watery.plArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

W pierwszej chwili miałam wątpliwości, bo po automatycznym potwierdzeniu nic dalej sie nie działo, ale jak napisałam z pytaniem co z moim zamówieniem nie tylko odpowiedzieli natychmiast, to jeszcze t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówienie przypłynęło do mnie niż szybciej niż niejedna osoba z sąsiedniego toru. Samo użytkowanie okularów proste jak pływanie kajakiem po spokojnym jeziorze, bez zbędnych fal i modlitw o koło ratun... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Maska do snurkowania fatalnej jakości w stosunku do ceny. Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, towar odesłany z dużymi problemami, w dalszym ciągu brak potwierdzenia czy towar doszedł.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kuntolaitemyynti
  2. Uima-allastarvikkeet
  3. Uimapuvut ja -asut

Yrityksen kirjoittama

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

183 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

szybko i sprawnie

szybko i sprawnie, ale wysokie koszty przesyłki

20. tammikuuta 2026

Witam Piotr 😊

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Jednocześnie dziękujemy za szczerą uwagę dotyczącą kosztów przesyłki. To coś, nad czym stale pracujemy razem z przewoźnikami, aby w przyszłości móc zaoferować jeszcze lepsze warunki.

Mamy nadzieję, że mimo wszystko będziesz chciał odwiedzić nas ponownie 🏊‍♀️

Wnuczka jest bardzo zadowolona

Wnuczka jest bardzo zadowolona

25. tammikuuta 2026

Witam Grażyna,

Bardzo dziękujemy za opinię! Ogromnie się cieszymy, że wnuczka jest bardzo zadowolona. To dla nas najlepsza wiadomość i największa motywacja 💙🏊‍♀️

Mamy nadzieję, że sprzęt będzie sprawiał radość jeszcze przez długi czas.

Wszystko ok

30. tammikuuta 2026

Witam Magda 😊

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Zapraszamy ponownie i życzymy wielu udanych chwil w wodzie 🏊‍♀️

Towar niedostępny nigdzie indziej

Towar niedostępny nigdzie indziej, ekspresowa wysyłka. Wszystko w porządku

14. tammikuuta 2026

Witam Michał

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że znalazłeś u nas produkt niedostępny gdzie indziej i że wysyłka była ekspresowa. Super, że wszystko było w porządku.

Saanut 4/5 tähteä

Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli…

Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli rozmiarów. Reszta ok

22. tammikuuta 2026

Witam Katarzyna

Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że zabrakło tabeli rozmiarów i rozumiemy, że mogło to wpłynąć na Twoje doświadczenie. To cenna uwaga, którą weźmiemy pod uwagę, aby lepiej informować klientów w przyszłości.

Cieszymy się jednak, że poza tym wszystko było w porządku. Dziękujemy za feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo pozytywna reakcja na sprzęt

22. tammikuuta 2026

Witam Karolina

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że sprzęt spotkał się z tak pozytywną reakcją.

Zadowolona klientka

Jestem zadowolona z zakupionych słuchawek. Zamówienie przebiegło sprawnie, towar dotarł szybko. Słuchawki super sprawdzają się w wodzie, pływa się jeszcze przyjemniej. Czepek super je przytrzymuje, nie spadają.

20. tammikuuta 2026

Witam Paula

Dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupu, a zamówienie przebiegło sprawnie i dotarło szybko. Super słyszeć, że słuchawki dobrze sprawdzają się w wodzie, a czepek trzyma je na miejscu i pływanie jest jeszcze przyjemniejsze.

Towar zgodny z opisem w 100 procentach

Towar zgodny z opisem w 100 procentach, warte są swojej ceny różnica na 100 metrach to 35 sekund w spodenkach będę wracał po kolejne towary od was.

24. tammikuuta 2026

Witam Adam

Dziękujemy za świetną i konkretną opinię. Bardzo się cieszymy, że produkt w 100% spełnił opis i że realnie odczuwasz różnicę w wynikach. 35 sekund na 100 metrach to naprawdę imponujący efekt. Super też słyszeć, że spodenki spełniają swoją rolę i są warte swojej ceny.

Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie przy kolejnych zakupach.

Świetny wybór na prezent

Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni było w moim przypadku). Produkt dokładnie taki jak w opisie i na ilustracji. Świetnie sprawdza się w użyciu. Bardzo polecam wszystkim zakupy na stronie watery.pl, jestem przekonana, że będziecie zadowoleni tak samo jak ja 😁

Witam Magda

Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię 😁
Cieszymy się ogromnie, że zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne, a zdjęcia oraz opisy pomogły w wyborze prezentu. Super też słyszeć, że produkt w pełni zgadza się z opisem i świetnie sprawdza się w użytkowaniu.

Dziękujemy za polecenie i zaufanie. Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie.

Saanut 5/5 tähteä

Rękawków do pływania przerobiłem juz…

Rękawków do pływania przerobiłem juz trochę z małymi dziećmi. Te zakupione u Was zostaną z nami for sure. Jakość sztos. Obsługa z kategorii "szybko i na temat" (tak lubię:). Do tego dostałem Super okulary dla dzieci w ramach dodanych do koszyka "niespodzianek z discountem".
Long story short - well done & polecam bardzo.
Krzysztof

15. tammikuuta 2026

Witam Krzysztof

Ogromne dzięki za tak świetną i szczerą opinię. Super czytać, że rękawki zostają z Wami na dłużej i że jakość zrobiła wrażenie. Dokładnie taką obsługę chcemy dawać, szybko i na temat 🙂
Ekstra miło, że niespodzianka z okularami dla dzieci też trafiła w punkt.

Dzięki za polecenie i zaufanie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach.

Saanut 5/5 tähteä

Zamówienie zostało bardzo szybko…

Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, całkowicie darmowa wymiana sprawiła że bez problemu i żadnych dodatkowych kosztów wymieniłam kąpielówki mojego dziecka na większe. Jakość samego produktu jest bardzo dobra.

19. tammikuuta 2026

Cześć,

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię i ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bardzo cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a całkowicie darmowa wymiana umożliwiła bezproblemową zmianę kąpielówek Twojego dziecka na większy rozmiar. Cieszy nas również, że jakość produktu spełniła Twoje oczekiwania! 🙌

Mamy nadzieję, że wkrótce znów powitamy Cię na Watery.pl 🏊‍♂️

Pozdrowienia pływackie,
Katrine / Watery.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Bardzo szybka realizacja zamówienia

7. tammikuuta 2026

Cześć Miroslaw

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Fajnie słyszeć, że realizacja zamówienia była bardzo szybka!

Płetwy

Byłem zadowolony z zakupu i profesjonalnego doradzenia.

31. joulukuuta 2025

Cześć Piotr

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z zakupu i profesjonalnego doradztwa. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią z innymi.

Saanut 5/5 tähteä

Wanna do morsowania Rewelacja!!

Wanna do morsowania Rewelacja!!! Niesamowicie wygodna. Wysoka jakość produktu...Płatność i wysyłka przebiegła bezproblemowo..... Polecam wszystkim zastanawiającym się na morsowanie w ogrodzie czy na balkonie😁

9. tammikuuta 2026

Cześć Mariusz

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😁
Cieszymy się bardzo, że wanna do morsowania spełniła Twoje oczekiwania, jest wygodna i ma wysoką jakość. Super, że płatność i wysyłka przebiegły bezproblemowo. Dziękujemy również za polecenie innym, którzy zastanawiają się nad morsowaniem w ogrodzie czy na balkonie!

Wszystko jest okej

Wszystko jest okej

13. tammikuuta 2026

Cześć Daniel

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią z innymi.

Świetne buty, polecam

Buty są lekkie, ładne i solidnie wykonane. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

2. tammikuuta 2026

Cześć Ewa

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że buty są lekkie, ładne i solidnie wykonane oraz że wysyłka była szybka. Super, że jesteś bardzo zadowolona z zakupów!

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko poszło na jak najlepszy…

Wszystko poszło na jak najlepszy poziomie ogólnie top

11. tammikuuta 2026

Cześć Milosz

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wszystko poszło na jak najwyższym poziomie i że jesteś zadowolony z całego doświadczenia.

Saanut 3/5 tähteä

Brak informowania

Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę. Monitowałam w Watery, jednak poza odpowiedzią jak sądzę automatu nie otrzymałam wiadomości kiedy mogę spodziewać się dostawy.
Uważam, że w przypadku kiedy okres dostawy jest wydłużony klient powinien być informowany.

Cześć Joanna

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Przykro nam, że czas oczekiwania na dostawę był tak długi i że nie otrzymałaś jasnej informacji o przewidywanym terminie dostawy. Zgadzamy się, że w przypadku wydłużonego czasu realizacji klient powinien być na bieżąco informowany, i Twoja uwaga jest dla nas bardzo cenna, aby poprawić komunikację w przyszłości.

Saanut 5/5 tähteä

Szybki i pomocny kontakt z obsługą klienta

Szybki i pomocny kontakt z obsługą klienta. Po wystąpieniu drobnych problemów z zamienieniem zostały one natychmiast rozwiązane:)

Cześć Karolina

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że kontakt z obsługą klienta był szybki i pomocny oraz że drobne problemy z zamianą zostały natychmiast rozwiązane.

świetna pływacka przygoda

bardzo szybka wysyłka , świetna treść maila , czyta się doskonale opis podróży zakupionego towaru ,oraz dalszych kroków.
bardzo dobra jakość produktów .

Cześć Kasia

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że wysyłka była szybka, a treść maili ciekawa i czytelna, opisująca podróż Twojego zamówienia oraz kolejne kroki. Super też, że jesteś zadowolona z jakości produktów!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin