W pierwszej chwili miałam wątpliwości, bo po automatycznym potwierdzeniu nic dalej sie nie działo, ale jak napisałam z pytaniem co z moim zamówieniem nie tylko odpowiedzieli natychmiast, to jeszcze t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówienie przypłynęło do mnie niż szybciej niż niejedna osoba z sąsiedniego toru. Samo użytkowanie okularów proste jak pływanie kajakiem po spokojnym jeziorze, bez zbędnych fal i modlitw o koło ratun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Maska do snurkowania fatalnej jakości w stosunku do ceny. Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, towar odesłany z dużymi problemami, w dalszym ciągu brak potwierdzenia czy towar doszedł.... Näytä lisää
Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
szybko i sprawnie, ale wysokie koszty przesyłki

Vastaus yritykseltä watery.pl
Towar niedostępny nigdzie indziej, ekspresowa wysyłka. Wszystko w porządku

Vastaus yritykseltä watery.pl
Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli rozmiarów. Reszta ok

Vastaus yritykseltä watery.pl
Jestem zadowolona z zakupionych słuchawek. Zamówienie przebiegło sprawnie, towar dotarł szybko. Słuchawki super sprawdzają się w wodzie, pływa się jeszcze przyjemniej. Czepek super je przytrzymuje, nie spadają.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Towar zgodny z opisem w 100 procentach, warte są swojej ceny różnica na 100 metrach to 35 sekund w spodenkach będę wracał po kolejne towary od was.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni było w moim przypadku). Produkt dokładnie taki jak w opisie i na ilustracji. Świetnie sprawdza się w użyciu. Bardzo polecam wszystkim zakupy na stronie watery.pl, jestem przekonana, że będziecie zadowoleni tak samo jak ja 😁

Vastaus yritykseltä watery.pl
Rękawków do pływania przerobiłem juz trochę z małymi dziećmi. Te zakupione u Was zostaną z nami for sure. Jakość sztos. Obsługa z kategorii "szybko i na temat" (tak lubię:). Do tego dostałem Super okulary dla dzieci w ramach dodanych do koszyka "niespodzianek z discountem".
Long story short - well done & polecam bardzo.
Krzysztof

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, całkowicie darmowa wymiana sprawiła że bez problemu i żadnych dodatkowych kosztów wymieniłam kąpielówki mojego dziecka na większe. Jakość samego produktu jest bardzo dobra.

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Vastaus yritykseltä watery.pl
Byłem zadowolony z zakupu i profesjonalnego doradzenia.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Wanna do morsowania Rewelacja!!! Niesamowicie wygodna. Wysoka jakość produktu...Płatność i wysyłka przebiegła bezproblemowo..... Polecam wszystkim zastanawiającym się na morsowanie w ogrodzie czy na balkonie😁

Vastaus yritykseltä watery.pl
Buty są lekkie, ładne i solidnie wykonane. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Wszystko poszło na jak najlepszy poziomie ogólnie top

Vastaus yritykseltä watery.pl
Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę. Monitowałam w Watery, jednak poza odpowiedzią jak sądzę automatu nie otrzymałam wiadomości kiedy mogę spodziewać się dostawy.
Uważam, że w przypadku kiedy okres dostawy jest wydłużony klient powinien być informowany.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Szybki i pomocny kontakt z obsługą klienta. Po wystąpieniu drobnych problemów z zamienieniem zostały one natychmiast rozwiązane:)

Vastaus yritykseltä watery.pl
bardzo szybka wysyłka , świetna treść maila , czyta się doskonale opis podróży zakupionego towaru ,oraz dalszych kroków.
bardzo dobra jakość produktów .

Vastaus yritykseltä watery.pl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.