W pierwszej chwili miałam wątpliwości, bo po automatycznym potwierdzeniu nic dalej sie nie działo, ale jak napisałam z pytaniem co z moim zamówieniem nie tylko odpowiedzieli natychmiast, to jeszcze t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówienie przypłynęło do mnie niż szybciej niż niejedna osoba z sąsiedniego toru. Samo użytkowanie okularów proste jak pływanie kajakiem po spokojnym jeziorze, bez zbędnych fal i modlitw o koło ratun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Maska do snurkowania fatalnej jakości w stosunku do ceny. Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, towar odesłany z dużymi problemami, w dalszym ciągu brak potwierdzenia czy towar doszedł.... Näytä lisää
Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Przede wszystkim, szybka dostawa na czym mi bardzo zależało. Świetnej jakości produkty. Zdecydowanie miałam w czym wybierać, mój chłopak bardzo, ale to bardzo zadowolony z produktów ☺️

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zdecydowanie odradzam jeśli zależy na sprawnej dostawie. Produkty nie są wysyłane z Polski. W związku z tym czasy dostawy podane w informacjach przed i pozakupowych są fikcyjne; faktyczny czas oczekiwania kilkakrotnie dłuższy niż w przypadku polskich sklepów.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zamówiłam torbę wodoszczelną na prezent. Bardzo dobrze była opisana i zaprezentowana, a opinie innych klientów pomogły mi wybrać. Dodatkowo była wysłana sprawnie, tak by przed świętami dotrzeć.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Okularki basenowe. Dla dziecka lat12. Syn ma dużą wadę wzroku, minus -13 Okularki zakupione na tej stronie, już wypróbowane. Sprawdziły się dobrze na basenie. Kupione okularki o mocy -8. Clivia, przezroczysto, niebieskie. Syn mówił, że komfort większy niż w zwykłych. Nie przeciekały. Dobrze się trzymają. Najważniejsze, że dziecko zadowolone i chce chodzić na basen.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Szybko dostarczone zamówienie pomimo wysyłki z poza polski.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Świetnie przygotowane zestawy ogon syrenki + monopłetwa. Szybko znalazłam taki w wymarzonych kolorach mojej córki :) sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku, rozbawiła mnie ;) jesteśmy zadowoleni z zakupu :)

Kupiłem piankę w Watery.pl,
Myślałem: „zobaczymy”… a tu pełen czil.
Ciepła jak kocyk, a pływa się lekko,
Woda mnie niesie — serio, nie ściemniam, słowo.
Nie ciągnie, nie krępuje, zero walki z rękawem,
Zakładam ją szybciej niż kawę rano parzę.
Jeśli pływać, to wygodnie i bez marudzenia —
Watery.pl zna się na rzeczy. Zdecydowanie.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zamówiłam kombinezon pływacki dla męża w ramach prezentu pod choinkę. W pośpiechu przygotowań przedświątecznych nie zauważyłam, że zaznaczyłam rozmiar XXL. I tutaj wielce pomocne okazało się Watery. Pomimo tego, że była niedziela!, po rozmowie telefonicznej udało mi się zmienić rozmiar na właściwy. Szacun dla firmy. Prezent dotarł wyjątkowo szybko, jeszcze czeka pod choinką na zjazd rodzinny i mam nadzieję, że kombinezon będzie równie udany jak obsługa w firmie Watery.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Bardzo pozytywne, dostawa na czas mimo gorącego okresu przed świątecznego, paczka prawidłowo zapakowana.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Szybka wysyłka duży asortyment. Ogólnie fajna pomysłowa i kreatywna strona

Vastaus yritykseltä watery.pl
Tragedia!!! Nikomu nie polecam tych oszustów. Zamówiłam ponczo na prezent na święta. Od 2 tygodni nie ma aktualizacji śledzenia, produkt gdzieś zaginął a firma ze mnie dosłownie kpi. Odpisują na maila co chwilę inne osoby, że aktualizują, że już niebawem będzie a przesyłki jak nie było tak nie ma. Na moje prośby o wysłanie innego poncza lub zwrotu pieniędzy abym mogła zakupić jeszcze inny prezent nie odpowiedzieli pozytywnie, pomimo że to po stronie sklepu leży odpowiedzialność za towar a nie kupującego! Także zostałam bez pieniędzy, bez produktu i bez prezentu na święta.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zamówienie przyszło solidnie spakowane, jakoś produktów bardzo dobra. Polecam.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zakup okularów z dużą wada ( jeden z dwóch sklepów internetowych , który to oferuje . Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt , informacja o każdym etapie wysyłki , polecam :)

Vastaus yritykseltä watery.pl
To trochę pogmatwane ale dzięki temu zamówieniu z narzeczonym wciąż o siebie walczymy.
Dnia gdy zamówienie przyszło wydarzyło się dużo złego i mieliśmy okropną kłótnie. Chciał mnie zostawić. To głupie ale w złości dałam mu prezent (słuchawki które u was zamówiłam) popłakał się gdy je otrzymał i wtedy odblokował tę twardą skorupę i postanowił o nas walczyć. Bardzo chciał to dostać i mówił o tym od lat. Moje doświadczenie jest niełatwe ale koniec końców szczęśliwe. Mam nadzieję

Sprawna realizacja zamówienia
Produkt dotarł zgodny z opisem
Polecam!

Vastaus yritykseltä watery.pl
Dostawa sprawna, wszystko zgodnienie z opisem.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Dostępność produktów i rozmiarów porównując do konkurencji

Vastaus yritykseltä watery.pl
Serdecznie odradzam zakupu na tej stronie! Kontakt z obslugą klienta jest beznadziejny, jeśli nie znacie angielskiego to nic nie załatwicie. Firma zgubiła moją paczkę i obrzuca się nawzajem z inpostem zarzutami. Ja czekam juz drugi tydzień na paczkę bezskutecznie próbując się czegokolwiek dowiedzieć. Moge podziękować jedynie stronie za przykrość jaką sprawiła osobom, których musialam poinformować że nie dostaną nic na święta. Unikajcie tej strony!!!!!
Update: po miesiącu nadal cisza odnośnie paczki, nadal jej nie znaleźli, ani nie zaproponowali rekompensaty

Vastaus yritykseltä watery.pl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.