watery.plArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

W pierwszej chwili miałam wątpliwości, bo po automatycznym potwierdzeniu nic dalej sie nie działo, ale jak napisałam z pytaniem co z moim zamówieniem nie tylko odpowiedzieli natychmiast, to jeszcze t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówienie przypłynęło do mnie niż szybciej niż niejedna osoba z sąsiedniego toru. Samo użytkowanie okularów proste jak pływanie kajakiem po spokojnym jeziorze, bez zbędnych fal i modlitw o koło ratun... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Maska do snurkowania fatalnej jakości w stosunku do ceny. Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, towar odesłany z dużymi problemami, w dalszym ciągu brak potwierdzenia czy towar doszedł.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kuntolaitemyynti
  2. Uima-allastarvikkeet
  3. Uimapuvut ja -asut

Yrityksen kirjoittama

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

184 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Polecam z całego serca 🥰

Przede wszystkim, szybka dostawa na czym mi bardzo zależało. Świetnej jakości produkty. Zdecydowanie miałam w czym wybierać, mój chłopak bardzo, ale to bardzo zadowolony z produktów ☺️

Cześć Maria

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że dostawa była szybka i że produkty spełniły Wasze oczekiwania. Super, że Twój chłopak jest bardzo zadowolony, a wybór produktów był szeroki.

Długie dostawy

Zdecydowanie odradzam jeśli zależy na sprawnej dostawie. Produkty nie są wysyłane z Polski. W związku z tym czasy dostawy podane w informacjach przed i pozakupowych są fikcyjne; faktyczny czas oczekiwania kilkakrotnie dłuższy niż w przypadku polskich sklepów.

28. joulukuuta 2025

Cześć Jerzy,

Przepraszamy, że paczka nie dotarła w podanym czasie. Chcielibyśmy wyjaśnić, że wszystkie nasze produkty są wysyłane z naszego magazynu w Danii, ale czasami mogą wystąpić opóźnienia w dostawie.

Dziękujemy za Twoją opinię – pomoże nam lepiej informować klientów o przewidywanym czasie dostawy.

Saanut 5/5 tähteä

Pomocne opinie innych klientów - torba wodoszczelna

Zamówiłam torbę wodoszczelną na prezent. Bardzo dobrze była opisana i zaprezentowana, a opinie innych klientów pomogły mi wybrać. Dodatkowo była wysłana sprawnie, tak by przed świętami dotrzeć.

17. joulukuuta 2025

Cześć Lucyna

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że torba wodoszczelna była dobrze opisana i zaprezentowana, a opinie innych klientów pomogły Ci w wyborze. Super też, że wysyłka przebiegła sprawnie i prezent dotarł przed świętami.

Okularki basenowe

Okularki basenowe. Dla dziecka lat12. Syn ma dużą wadę wzroku, minus -13 Okularki zakupione na tej stronie, już wypróbowane. Sprawdziły się dobrze na basenie. Kupione okularki o mocy -8. Clivia, przezroczysto, niebieskie. Syn mówił, że komfort większy niż w zwykłych. Nie przeciekały. Dobrze się trzymają. Najważniejsze, że dziecko zadowolone i chce chodzić na basen.

1. joulukuuta 2025

Cześć Patrycja

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię 😊
Cieszymy się, że okularki basenowe Clivia sprawdziły się u Twojego syna, że komfort był większy niż w zwykłych i że nie przeciekały. Najważniejsze, że dziecko jest zadowolone i chce chodzić na basen – dokładnie o to nam chodzi!

Saanut 5/5 tähteä

Szybko dostarczone zamówienie pomimo…

Szybko dostarczone zamówienie pomimo wysyłki z poza polski.

20. joulukuuta 2025

Cześć Arek

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zamówienie zostało szybko dostarczone, nawet przy wysyłce z zagranicy. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią!

Saanut 5/5 tähteä

Świetnie przygotowane zestawy ogon…

Świetnie przygotowane zestawy ogon syrenki + monopłetwa. Szybko znalazłam taki w wymarzonych kolorach mojej córki :) sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku, rozbawiła mnie ;) jesteśmy zadowoleni z zakupu :)

26. joulukuuta 2025

Cześć Barbara

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że zestawy ogon syrenki + monopłetwa były świetnie przygotowane i że udało Ci się znaleźć wymarzone kolory dla córki. Super, że podobała Ci się sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku i że zakup sprawił Wam radość.

Kupiłem piankę w Watery.pl,

Kupiłem piankę w Watery.pl,
Myślałem: „zobaczymy”… a tu pełen czil.
Ciepła jak kocyk, a pływa się lekko,
Woda mnie niesie — serio, nie ściemniam, słowo.

Nie ciągnie, nie krępuje, zero walki z rękawem,
Zakładam ją szybciej niż kawę rano parzę.
Jeśli pływać, to wygodnie i bez marudzenia —
Watery.pl zna się na rzeczy. Zdecydowanie.

Cześć Grzegorz

Dziękujemy za tak kreatywną i pełną entuzjazmu opinię 😊
Cieszymy się ogromnie, że pianka spełniła wszystkie Twoje oczekiwania – ciepła, wygodna i łatwa do zakładania. Super, że pływanie stało się przyjemnością bez żadnego marudzenia. To dla nas wspaniała motywacja!

Saanut 5/5 tähteä

Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

22. joulukuuta 2025

Cześć Beata

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że przesyłka była szybka, a towar spełnił Twoje oczekiwania pod względem jakości.

Przedświąteczna pomoc

Zamówiłam kombinezon pływacki dla męża w ramach prezentu pod choinkę. W pośpiechu przygotowań przedświątecznych nie zauważyłam, że zaznaczyłam rozmiar XXL. I tutaj wielce pomocne okazało się Watery. Pomimo tego, że była niedziela!, po rozmowie telefonicznej udało mi się zmienić rozmiar na właściwy. Szacun dla firmy. Prezent dotarł wyjątkowo szybko, jeszcze czeka pod choinką na zjazd rodzinny i mam nadzieję, że kombinezon będzie równie udany jak obsługa w firmie Watery.

10. joulukuuta 2025

Cześć Barbara

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w zmianie rozmiaru, nawet w niedzielę, i że prezent dotarł wyjątkowo szybko. Super, że obsługa w Watery spełniła Twoje oczekiwania – mamy nadzieję, że kombinezon dla męża będzie równie udany i sprawi radość podczas rodzinnego zjazdu!

Genialna paczka

Bardzo pozytywne, dostawa na czas mimo gorącego okresu przed świątecznego, paczka prawidłowo zapakowana.

19. joulukuuta 2025

Cześć Kacper

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że dostawa była na czas, nawet w gorącym okresie przedświątecznym, i że paczka była prawidłowo zapakowana. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią!

Szybka wysyłka duży asortyment

Szybka wysyłka duży asortyment. Ogólnie fajna pomysłowa i kreatywna strona

12. joulukuuta 2025

Cześć Szymon

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wysyłka była szybka i że doceniłeś nasz szeroki asortyment. Super też, że strona wydaje się fajna, pomysłowa i kreatywna.

Tragedia!!

Tragedia!!! Nikomu nie polecam tych oszustów. Zamówiłam ponczo na prezent na święta. Od 2 tygodni nie ma aktualizacji śledzenia, produkt gdzieś zaginął a firma ze mnie dosłownie kpi. Odpisują na maila co chwilę inne osoby, że aktualizują, że już niebawem będzie a przesyłki jak nie było tak nie ma. Na moje prośby o wysłanie innego poncza lub zwrotu pieniędzy abym mogła zakupić jeszcze inny prezent nie odpowiedzieli pozytywnie, pomimo że to po stronie sklepu leży odpowiedzialność za towar a nie kupującego! Także zostałam bez pieniędzy, bez produktu i bez prezentu na święta.

22. joulukuuta 2025

Cześć Katarzyna,

Bardzo nam przykro z powodu całej sytuacji – rozumiemy, jak frustrujące musiało być to doświadczenie, zwłaszcza przy zamówieniu prezentu świątecznego. Przepraszamy za brak szybkiej odpowiedzi i za wszelkie niedogodności, które Cię spotkały.

Chcielibyśmy Cię zachęcić do kontaktu z naszym działem obsługi klienta z numerem zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić status przesyłki i znaleźć możliwe rozwiązanie.

Zamówienie przyszło solidnie spakowane

Zamówienie przyszło solidnie spakowane, jakoś produktów bardzo dobra. Polecam.

16. joulukuuta 2025

Cześć Justyna

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zamówienie dotarło solidnie zapakowane i że jesteś zadowolona z jakości produktów. Dziękujemy za polecenie!

wszystko oki

21. joulukuuta 2025

Cześć Anie

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią!

Saanut 5/5 tähteä

Zakup okularów z dużą wada ( jeden z…

Zakup okularów z dużą wada ( jeden z dwóch sklepów internetowych , który to oferuje . Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt , informacja o każdym etapie wysyłki , polecam :)

8. joulukuuta 2025

Cześć Ilona

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zakup okularów do wody z dużą korekcją przebiegł sprawnie i że doceniłaś ekspresową wysyłkę, dobry kontakt oraz informacje o każdym etapie realizacji. Super, że polecasz nasz sklep!

Saanut 5/5 tähteä

Z narzeczonym dalej o siebie walczymy bo dostał prezent 😂

To trochę pogmatwane ale dzięki temu zamówieniu z narzeczonym wciąż o siebie walczymy.
Dnia gdy zamówienie przyszło wydarzyło się dużo złego i mieliśmy okropną kłótnie. Chciał mnie zostawić. To głupie ale w złości dałam mu prezent (słuchawki które u was zamówiłam) popłakał się gdy je otrzymał i wtedy odblokował tę twardą skorupę i postanowił o nas walczyć. Bardzo chciał to dostać i mówił o tym od lat. Moje doświadczenie jest niełatwe ale koniec końców szczęśliwe. Mam nadzieję

16. joulukuuta 2025

Cześć Blanka

Dziękujemy za podzielenie się swoją historią 😊
Cieszymy się ogromnie, że Wasze zamówienie okazało się wyjątkowo pomocne i że prezent sprawił radość w tak ważnym momencie. To wspaniale, że mimo trudnej sytuacji udało się znaleźć uśmiech i trochę szczęścia dzięki Waszemu zamówieniu. Trzymamy kciuki, aby wszystko potoczyło się pomyślnie dalej!

Sprawna realizacja zamówienia

Sprawna realizacja zamówienia
Produkt dotarł zgodny z opisem
Polecam!

17. joulukuuta 2025

Cześć Monika

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że zamówienie zostało sprawnie zrealizowane i że produkt był zgodny z opisem. Super, że polecasz nasz sklep!

Dostawa sprawna

Dostawa sprawna, wszystko zgodnienie z opisem.

Cześć Magda

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że dostawa była sprawna, a produkty zgodne z opisem. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią!

Saanut 5/5 tähteä

Dostępność produktów i rozmiarów…

Dostępność produktów i rozmiarów porównując do konkurencji

8. joulukuuta 2025

Cześć

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Jeśli chodzi o **dostępność produktów i rozmiarów w porównaniu do konkurencji**, to zależy od konkretnych modeli i marek — staramy się mieć szeroki asortyment i różne rozmiary, ale czasami popularne warianty mogą chwilowo być wyprzedane.

Jeżeli chcesz, możesz napisać do nas na support@watery.pl z informacją, czego konkretnie szukasz, a postaramy się pomóc znaleźć odpowiedni produkt lub zaproponować podobne dostępne opcje.

Saanut 1/5 tähteä

Serdecznie odradzam zakupu na tej…

Serdecznie odradzam zakupu na tej stronie! Kontakt z obslugą klienta jest beznadziejny, jeśli nie znacie angielskiego to nic nie załatwicie. Firma zgubiła moją paczkę i obrzuca się nawzajem z inpostem zarzutami. Ja czekam juz drugi tydzień na paczkę bezskutecznie próbując się czegokolwiek dowiedzieć. Moge podziękować jedynie stronie za przykrość jaką sprawiła osobom, których musialam poinformować że nie dostaną nic na święta. Unikajcie tej strony!!!!!
Update: po miesiącu nadal cisza odnośnie paczki, nadal jej nie znaleźli, ani nie zaproponowali rekompensaty

20. joulukuuta 2025

Cześć Wiktoria,

Bardzo nam przykro z powodu całej sytuacji – rozumiemy, jak frustrujące musiało być to doświadczenie, zwłaszcza przy oczekiwaniu na przesyłkę świąteczną. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i brak szybkiej reakcji z naszej strony.

Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta podając numer zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić status przesyłki i znaleźć możliwe rozwiązanie.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin