Det er meget forskelligt hvor godt bilen bliver vasket også er det en skam der ikke er spande og børster så man kan vaske de kanter hvor maskinen ikke kommer
Guldborgvej 2-4, 7400 Herning, DK
Jeg er meget tilfreds med Wash World, jeg får rigtig god vask af min bil og er rigtig glad for det
Problemer med aflæsning af nummerpladen. Skulle så selv indtaste nummerpladen, og der var også problemer. Endelig efter jeg var ved at opgive, gik porten op, og herfra var alt OK
Bilen er renere når man forlader vaskehallen, men en storartet vask er det ikke. tørrer ikke ordentlig og kommer ikke hele vejen rundt om bilen
Guldborgvej 2-4, 7400, Herning, Tanska

Vastaus yritykseltä Wash World - Herning - Guldborgvej
Jeg har betalt 25kr extra bare for dem at vaske bilen normalt (guldvask), ik betal ekstra fordi de kommer ikke til at give dig skumvask eller hvad du vil.

Vastaus yritykseltä Wash World - Herning - Guldborgvej
I dag på Guldborgvej i Herning har jeg fået en premium vask. Men som mange gange før dur de 4 dyser på siderne ikke igen. Dvs. der næsten igen vand kommer på bilen, mens børsterne kører.

Vastaus yritykseltä Wash World - Herning - Guldborgvej
Har altid været tilfreds med vask selv, men i dag Kl. 16 vaskede jeg bilen, jeg var nødt at gøre det om derhjemme. Der var ikke kalkfrit vand til afskyldning. Jeg forventer at få kompenseret min vask. Mvh. Michael Jepsen. Kan kontaktes på 23265626. God weekend

Hej
Må bare sige, nu bliver I altså for nærige, vi har gennem et par år vasket biler her, vi kommer så til en afmonteret vandhane, må gå over til naboen, og be om noget vand, det er simpelthen for dårligt, hvis det er hvad i kan byde fremover, så er vi flere “ vi har mødt hernede”, der må finde et andet sted at vaske biler.
Vh. Annette

Vastaus yritykseltä Wash World - Herning - Guldborgvej
Nemt og hurtigt men kunne godt tørre bilen lidt bedre

Vastaus yritykseltä Wash World - Herning - Guldborgvej
Er super godt tilfreds med wash World, det virker rigtig godt 💫