Wash World - Slagelse - Smedegade Arvostelua 143

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Smedegade 77, 4200 Slagelse, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Prisen er ok, vasken rimelig, dog kommer den ikke ud i krogene, og fælgene er ikke altid rene. Tørring er direkte dårlig, bilen skal tørres efter og er først tør efter 10min på motorvejen. Tørring e... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

BIlen var meget våd, da jeg kørte fra vaskehallen. Wash World hal i Slagelse Idagårdsvej er permanent fravalgt på grund af ny indretning med næsten totalt mørke kombineret med meget larm under vasken... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan godt lide at vaske efter behov til en fast månedlig pris. To vaske om måneden og man sparer allerede penge, så skulle der sidde en genstridig fugleklat, så giver man bare bilen en tur til. F... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hurtig og ok

18. huhtikuuta 2026

Hej Arly 🌞
Jeg er glad for at høre, at du oplevede det som både hurtigt og tilfredsstillende 😊 Det er vigtigt for os, at det er nemt og effektivt at få vasket bilen, når det passer ind i hverdagen.
Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på!
Sara, Wash World 🚗🫧

God vask

Fast aftale pr måned

19. maaliskuuta 2026

Hej,
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter jeg stor pris på 😊
Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.
Med venlig hilsen,
Jasmin

Fin vask og tørring

Fin vask og tørring

23. tammikuuta 2026

Hej Brit

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at både vask og tørring fungerede fint ✨

Sophie Wash World 🚗

Saanut 2/5 tähteä

Det er svindler metoder de bruger…

Det er svindler metoder de bruger derude, ofte er en af vaske hal ud af drift, så må I tænke over hvorfor. Spare på vandet osv og vi betaler stadigvæk medlemskab. Minimum 2-3 gang om mnd. er ud af drift.

22. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Dennis,
Jeg beklager virkelig din oplevelse og forstår, at det er frustrerende, når en vaskehal er ude af drift, selvom du betaler for medlemskab. Vi bestræber os på at holde vores vaskehaller kørende så meget som muligt, men nogle gange opstår der tekniske fejl eller behov for vedligehold.
Hvis du oplever, at en bestemt vaskehal ofte er lukket eller ude af drift, anbefaler jeg at rapportere det via kundeservice  – så kan vi hurtigere tage hånd om det. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller tekniske udfordringer: https://www.washworld.se/hjalp
Vi værdsætter din feedback og tager den med videre i vores arbejde med at forbedre servicen.
Jasmin

Super nemt

Super nemt.
Lækker ren bil til fornuftige penge.
Og valgte frit valg af lokation hvilket også er billigt.
Fleksibelt og hurtigt.

17. tammikuuta 2026

Hej Torben,

Tak for de 5 stjerner 😊
Skønt at høre, at du oplever det som nemt og fleksibelt, og at du er tilfreds med både resultatet og prisen. Dejligt, at frit valg af lokation også giver værdi 👍
Yahya

Kunne godt tørre bedre

13. tammikuuta 2026

Hej Palle

Tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for, at du overordnet var tilfreds. Hvis du oplever, at bilen ikke bliver ordentligt tør, er du meget velkommen til at sende os en reklamation via formularen her: https://help.washworld.dk/da

Sophie Wash World 🚗

Saanut 3/5 tähteä

Bilen bliver ikke ordentlig tør hverken…

Bilen bliver ikke ordentlig tør hverken på front ,tag eller bagpå. Har taget nogle billeder men kan ikke sende dem

11. tammikuuta 2026

Hej Kim,
Tak for de 3 stjerner! Vi er kede af, at du ikke synes at vores tørring er fyldestgørende. Hvis du sender en mail til vores kundeservice, er jeg sikker på, at de vil hjælpe dig!
Nicklas

Saanut 3/5 tähteä

Generelt synes jeg godt om…

Generelt synes jeg godt om vaskehallerne, men har aldrig været helt tilfreds med tørringen, så idag tænkte jeg at jeg måtte betale ekstra for tørring af bilen, og må indrømme at det er det samme resultat. Skal stadig bruge tid bagefter vask og tørring ( mod ekstra betaling for ekstra tørring)

Det er surt...

7. tammikuuta 2026

Hej Jesper

Tak for din feedback.
Det er selvfølgelig ærgerligt, at tørringen – også med ekstra tørring – ikke giver et bedre resultat. Det kan vi godt forstå er frustrerende, især når man har betalt ekstra. Din oplevelse tager vi med videre, så vi kan se nærmere på tørringen og forbedre den fremadrettet.
Hvis du har mulighed for det, må du også gerne kontakte os via hjemmesiden, så vi kan kigge konkret på sagen.
Sophie Wash World

Perfekt bilvask

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wash World - Slagelse - Smedegade

Hej Susanne, tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en perfekt bilvask – det er lige præcis sådan, det skal være. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🌟🚘

Vasken er upåklagelig

Vasken er upåklagelig - desværre lidt lang ventetid, idet der var service bil på den ene vaskehal, men det er jo hvad der kan ske 👍🎅

23. joulukuuta 2025

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse

Dejligt at høre, at vasken levede op til forventningerne. Vi forstår godt, at ventetid kan være frustrerende – især når en vaskehal er midlertidigt ude af drift på grund af service. Det er heldigvis noget, der sker for at sikre, at anlægget fungerer optimalt fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🎅
Yahya

Ren og tør bil.

17. joulukuuta 2025

Hej Jette

Tak for de 5 stjerner.
Dejligt at høre, at bilen blev både ren og tør! ✨🚘

Vi ser frem til dit næste besøg.

Sophie Wash World

Supergod

Supergod - tørring er blevet bedre

14. marraskuuta 2025

Hej John.

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte feedback – vi er glade for at høre, at du oplever, at tørringen er blevet bedre! 😊
Bedste hilsner
Aden

Altid ren bil.

Altid en ren bil.

27. syyskuuta 2025

Hej,
Tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du altid kører fra vaskehallen med en ren bil – præcis som det skal være. 🚗✨
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Sophie

Bilerne var rene efter vask

Bilerne var rene efter vask

21. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wash World - Slagelse - Smedegade

Tusind tak for de 5 stjerner, Diana og Walter! 🚗✨ Det er dejligt at høre, at begge biler blev flotte og rene – lige som det skal være. Vi glæder os til at se jer igen!

Det virker bare👍

Det virker bare👍 men jeg hedder Erik og ikke Jens

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wash World - Slagelse - Smedegade

Tak for din anmeldelse, Jens! 😊 Det er godt at høre, at du oplevede nem adgang og en fair pris. Hvis der er noget, du mener, vi kan gøre bedre i forhold til kvaliteten, er du meget velkommen til at dele det – jeg vil gerne hjælpe videre.

Saanut 4/5 tähteä

Jeg oplever en hurtig og effektiv vask

Jeg oplever en hurtig og effektiv vask. Og Wash Worlds system er effektivt og praktisk.

21. elokuuta 2025

Hej Stiig
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplever en hurtig og effektiv vask, og at vores system fungerer praktisk for dig. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, så vi forhåbentlig kan fortjene den sidste stjerne næste gang.

Saanut 2/5 tähteä

Dårlig oplevelse

Den ene hal er næsten konstant ude af drift, så dette forårsagede lang kø. Endvidere vasker maskinen ikke bilen ren og tørringen er ikke eksisterende. Overvejer at opsige mit abonnement

25. tammikuuta 2025

Hej Holger
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet både driftproblemer og utilfredsstillende vask i hallen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores medlemmer skal have.
Vi har sendt din tilbagemelding videre, så vi kan følge op på både driften og kvaliteten af vasken og tørringen.

God plads til bilen

21. heinäkuuta 2025

Hej Karl Peter
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplever god plads til bilen på vores station.

Dårlig tørring af bilen

19. heinäkuuta 2025

Hej Lene
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at tørringen ikke har levet op til forventningerne – det tager vi naturligvis med videre i vores arbejde med at forbedre oplevelsen.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin