Banner for Stichting Wakibi

Stichting Wakibi  Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wakibi zorgt ervoor dat je met een kleine lening daadwerkelijk het verschil maakt voor ondernemende mensen in armere landen. Het is persoonlijk, je weet waar je geld naartoe gaat. Je hebt er een gezi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima, mooi om zo ondernemer in arme landen te kunnen ondersteunen. Een nadeel is dat in de beschrijving weinig verschil tussen ondernemers en wat ze willen. Voordeel is dat je geld terug krijgt waard... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Doe dit al een paar jaar en de investering komt heel gedoseerd terug en kan dan geherinvesteerd worden. Zo maken we de wereld een heeel klein beetje beter en krijgen mensen met minder kansen toch moge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben de afgelopen jaren bij onze reizen met Riksja Travel elke keer een lening verstrekt. Nagenoeg alle leningen zijn villedig terugbetaald. Een enkele keer komt het voor dat een deel van... Näytä lisää

1. Voittoa tavoittelematon järjestö
  6. Säätiö
  7. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut

Tietoja yrityksestä Stichting Wakibi

Yrityksen kirjoittama

Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.

Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.

De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.

Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

229 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Sympathiek initiatief

Sympathiek initiatief. Al diverse onderneemsters van financiele support voorzien.
Alleen maar goede ervaringen! Beetje onduidelijk wie hier nu wat aan verdiend (commissie in verre landen), dat kan iets transparanter.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review én voor je waardevolle feedback! 💚 Fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt. We zijn een stichting en maken zelf geen winst. Bij ieder project kun je onder het tabje 'Lokale partner' precies zien welke lokale organisatie betrokken is en welke rente zij eventueel rekenen. Die rente is bedoeld om de kosten van begeleiding, administratie en het risico op niet-terugbetaling te dekken, zodat zij hun werk duurzaam kunnen blijven doen.

Ojee

Mensen zijn pas mens als ze willen samenwerken. Als deelnemer van Wakibi kan ik makkelijk iemand de helpende hand geven. En hulp moet vrij zijn anders is heet handel.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat mooi verwoord. We geloven ook dat we samen meer kunnen bereiken en dat een helpende hand veel verschil kan maken. Dankjewel dat jij daar via Wakibi aan bijdraagt!

Mooi

Mooi, transparant, zinvol

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je Wakibi als mooi, transparant en zinvol ervaart. Dankjewel voor je vertrouwen en betrokkenheid!

Ondersteunen doen we graag

Wij zetten altijd met veel plezier ons geld opnieuw uit voor een goed project. De verwerking verloopt altijd probleemloos

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat geweldig dat jullie steeds opnieuw ondernemers steunen. Fijn om te horen dat alles daarbij probleemloos verloopt. Dankjewel voor jullie vertrouwen!

Goede communicatie

Goede communicatie, fijn om op deze manier een kleine bijdrage aan een betere wereld te kunnen leveren. En leuk om af en toe door een terugbetaling verrast te worden.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je onze communicatie waardeert. En leuk om te horen dat de terugbetalingen steeds weer een mooi moment zijn. Dankjewel dat je samen met ons ondernemers een stap vooruit helpt!

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je Wakibi een mooi initiatief vindt en dat alles makkelijk werkt. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijke manier om wat goeds te doen…

Makkelijke manier om wat goeds te doen met geld waarvan je weet dat je het niet nodig hebt.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je Wakibi ziet als een makkelijke manier om iets goeds te doen. Dankjewel dat je samen met ons ondernemers helpt hun toekomst op te bouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke manier om microcredieten te stimuleren

Wakibi is echt leuk! Je kan zelf uitkiezen aan wie je geld uitleent. Er staat een fotootje en een omschrijving bij. Vervolgens krijg je in kleine stapjes die lening weer terug. Dat kun je dan opnieuw inzetten voor een microcrediet voor een ander, of je kan het laten uitkeren. Dat laatste heb ik nog nooit gedaan.
Als er een terugbetaling is, dan krijg je een mail. Het geeft mij een goed gevoel dat ik zo mee kan helpen aan de ontwikkeling van anderen met behulp van microcredieten. De site van Wakibi is duidelijk en ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand niet terugbetaalde. Ik beveel dit echt aan.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je prachtige review! 💚 Wat leuk om te lezen hoe je Wakibi ervaart. Fijn dat je het prettig vindt om zelf een ondernemer te kiezen en dat je de terugbetalingen steeds opnieuw inzet. Dankjewel voor je vertrouwen én voor het aanbevelen van Wakibi!

Betrouwbaar

Ik ben al jaren lid van Wakibi en heb al aan veel mensen uitgeleend. Ik heb het altijd teruggekregen. Als iedereen dit zou doen, dan wordt de wereld een beetje beter.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat bijzonder dat je al jarenlang betrokken bent bij Wakibi. Fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt. Dankjewel voor je vertrouwen en voor alle ondernemers die je in de loop der jaren hebt gesteund!

Saanut 5/5 tähteä

Telkens opnieuw mensen kunnen helpen

Ik ondersteun het project al jaren en vind het een goed plan waarbij je mensen op een gezonde manier helpt door ze zelf hun waardigheid en verantwoordelijkheid laat behouden. In de meeste gevallen krijg je volledig het geld terug waardoor je telkens nieuwe mensen kunt helpen,

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat bijzonder dat je al jarenlang betrokken bent bij Wakibi. Mooi dat je de kracht ziet van ondernemers zelf de kans geven om hun toekomst op te bouwen. Dankjewel dat je steeds opnieuw ondernemers helpt!

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind Wakibi een mooi initiatief

Ik vind Wakibi een mooi initiatief, de site is gebruiksvriendelijk, het dashboard geeft goed overzicht van je leningen.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je onze website en het dashboard als gebruiksvriendelijk ervaart. Daar doen we het graag voor. Dankjewel voor je vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Wakibi is een heel mooi concept

Wakibi is een heel mooi concept. Inmiddels heel vetrouwd en als cadeau valt het goed in de smaak bij de meeste mensen die ik ken. Betrouwbaar en teruggegeven lening weer opnieuw besteedbaar. Heel fijn om zo bij te dragen aan de ondernemers die het hard nodig hebbn.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je prachtige review! 💚 Wat leuk om te horen dat je Wakibi ook cadeau geeft aan anderen. Fijn dat je onze manier van werken als betrouwbaar ervaart en dat je de terugbetalingen steeds opnieuw inzet. Dankjewel voor je jarenlange betrokkenheid!

Saanut 5/5 tähteä

Een investering die werkt en locale…

Een investering die werkt en locale mensen, groepen of individuen de volgende stap doet zetten.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

edankt voor je mooie review! 💚 Wat mooi verwoord. Fijn dat je ziet hoe een kleine investering ondernemers kan helpen de volgende stap te zetten. Dankjewel voor je betrokkenheid bij Wakibi!

Saanut 5/5 tähteä

Een goed leven voor iedereen

Door deze stichting worden kansarme mensen geholpen een beter leven op te bouwen met kleine kredieten van behulpzame mensen. Iedereen heeft recht op een goed en fijn leven.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat mooi dat je onze missie zo onderschrijft. We geloven ook dat iedereen de kans verdient om een beter leven op te bouwen. Dankjewel dat je daar samen met ons aan bijdraagt!

Goed systeem

Goed systeem. Duidelijke website. Duidelijk overzicht van terugbetalingen.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je onze website en het overzicht van de terugbetalingen waardeert. Dankjewel voor je vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon fijn om onbekende mensen een…

Gewoon fijn om onbekende mensen een stapje vooruit in het leven te gunnen!

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat mooi gezegd. Fijn dat je samen met ons ondernemers een stapje vooruit wilt helpen. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Doel is goed

Doel is goed, mensen zelf redzaam maken. Iets meer toelichting bij sommige doelen in de algemene zin. Meer winkelvoorraad vind ik zelf geen sterk doel. Meer onderwijsdoelen zou ik op prijs stellen.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat bijzonder dat jullie al jarenlang de terugbetaalde bedragen opnieuw inzetten. Zo kunnen steeds weer nieuwe ondernemers een stap vooruit zetten.

Geweldig goed initiatief

Geweldig goed initiatief. Met microkredieten help je anderen en je krijgt je geld terug minus een beetje vw koersverschil. Duidelijke info op de site. De terugbetaling kun je weer inzetten voor nieuwe leningen of naar je eigen rekening laten terugstorten. Met een klein gebaar kun je iemands leven heel erg veranderen op de lange termijn.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je prachtige review! 💚 Wat fijn dat je onze werkwijze en de duidelijke informatie op de website waardeert. Mooi dat je ook uitlegt hoe terugbetaalde bedragen opnieuw kunnen worden ingezet. Dankjewel voor je vertrouwen en voor alle ondernemers die je via Wakibi helpt!

Saanut 5/5 tähteä

Het helpt echt; wat je en wie je ook kiest bij Wakibi.

Al acht jaar ben ik uitlener bij Wakibi. Eerst voorzichtig begonnen met één lener en inmiddels zijn er meer leners bij gekomen. Door het verstrekken van microkredieten hoe klein ook kun je bijdragen aan betere leefomstandigheden van mensen die dat echt nodig hebben waar ook in de wereld.
En soms gebeurt het dat een persoon niet alles terugbetaalt of kan terugbetalen. Maar dat komt niet vaak voor. En op het moment dat je een terugbetaling krijgt kun je alweer sparen voor een nieuw krediet. Dat hoeft niet, maar het is wel heel zinvol.
De communicatie met Wakibi is altijd goed geweest en duidelijk. Dus ...... gewoon meedoen. Het helpt echt.

Vastaus yritykseltä Stichting Wakibi

Bedankt voor je prachtige review én voor je jarenlange betrokkenheid! 💚 Wat bijzonder dat je al acht jaar ondernemers via Wakibi steunt. Fijn om te horen dat je onze communicatie waardeert en dat je de kracht ziet van het steeds opnieuw inzetten van terugbetaalde bedragen. Dankjewel voor je vertrouwen én voor je mooie aanbeveling!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin