Watski Danmark Arvostelua

2 358
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Bedste pris på de produkter jeg skulle bruge. Kvaliteten på bordet og søjlen, jeg bestilte, er fuldstændig som forventet. Levering 2 dage efter bestilling, så det er 100 % tilfredshed og fem stjerner.... Näytä lisää

Jeg har bestil en stige og en klapsæde. Begge var på lager da jeg bestilte, men fik efter at vide at stige ikke er på lager. Alle pengene er hævet, jeg har sendt 4 mails til kundeservice om at annulle... Näytä lisää

Alt var ikke på lager, men jeg blev løbende informeret om, hvornår jeg kunne forvente mine ting leveret. Det var småting, jeg havde købt, som i situationen ikke gav mening for mig at modtage partie... Näytä lisää

Da mit aldrende ankerspil pludselig afgik ved døden, havde Watski det rigtige Lofrans ankerspil til den rigtige pris, som blev modtaget i løbet af et par dage. Kan ikke forlange mere.

1. Venetarvikemyyjä

Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitets produkter til fritidsbåde. Vi har en salgs organisation i hvert af de Skandinaviske lande og tilbyder vores varer igennem et bredt netværk af forhandlere og servicepartners/værfts.Desuden er det muligt at købe vores varer via vores hjemmeside www.watski.dk. Vi ønsker at vores kunder altid kan få den bedste service og betjening hos os og vil, med vores høje krav til kvalitet, tilgængelighed, logistik, kompetence og markedsføring, være det åbenlyse valg for kunderne.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

Tak for din feedback! Vi arbejder altid for at kunne give jer den bedste
købsoplevelse.

Venlig hilsen, Philip/ Watski

Hurtig levering

Hurtig levering, løbende info.

Hej Anne,

Tak for din feedback! Vi arbejder altid for at kunne give jer den bedste købsoplevelse.

Det gik som smurt.

Det gik som smurt. Hurtig levering alt er godt..

Hej Henrik,

Lækkert produkt

Lækkert produkt, hurtig levering - ingen anmærkninger

14. lokakuuta 2024

Hej Marianne,

Hurtig levering

Hurtig levering, god pris på varen

27. syyskuuta 2024

Hej Flemming,

Venlig hilsen, Hannes / Watski

Bare en god oplevelse hele vejen…

Bare en god oplevelse hele vejen igennem 5⭐️ herfra

11. lokakuuta 2024

Hej Andrew,

Hej Peter,

Beklager at høre, at du ikke har modtaget alt, du har bestilt. Ifølge sporingen er der to pakker, du har fået. Den ene er blevet afhentet, men den anden ligger stadig hos udleveringsstedet. Jeg kan se, at kundeservice har ringet til dig med mere information.

Ønsker dig en god dag!

Meget ringe kvalitet

Meget ringe kvalitet

9. lokakuuta 2024

Hej CK,

Beklager at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af produktet. Du er velkommen til at kontakte kundeservice@watski.dk for at lave en eventuel returnering eller undersøge kvaliteten nærmere.

Venlig hilsen,
Oda / Watski

Super kvalitet rustfri øjebolt i god…

Super kvalitet rustfri øjebolt i god stor dimension M12x120mm

7. lokakuuta 2024

Hej Lone,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet, og vi ønsker dig en god dag!

Meget hurtig levering

8. lokakuuta 2024

Hej Christina,

Venlig hilsen, Hannes / Watski

Nemt og hurtigt at bestille

Nemt og hurtigt at bestille, fantastisk "butik" at handle med , endnu engang

7. lokakuuta 2024

Hej Klaus,

Venlig hilsen, Hannes / Watski

Hurtig og præcis levering. Beskrivelser på hjemmesiden flere steder mangelfuld

Beskrivelser på hjemmesiden af vares funktionalitet, brug og tilpasninger er flere steder mangelfuld. Levering er hurtig, samme er returnering.

16. syyskuuta 2024

Hej,

Tak for din feedback! Vi arbejder altid for at kunne give jer den bedste
købsoplevelse.

Godt sted at handle

Godt sted at handle, hurtig levering

3. lokakuuta 2024

Hej Jim,

Venlig hilsen, Oda / Watski

Har stadig ikke modtaget min vare og…

Har stadig ikke modtaget min vare og leveringsdato står som ukendt- men men pengene er trykket

1. lokakuuta 2024

Hej Kenneth,

Vi beklager virkelig, at du endnu ikke har modtaget din pakke. Vi sender en e-mail til dig med lidt mere information om sagen, så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at du får din pakke så hurtigt som muligt.

hurtig leverering

Hej Sefanias,

God handel

Det var en ok måde vi fik handlet på ,mere ved jeg ikke hvad jeg skal sige til jer
Tak

11. syyskuuta 2024