Vrolijk Verhuizen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over Vrolijk Verhuizen! Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en prettig. Op de verhuisdag stond er een vriendelijk en professioneel team voor de deur dat direct... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over Vrolijk Verhuizen! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en goed geregeld. De verhuizers waren vriendelijk, professioneel en gingen heel zorgvuldig met mijn spullen om. D... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met dit verhuisbedrijf!! Allereerst komen ze hun woord na, zijn op tijd en denken mee. Ze hebben de gehele verhuizing verzorgd. Meest vriendelijke verhuizers, heb ik niet eerder me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanmorgen verhuisd 26-08-2926met Vrolijke verhuizers waren keurig op tijd, stelde zich netjes voor en alles werdt professioneel ingepakt. Toppie werk afgeleverd door deze mannen. Bij een volgende ve... Näytä lisää

1. Muuttomies
  2. ja myös
  3. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Vrolijk Verhuizen is hét professionele verhuisbedrijf in Den Haag dat bekendstaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en stressvrije verhuizingen. Wij helpen dagelijks klanten met particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, ontruimingen en complete verhuisservice, uitgevoerd door ervaren verhuizers die werken met premium materialen en een servicegerichte aanpak. Als specialist in verhuizen binnen Den Haag en omgeving combineren wij efficiëntie met zorgvuldigheid: van het veilig inpakken en vervoeren van meubels tot het monteren en demonteren van kasten en het verplaatsen van zware objecten. Onze vaste teams werken snel, netjes en met een glimlach — precies zoals onze klanten van Vrolijk Verhuizen gewend zijn. Waarom kiezen voor ons? • Topkwaliteit verhuisservice met focus op veiligheid en klanttevredenheid • Transparante prijzen & duidelijke communicatie • Ervaren verhuizers die dagelijks in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Zoetermeer actief zijn • Complete verhuisoplossingen: particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing, ontruiming, inpakservice en transport Wie zoekt naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, kiest voor Vrolijk Verhuizen — het team dat verhuizen makkelijk, zorgeloos en professioneel maakt. Vrolijk Verhuizen. Kwaliteit begint met een glimlach.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

79 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Helped me move from Den Haag to…

Helped me move from Den Haag to Rotterdam! Good service and prices :))

Thanks a lottt

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that the move from Den Haag to Rotterdam went so well! 😊 Good service at a fair price is exactly what we aim for, so it's great to hear you got both. 💪📦

We'll happily pass your thanks on to the team. Enjoy Rotterdam, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Amazing group and they're super…

Amazing group and they're super helpful!!!

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that our team was so helpful! 😊 That kind of feedback is exactly what the lads love to hear after a long day of moving. 💪📦

We'll happily pass it on to them. Enjoy the new place, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Highly recommend

De beste in de business

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat een compliment, de beste in de business! 😊 Daar gaan onze mannen met een grote glimlach mee verder. 💪📦

We geven het graag aan het team door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Really helpful furniture moving company…

Really helpful furniture moving company helped me move from The Hague to Amsterdam with no worries. Satisfied with everything!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that the move from The Hague to Amsterdam went without a single worry! 😊 Taking that weight off your shoulders is exactly what we aim for, so it's good to hear you were satisfied all round. 💪📦

We'll happily pass your kind words on to the team. Enjoy Amsterdam, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Top service

Top service!

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service! 😊 Korte review, groot compliment. 💪📦

We geven het graag door aan het team. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Goed bedrijf

Goed bedrijf, snelle communicatie

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat de communicatie zo vlot verliep! 😊 Snel schakelen en duidelijk zijn, daar begint een goede verhuizing mee. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Really great moving company they helped…

Really great moving company they helped me move houses in the same day and time frame that we discussed on the phone 🙏

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that everything ran exactly as discussed on the phone! 😊 Sticking to the agreed day and time frame is something we take seriously, so it's good to hear it worked out that way for you. 💪📦

We'll happily pass your kind words on to the team. Enjoy the new place, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Vrolijk verhuizen heeft me zo goed…

Vrolijk verhuizen heeft me zo goed geholpen tijdens mijn verhuizing naar Den Haag. Vriendelijke gasten en de communicatie verliep goed. Blij met jullie!!

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat leuk om te lezen dat de verhuizing naar Den Haag zo goed is verlopen! 😊 Vriendelijke mannen op de vloer en heldere communicatie eromheen, daar doen we het voor. 💪📦

We geven uw complimenten graag door aan het team. Veel plezier in Den Haag, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn onlangs verhuisd en zijn super10…

Wij zijn onlangs verhuisd en zijn super tevreden over deze verhuisservice. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en erg efficiënt. Ze gingen zorgvuldig om met onze spullen en alles werd netjes en zonder schade overgebracht. De communicatie vooraf was duidelijk en op de verhuisdag verliep alles precies volgens afspraak. De verhuizing was sneller klaar dan verwacht en dat gaf veel rust.
Zeker een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat mooi om zo'n uitgebreide review te lezen! 😊 Duidelijke communicatie vooraf en op de dag zelf gewoon doen wat is afgesproken, daar begint een goede verhuizing mee. Fijn dat alles zorgvuldig en zonder schade is overgebracht en dat het sneller klaar was dan verwacht, dat geeft inderdaad een hoop rust. 💪📦

We geven uw complimenten graag door aan het team. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Zeker een aanrader

I heb een hele fijne ervaring gehad met dit verhuisbedrijf. Ik zat al dagen te stressen over de verhuizing, maar zij stelden me meteen gerust. Super vriendelijke en positieve verhuizers die weten wat ze doen. Alles verliep soepel en zonder stress, en hun goede energie maakte echt het verschil. Zeker een aanrader.

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat mooi om te lezen dat u na dagen stressen meteen werd gerustgesteld! 😊 Dat is misschien wel het belangrijkste deel van ons werk: niet alleen de dozen dragen, maar ook de zorgen wegnemen. Fijn dat onze verhuizers met hun positieve energie het verschil hebben gemaakt en dat alles zo soepel is verlopen. 💪📦

We geven uw woorden graag aan het team door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Volledig ontzorgd

Volledig ontzorgd. Elke cent waard!

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat u zich volledig ontzorgd voelde! 😊 Alles uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken, daar draait het bij ons om. Dat u het elke cent waard vond maakt het helemaal af. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik…

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een top ervaring heb gehad met Vrolijk Verhuizen. De verhuizers zijn echt vrolijk maar vooral ook professioneel. Ik keek echt op tegen de verhuizing maar achteraf was het een heel soepel karweitje met dank aan Vrolijk Verhuizen. Bedankt!

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat mooi om te lezen dat u er eerst tegenop keek en dat het uiteindelijk zo soepel is verlopen! 😊 Vrolijk zijn we graag, maar professioneel werken staat daarbij altijd voorop. Fijn dat u beide kanten heeft ervaren en dat het karwei u zo is meegevallen. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Top service voor een eerlijke prijs

Top service voor een eerlijke prijs! Zou ze zeker aanbevelen

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat u de service en de prijs zo goed vond samengaan! 😊 Een eerlijke prijs met goed werk erbij, dat is precies waar we voor staan. 💪📦

Fijne service verhuizen

Dit weekend gebruikgemaakt van Vrolijk Verhuizen en dit is precies hoe verhuizen hoort te gaan. Goed helpen met de voorbereiding en vevolgens hun afspraken nakomen. Dikke pluim voor het team!

6. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat mooi om te lezen dat de verhuizing dit weekend precies zo is verlopen als het hoort! 😊 Goed meedenken in de voorbereiding en daarna gewoon doen wat je hebt afgesproken: daar valt of staat een verhuizing mee. 💪📦

De dikke pluim geven we graag door aan het team. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de keuze voor Vrolijk…

Heel blij met de keuze voor Vrolijk Verhuizen. Ze kwamen op tijd, werkten hard door en gingen super zorgvuldig om met onze spullen. Geen stress, geen gedoe gewoon een fijne, vlotte verhuizing. Zou ze zo weer inhuren. Aanrader!

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw keuze! 😊 Op tijd komen, hard doorwerken en zorgvuldig met uw spullen omgaan: precies zoals we een verhuizing graag aanpakken. Dat het zonder stress en gedoe is verlopen is voor ons het mooiste resultaat. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan het team door. Veel plezier op uw nieuwe adres, en mocht u ons weer nodig hebben, dan staan we klaar. Namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

De mannen hebben mij keurig geholpen…

De mannen hebben mij keurig geholpen met mijn verhuizing vorige week. Ze waren fit en vrolijk en namen een hoop zorgen uit handen, dat was een fijne ervaring. Een echte aanrader!

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat de verhuizing vorige week zo goed is verlopen! 😊 Fit en vrolijk aan de slag gaan en zo veel mogelijk zorgen uit handen nemen: dat is precies waar onze mannen voor staan. Fijn dat u het zo heeft ervaren. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan het team door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Een zeer geslaagde verhuisdag

Een zeer geslaagde verhuisdag! Persoonlijke en professionele service, vol glimlachen. Het kon niet beter!

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat de verhuisdag zo geslaagd was! 😊 Persoonlijke aandacht combineren met professioneel werk, en dat met een glimlach: daar doen we het echt voor. Fijn dat u het zo heeft ervaren. 💪📦

We geven uw complimenten graag door aan de mannen. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Geweldig!

Mijn ervaring met Vrolijk Verhuizen was geweldig! Was erg onder de indruk van de professionele aanpak van de verhuizers. Vriendelijke en hardwerkende mannen. Niks was te moeilijk. Zou ze zo weer inschakelen!

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat mooi om te lezen dat u zo onder de indruk was van de professionele aanpak! 😊 Vriendelijk blijven, hard doorpakken en niets te moeilijk vinden: dat is precies hoe onze mannen hun werk het liefst doen. Dat u ze zo weer zou inschakelen is voor hen het grootste compliment dat er is. 💪📦

We geven uw woorden graag aan het team door. Veel plezier op uw nieuwe adres, en mocht u ons ooit weer nodig hebben, dan staan we voor u klaar. Namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Thank you to the team of Vrolijk for…

Thank you to the team of Vrolijk for making my move easy, stress free, affordable and damage free, By Far would recommend these lads any day of the week for as big as a move they can handle ! Cheers !!

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Easy, stress free and damage free is exactly what we aim for on every move! 😊 Great to hear the lads handled it all so well and that it stayed affordable too. 💪📦

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin