Ze hebben alles in het assortiment wat je maar kan wensen, zowel qua materiaal als vlees en rubs en sauzen. Alleen zag ik wel dat er erg veel (marabu) kolen niet leverbaar was. Heb daarom wel moeten... Näytä lisää
⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... Näytä lisää
Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tot nog toe alle bestellingen netjes verzorgd. Het bestelde vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aroma’s, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.
Goorsteeg 3, 6741 TA, Lunteren, Hollanti
- 085-3036177
- klantenservice@vuurenrook.nl
- vuurenrook.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mooie no nonsens toko
Mooie no nonsens toko, geen gladde verkoop praatjes maar gewoon goed product en service verkopen.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. En het niet verspillen van producten kan ik ook waarderen.

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Goede serive en snelle reactie op de…
Goede serive en snelle reactie op de mail. Product was veel eerder binnen dan dat ze gedacht dus daar was ik erg blij mee. Hierdoor sneller de BBQ kunnen updaten. Ga zo door met deze manier van werken

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Echt totaal niets op aan te merken!
Echt totaal niets op aan te merken!
Goede deal & snelle service!!!

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Netjes en snel afgehandeld.
Netjes en snel afgehandeld.
En de brisketrub was helemaal top.
Super Top shop

Goed. Juist en snel geleverd
Leuk verassingspakket. Besteld snel in huis. Goede klantbinding /aftersales doormiddel van voucher en een leuk eigen magazine.

bestelling messen
De bestelling van enkele messen werd razendsnel uitgevoerd en bezorgd (de volgende dag). Gewoon top.
Ga zo door 'Vuur en Rook' jullie zijn een voorbeeld voor andere bedrijven.

Top bedrijf
Producten zijn van goede kwaliteit en ze zijn klantvriendelijk.

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Prijs kwaliteit en service zijn…
Prijs kwaliteit en service zijn uitstekend

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Gemakkelijk besteld, snel en netjes geleverd.
Ik heb 2 doosjes hotsticks besteld. Eerder had ik al een bestelling opgehaald, maar omdat er een actie met gratis verzending was, deze online besteld. Het was gemakkelijk te bestellen en je wordt per mail op de hoogte gehouden. De levering was snel en netjes.

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Probleem werd snel opgepakt en…
Probleem werd snel opgepakt en afgehandeld
In mijn geval geheel kosteloos ondank dat het apparaat niet bij hun aangekocht was
Top service 👍👍👍👍😍😍😍

Liefde voor het bbq vak
Liefde voor het vak van Bbq‘en dat merk je aan alles, zeer nette en vlotte verzending. Een voorbeeld voor andere webshops. Bestellen dus en ervaar deze service en daarna genieten van je heerlijke bbq ervaringen! Wederom tevreden over mijn bestelling.

bestelling
De eerste keer besteld bij Vuur en Rook.
Wat ik nodig heb, hadden zij in voorraad.
Leuk kaartje met de naam die het pakketje heeft samengesteld.
Leuk met een ideeën boekje erbij.
Vandaag de Iberico spareribs met cola rub en cola saus bereiden.

TOP!
Snel geleverd, goed product, goed verpakt.
Niks te zeuren.

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Een nette online webshop mensen snappen…
Een nette online webshop mensen snappen waar ze mee bezig zijn de producten worden met zorg verpakt en geleverd.
Echt een aanrader

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Ik was zeer tevreden met de bestelling.
Ik was zeer tevreden met de bestelling.
Netjes verstuurd .
Ik heb al eerder bestellingen gedaan bij Vuur en Rook en altijd naar tevredenheid.

Top winkel
Snelle levering, duidelijke productinformatie en kwaliteit.

Zoals altijd gewoon goed
Snelle levering, goed verpakt.
1 artikel was niet leverbaar, binnen 1 dag het geld al teruggestort op mijn rekening.
Top service

Vastaus yritykseltä Vuur en Rook
Heldere communicatie en snel geleverd
Heldere communicatie en snel geleverd. Het product was niet op voorraad, maar hiervoor werden 5 kleinere potten toegestuurd, Top !
Kwaliteit van de producten is altijd goed. Leuk magazine erbij om inspiratie op te doen.
Blijf zeker bestellen.