, kan dette ikke være en brugerfejl, ja jeg tænker lige, hvordan dette ?
Så nu har jeg på 15 år haft 2 stk. af Wavins Bundfældningstank med pumpe MODEL WAVIN PE 3 / VVS nummer 223273012 nedgravet og taget op igen, hvilket er et stort arbejde, dyrt og forøvrigt bliver haven ødelagt hvergang.
Efter overvejelse og kontakt med forskellige kloakmestre/entreprenører har jeg denne gang naturligvis ikke valgt Wavin og jeg erfarrer at jeg bestemt ikke er den eneste som har haft problemer med disse Wavin tanke, men valgt en Watercare tank da disse ifølge forlydende er et bedre produkt og prisen er nogenlunde den samme.
Bedøm selv men herfra skal jeg aldrig bruge en Wavin tank mere.
Sikke da et skodfirma
Sikke da et skodfirma. Selv om jeg fuldt lovligt selv må lave min gulvvarme vil de ikke give support. Skodfirma
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice. Jeg ville have givet 0 stjerner, hvis det havde været muligt. Jeg ringer for hjælp i forbindelse med en af vores varmetermostater. Men inden jeg nogensinde når så langt som at forklare problemet, så lyder det enkle svar med en tør uengageret stemme “se vores videoer”.
Jeg forsøgte forgæves - og kortfattet - at beskrive mit problem, hvortil svaret igen var “se vores videoer eller ring til en vvs”. Det lykkedes mig ikke hverken at få nogen form for hjælp eller positiv kundeoplevelse. Det er under al kritik!
Virker ikke og ingen svar
Jeg købte et Wavin setup, min VVSer satte til.
App'en fungerede ikke, så vi kontaktede Wavin. De ville vende tilbage og det er nu 4 måneder siden.
6 måneder efter jeg oprindeligt kontaktede dem, forsøgte jeg igen, og fik endelig en tekniker ud.
Han kunne ikke finde frem til fejlen, men sendte det ind til en kollega.
Det endte efter en lille uges tid med at systemet virkede.
Det har virket fejlfrit lige siden.
Wavin Sentio med IR gulvføler
Wavin Sentio, med 3 termostater.
Pumpe shunt var nem at samle og få tilsluttet til eksisterende varmekredsløb.
Termostater er fungerer efter hensigten. Telestaterne reagerer relativt hurtigt og pumpen slukkes og tændes efter behov.
Kan udvides med display hvis det ønskes, ikke at mit behov er der endnu.
Det er de lækreste rumtermostater jeg indtil nu er faldet over. Designet er fint og batterilevetiden har ikke skuffet indtil videre.
Ønske: Lav en rumtermostat med direkte forbindelse til radiator-termostat, så man kan udnytte samme funktion i rum uden gulvvarme.
Falmede rumtermostater
Lennart fra Wavin teknisk support har forklaret at det er ganske normalt og er ikke interesseret i at afhjælpe problemet.
Lennarts eneste råd til mig var at købe 12 nye rumtermostater.
Til fremtidige købere hos Wavin skal i altså huske at indregne nye termostater cirka hvert 5. år hvis de fortsat skal se bare nogenlunde ud.
Blandet følelse af Wavin produktet…
Blandet følelse af Wavin produktet Sentio. Virker umiddelbart fint, men man bliver tvunget til, at skulle købe ekstra ting (så som kabel til 500kr eller display til 800kr) hvis man vil sætte anlægget helt og ordenlig op - Det er lidt amatøragetig, når anlægget allerede er/og kan connectes til internettet. Så der er lidt vej endnu før, at dette produkt er over middel.
Derudover, så er den software der kræves til konfigurering via sin computer, kun lavet til Win.
Så kom ind i kampen Wavin, hvis I vil være med blandt toppen, så kunne I jo starte med at lave en app hvori, man også kan konfigurere styreenheden.
Problemer med gulvvarmesystem ahc9000
Har forsøgt at få kontakt med vedr problemer med deres gulvvarmesystem AHC 9000
Det virker spm et håbløst projekt og venter stadig på hjælp
Løber fra garanti
Jeg kontaktede Wavin i går pr. tlf. og fik fat i en der hedder Kristian. Årsagen er, at vi har et lidt over 2 år gammelt gulvvarmeanlæg, hvor vi ikke kunne få gang i pumpen. Dagen før havde der været planlagt strømafbrydelse, hvor energiselskabet fortæller, at der ikke har været overspænding.
Efter de har tændt det igen vil pumpen ville ikke køre rundt. Der var fin strøm til den men vi kunne ikke få gang i den.
Kristian inde fra Wavin fortæller, at jeg skal prøve og slukke for strømmen til anlægget og så starte op igen. Pumpen virker stadigvæk ikke.
Jeg spørger så om det er noget de vil komme og kigge på, da der burde være noget garanti på pumpen. Han fortæller at når der har været strømafbrydelse, så vil de ikke kigge på det.
Det lyder meget underligt når han selv beder mig om at tage strømmen fra anlægget og sætte det til igen. Når energiselskabet N1 oplyser, at de ikke har målt overspænding, så svarer det 100% til, hvis jeg selv tager strømmen og slutter det til igen. Lige præcis som Kristian beder mig om at gøre.
Jeg ender med at få en lokal VVS’er ud der kan konstatere, at den har en defekt. Pumpen kan ikke køre rundt, men der er fint strøm til. Han skifter den til en nyere og bedre model. Han fortæller samtidig at han flere gange har set en defekt på disse pumper.
Jeg synes det er et fuldstændigt uacceptabelt hændelsesforløb, at Wavins medarbejder blankt afviser en garantisag når han selv fortæller mig, at jeg skal prøve slukke for strømmen og sætte det til igen.
Herudover burde sådan en sag køre på garantien uden problemer. Det var selvfølgelig noget andet hvis energiselskabet havde målt en overspænding og pumpen var brændt sammen. Dette er ikke tilfældet, da pumpen lyste fint, men der var tale om en mekanisk fejl inde i pumpen.
Tisgule termostater
Deres ellers flotte termostater bliver "tisgule" - Wavin kalder det "Nikotingule". Har et IKKE ryger hjem så må jo være platikken der er for ringe. Så er man ikke til gule termostater vil jeg søge efter et andet mærke.
Havde håbet Wavin ville skynde sig at bytte dem UB men det er jeg oplyst om de ikke gør - ufatteligt de vil have noget så grimt hængende med deres navn på.
Vi satte et gulvvarme anlæg AHC 9000 op…
1. En fordeler var forkert udboret, en kreds kunne ikke lukke, skiftet af montør der fik ny fordeler på garanti.2012
2. Den første rumtermostat går i stykker. 2013, på garanti.
3. nr.2 rumtermostat går i stykker.2014
4. Rumtermostater begynder at gulne, vores LK kontakter fra 2012 ser fine ud.2016
5. To rumtermostater er gået i stykker. 2019
Meget skuffende kvalitet.
God, rar og yderst hjælpende service!
Jeg har netop talt med en mand (glemte desværre hans navn) fra Wavin kundesupport.
Vi havde problemer med gulvvarmen i vores køkkenalrum, men kulden vandt efterhånden over min stædighed.
Jeg ringede til kundesupport med en forventning om, at jeg skulle sidde i lang kø, omstilles og betale en tekniker for at komme hjem og kigge på det.
Jeg ringede op, og telefonen blev taget af en rar medarbejder kort tid efter. Han var utrolig god til at tage udgangspunkt i en fuldstændig uforberedt og uteknisk kvinde - sejt! :) Sammen fik vi løst problemet, mens han guidede mig gennem røret.
Jeg var helt forbavset over den gode service, da jeg sjældent oplever den i dag.
Tusind tak!