Saanut 4/5 tähteä

Vanaf moment van aankoop tot aan de levering was het meer dan prima. De levering zelf was om te huilen. Geen berichtgeving vooraf gekregen van de transporteur, dus die stond onaangekondigd voor de deu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het is makkelijk met iets uit te pakken met een goedkopere prijs om vervolgens 159 euro levering aan te rekenen voor 2 emmers Kh plus en gh plus 15000ml twv ongeveer 120 euro (vijver) En dan nog je ge... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 3 jaar geleden een aluminium bankje gekocht. Deze vertoont nu zichtbare gebreken. Een aluminium bankje gaat 10 â 15 jaar mee, maar ze willen in deze kwestie niets voor mij doen. Ze blijven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf heeft het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. Wij hebben een prachtige boom bij het bedrijf gekocht in 2023 en nu bij het opzetten ontbrak door onverklaarbare wijze de adopter en snoer... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Warentuin het grootste online tuincentrum van Nederland. Alles voor huis, tuin en dier

3,2

1 tähti

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

goede service

het pakket was netjes op tijd. Helaas was er een kleine beschadiging. Na dit doorgegeven te hebben werd het snel en goed afgehandeld.

21. marraskuuta 2022

Rücksendung und Erstattung

Ich hatte ein Weihnachtskarussell bestellt das leider kaputt ankam. Die Rücksendung und Rückerstattung des Geldes gestaltete sich mehr als schwierig. Schöne Produkte, mieser Service.

19. joulukuuta 2022

Dear Martin,

I'm sorry to hear you've experienced our customer service this way. I see that finding a proper solution took a bit longer than usual, our apologies for this. In the end we have received your order back and we've refunded your money.

With kind regards,
The customer service

Geen aanrader

Geen aanrader. Levertermijn 1a2 weken. Maand na bestelling nog steeds geen bestelling geleverd. Ondanks track&trace nummer ontvangen (week na bestelling) nog steeds niets ontvangen.
Aanmelden bij ons eigen account lukt niet en geeft steeds een "foutmelding".

bestelling werd wel degelijk bij warentuin gedaan. tot op heden nog steeds niets ontvangen. We krijgen wel mail dat ze erachter aan gaan maar zonder resultaat

Er kwam inderdaad reactie maar telkens pas nadat we zelf informeren. We zien het nog even aan en hopen dat de bestelling alsnog aankomt

12. marraskuuta 2022

Beste Eliah,

Volgens mij heb ik uw bestelling en uw communicatie met mijn collega eindelijk gevonden. Ik zie dat mijn collega twee dagen geleden een uitgebreide update heeft gestuurd over uw bestelling. Indien u daar nog vragen over hebt, kunt u haar het beste terugmailen.

Prima service bij klachten

Een artikel besteld en bij levering merkte ik dat het beschadigd was. Heb contact opgenomen met de klantenservice en werd dadelijk geholpen. Ik heb het artikel teruggestuurd en heb na een week een nieuw artikel ontvangen.
Prima en vlotte service.

28. marraskuuta 2022

Ik bestelde iets

Ik bestelde iets, ik betaalde ervoor maar het pakje kwam nooit aan. Volgens hen had de pakjesdienst het pakketje retour gezonde zeggende dat het geweigerd was. Toen ik warentuin liet weten dat dit niet klopte zeiden ze dat niets konden doen en dat ik maar gewoon opnieuw een bestelling moest plaatsen. Hoe moeilijk is het om het pakketje gewoon terug te sturen???? Heel moeilijk dus. Heel slechte klantenservice, type ik trek mijn paraplu

28. marraskuuta 2022

Beste Eva,

Wat jammer om te horen dat u zo ontevreden bent. In de track&trace informatie van de bezorgdienst staat dat het pakket geweigerd is. Wij waren dus in de veronderstelling dat u het pakket niet meer wilde hebben. Vervolgens heeft mijn collega al doorgegeven aan de website waarbij u de bestelling had geplaatst, dat u uw geld terugkrijgt. Dat kan daarna niet meer worden teruggedraaid. Vandaar het voorstel om opnieuw te bestellen.

Saanut 4/5 tähteä

Excellent customer care and nice Christmas products

I ordered many Christmas items at once and part of them did not arrive, due to a mismatch in their codes vs. names on the site.
However, the Customer Service apologized and tried immediately to clarify and solve the situation. They kept me updated via email with the evolution of their actions and we reached easily an agreement that was very satisfactory.
They absolutely deserve 5 stars for customer care performance. Special thanks to Sigrid and Emma!
As regards the delivered items, they were of good quality, well packed and quickly delivered.

18. marraskuuta 2022

Ontvriendelijke…

Ontvriendelijke klantenservicemedewerster die je niet uit laat praten, en telkens het zelfde zegt. Ze zal een e-mail sturen maar tot heden niks gehoord zeer slechte service

10. marraskuuta 2022

Beste Jeroen,

Dat is vervelend om te horen, onze excuses hiervoor! Ik kan helaas op basis van deze informatie uw bestelling niet vinden. Zou u een nieuwe mail willen sturen naar klantenservice@warentuin.nl? Graag onder vermelding van uw bestelnummer. Dan pakken wij uw klacht alsnog op.

Prima regencontainers

Prima regencontainers. Stevig en relatief makkelijk te monteren. Alleen het uitsnijden van de benodigde gaten voor de kraantjes kostte enige moeite. Maar die zitten er dan ook stevig in.

15. lokakuuta 2022

Mooie regenton.

Mooie regenton zodat we voortaan onze planten met eigen regenwater kunnen verwennen. Alle spullen zoals beschreven zaten erbij.
De bezorger was minder behulpzaam, daarom geen vijf sterren.

21. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin