Super tevreden over Vrolijk Verhuizen! Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en prettig. Op de verhuisdag stond er een vriendelijk en professioneel team voor de deur dat direct... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super tevreden over Vrolijk Verhuizen! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en goed geregeld. De verhuizers waren vriendelijk, professioneel en gingen heel zorgvuldig met mijn spullen om. D... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super tevreden met dit verhuisbedrijf!! Allereerst komen ze hun woord na, zijn op tijd en denken mee. Ze hebben de gehele verhuizing verzorgd. Meest vriendelijke verhuizers, heb ik niet eerder me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vanmorgen verhuisd 26-08-2926met Vrolijke verhuizers waren keurig op tijd, stelde zich netjes voor en alles werdt professioneel ingepakt. Toppie werk afgeleverd door deze mannen. Bij een volgende ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vrolijk Verhuizen is hét professionele verhuisbedrijf in Den Haag dat bekendstaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en stressvrije verhuizingen. Wij helpen dagelijks klanten met particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, ontruimingen en complete verhuisservice, uitgevoerd door ervaren verhuizers die werken met premium materialen en een servicegerichte aanpak. Als specialist in verhuizen binnen Den Haag en omgeving combineren wij efficiëntie met zorgvuldigheid: van het veilig inpakken en vervoeren van meubels tot het monteren en demonteren van kasten en het verplaatsen van zware objecten. Onze vaste teams werken snel, netjes en met een glimlach — precies zoals onze klanten van Vrolijk Verhuizen gewend zijn. Waarom kiezen voor ons? • Topkwaliteit verhuisservice met focus op veiligheid en klanttevredenheid • Transparante prijzen & duidelijke communicatie • Ervaren verhuizers die dagelijks in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Zoetermeer actief zijn • Complete verhuisoplossingen: particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing, ontruiming, inpakservice en transport Wie zoekt naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, kiest voor Vrolijk Verhuizen — het team dat verhuizen makkelijk, zorgeloos en professioneel maakt. Vrolijk Verhuizen. Kwaliteit begint met een glimlach.
Oude Middenweg 239F, 2491AH, Den Haag, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Helped me move from Den Haag to Rotterdam! Good service and prices :))
Thanks a lottt

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Amazing group and they're super helpful!!!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Really helpful furniture moving company helped me move from The Hague to Amsterdam with no worries. Satisfied with everything!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Really great moving company they helped me move houses in the same day and time frame that we discussed on the phone 🙏

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Vrolijk verhuizen heeft me zo goed geholpen tijdens mijn verhuizing naar Den Haag. Vriendelijke gasten en de communicatie verliep goed. Blij met jullie!!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Wij zijn onlangs verhuisd en zijn super tevreden over deze verhuisservice. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en erg efficiënt. Ze gingen zorgvuldig om met onze spullen en alles werd netjes en zonder schade overgebracht. De communicatie vooraf was duidelijk en op de verhuisdag verliep alles precies volgens afspraak. De verhuizing was sneller klaar dan verwacht en dat gaf veel rust.
Zeker een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
I heb een hele fijne ervaring gehad met dit verhuisbedrijf. Ik zat al dagen te stressen over de verhuizing, maar zij stelden me meteen gerust. Super vriendelijke en positieve verhuizers die weten wat ze doen. Alles verliep soepel en zonder stress, en hun goede energie maakte echt het verschil. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een top ervaring heb gehad met Vrolijk Verhuizen. De verhuizers zijn echt vrolijk maar vooral ook professioneel. Ik keek echt op tegen de verhuizing maar achteraf was het een heel soepel karweitje met dank aan Vrolijk Verhuizen. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Top service voor een eerlijke prijs! Zou ze zeker aanbevelen

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Dit weekend gebruikgemaakt van Vrolijk Verhuizen en dit is precies hoe verhuizen hoort te gaan. Goed helpen met de voorbereiding en vevolgens hun afspraken nakomen. Dikke pluim voor het team!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Heel blij met de keuze voor Vrolijk Verhuizen. Ze kwamen op tijd, werkten hard door en gingen super zorgvuldig om met onze spullen. Geen stress, geen gedoe gewoon een fijne, vlotte verhuizing. Zou ze zo weer inhuren. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
De mannen hebben mij keurig geholpen met mijn verhuizing vorige week. Ze waren fit en vrolijk en namen een hoop zorgen uit handen, dat was een fijne ervaring. Een echte aanrader!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Een zeer geslaagde verhuisdag! Persoonlijke en professionele service, vol glimlachen. Het kon niet beter!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Mijn ervaring met Vrolijk Verhuizen was geweldig! Was erg onder de indruk van de professionele aanpak van de verhuizers. Vriendelijke en hardwerkende mannen. Niks was te moeilijk. Zou ze zo weer inschakelen!

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen
Thank you to the team of Vrolijk for making my move easy, stress free, affordable and damage free, By Far would recommend these lads any day of the week for as big as a move they can handle ! Cheers !!