Vrolijk Verhuizen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over Vrolijk Verhuizen! Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en prettig. Op de verhuisdag stond er een vriendelijk en professioneel team voor de deur dat direct... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over Vrolijk Verhuizen! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en goed geregeld. De verhuizers waren vriendelijk, professioneel en gingen heel zorgvuldig met mijn spullen om. D... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met dit verhuisbedrijf!! Allereerst komen ze hun woord na, zijn op tijd en denken mee. Ze hebben de gehele verhuizing verzorgd. Meest vriendelijke verhuizers, heb ik niet eerder me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanmorgen verhuisd 26-08-2926met Vrolijke verhuizers waren keurig op tijd, stelde zich netjes voor en alles werdt professioneel ingepakt. Toppie werk afgeleverd door deze mannen. Bij een volgende ve... Näytä lisää

1. Muuttomies
  2. ja myös
  3. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Vrolijk Verhuizen is hét professionele verhuisbedrijf in Den Haag dat bekendstaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en stressvrije verhuizingen. Wij helpen dagelijks klanten met particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, ontruimingen en complete verhuisservice, uitgevoerd door ervaren verhuizers die werken met premium materialen en een servicegerichte aanpak. Als specialist in verhuizen binnen Den Haag en omgeving combineren wij efficiëntie met zorgvuldigheid: van het veilig inpakken en vervoeren van meubels tot het monteren en demonteren van kasten en het verplaatsen van zware objecten. Onze vaste teams werken snel, netjes en met een glimlach — precies zoals onze klanten van Vrolijk Verhuizen gewend zijn. Waarom kiezen voor ons? • Topkwaliteit verhuisservice met focus op veiligheid en klanttevredenheid • Transparante prijzen & duidelijke communicatie • Ervaren verhuizers die dagelijks in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Zoetermeer actief zijn • Complete verhuisoplossingen: particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing, ontruiming, inpakservice en transport Wie zoekt naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, kiest voor Vrolijk Verhuizen — het team dat verhuizen makkelijk, zorgeloos en professioneel maakt. Vrolijk Verhuizen. Kwaliteit begint met een glimlach.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

79 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige verhuizers!!! dank Joye en Shana

De binnendienst werkt niet zo lekker maar dit dan weer dan helemaal goedgemaakt door 2 geweldige verhuizers: Joyy en Shano. Dank voor jullie geweldige harde werk. Een voorbeeld voor Vrolijk.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Joyy en Shano hebben duidelijk indruk gemaakt, en die complimenten geven we graag aan hen door. 😊 Jammer dat het contact met de binnendienst destijds minder soepel liep, dat nemen we mee. Feedback zoals deze helpt ons om beter te worden. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Mijn Verhuizing van Moerwijk naar…

Mijn Verhuizing van Moerwijk naar Leiden is vlekkeloos verlopen. Door de hulp van het Vrolijk Verhuizen team is alles ook nog eens op een goed tempo verlopen. Ik zeg aanrader.

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Van Moerwijk naar Leiden en dan ook nog vlekkeloos, daar doen we het voor! 😊 Mooi dat het team er een goed tempo in hield zonder dat er iets misging. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan de mannen door. Veel woonplezier in Leiden, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf met top stagiaires

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Leuk dat ook onze stagiaires een compliment krijgen! 😊 Zij leren het vak in de praktijk, dus zo'n review is voor hen extra waardevol. 💪📦

We geven het graag aan hen door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Het bedrijf kwam vroeg in de ochtend al…

Het bedrijf kwam vroeg in de ochtend al aan, en was op de afgesproken tijd al klaar met de verhuizen, daarbij waren ze erg vriendelijk.Zeker een aanrader.

4. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Vroeg beginnen en op de afgesproken tijd klaar zijn, zo hoort een verhuisdag te verlopen! 😊 Mooi dat de mannen daarbij ook nog eens vriendelijk bleven. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan het team door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Efficient werk

Efficient werk! Tano hield mijn kind leuk bezig en de rest had schadeloos spullen van A naar B gebracht. Dankjewel Vrolijk Verhuizen, ik weet al waar ik de volgende keer moet zijn;)

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Dat Tano ondertussen uw kind bezighield terwijl de rest doorwerkte, dat is precies het soort meedenken waar we trots op zijn! 😊 Mooi ook dat alles schadevrij van A naar B is gekomen. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan Tano en het team door. En mocht u ooit weer verhuizen, dan staan we klaar. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

De heren kwamen langs met een vrolijke…

De heren kwamen langs met een vrolijke glimlach op hun gezicht en waren super vriendelijk, daarnaast waren ze erg snel en het proces van het bedrijf was erg netjes en snel. Top zaak.

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Met een glimlach de deur binnenkomen is misschien wel het beste begin van een verhuisdag! 😊 Mooi dat de mannen die stemming vasthielden en dat zowel het werk als het proces eromheen netjes en vlot verliep. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan hen door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, Erg goede communicatie en klantvriendelijk!

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Goede communicatie en klantvriendelijkheid horen bij ons gewoon bij het werk, dus fijn dat u dat zo heeft ervaren! 😊 Duidelijk zijn naar de klant maakt een verhuizing voor iedereen een stuk rustiger. 💪📦

Geweldig ervaring

Ik ben zeer tevreden over de efficiëntie en snelheid van dit verhuisbedrijf.

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de efficiëntie en snelheid! 😊 Geen tijd verliezen op de verhuisdag, daar wordt iedereen blij van. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Ze waren zeer snel en vriendelijke service

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat het snel ging en dat de service u is bevallen! 😊 Vlot doorwerken met een vriendelijke aanpak, daar staat ons team voor. 💪📦

Snel efficiënt werk verricht

Snel efficiënt werk verricht leuke groep die me heeft geholpen vrolijk verhuizen is zeker een bijpassende naam voor dit bedrijf ga zo door

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat leuk om te lezen dat de naam Vrolijk Verhuizen wat u betreft goed gekozen is! 😊 Snel en efficiënt werken met een leuke groep mannen erbij, zo willen we elke verhuisdag zien verlopen. 💪📦

Lekker snel en efficiënt

Prima intake gehad. Ze hebben mij erg fijn geholpen. Lekker snel en efficiënt. Aardige verhuizers en hebben alles schadeloos achtergelaten!

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat het van intake tot oplevering zo soepel is gegaan! 😊 Snel en efficiënt werken en dan alles schadevrij achterlaten, dat is precies waar onze verhuizers hun best voor doen. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Vrolijk verhuizen doet wat de naam beloofd

De mannen van Vrolijk Verhuizen doen de naam van het bedrijf eer aan.

Gisteren is onze inboedel verhuisd vanuit Zuid-Holland naar Drenthe door 4 vrolijke en meedenkende verhuizers. Al onze spullen werden met zorg en extra bescherming vervoerd en op de bestemming weer netjes binnen gebracht.

Wij raden dit verhuisbedrijf zeker aan!

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat mooi om te lezen dat onze mannen de naam van het bedrijf eer aandeden! 😊 Van Zuid-Holland naar Drenthe is een flinke rit, dus fijn dat de vier vrolijk en meedenkend bleven en dat uw spullen met extra zorg en bescherming zijn vervoerd en netjes zijn binnengebracht. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan het team door. Veel woonplezier in Drenthe, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Excellent company with a big heart

Excellent company with a big heart. My daughter had to move out of the apartment that she had just moved into after a sudden stroke of misfortune. Because she had a really great experience with Vrolijk Verhuizen when she moved into the apartment, we asked if they could help us out again. They gave us a very fair deal and did an amazing job. We are very grateful; thanks again! I strongly recommend Vrolijk Verhuizen to anyone.

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Thank you for sharing this with us. 😊 We're sorry to hear your daughter had to move out again under such difficult circumstances, and we're glad we could step in and make that part a little easier for you both. Being there for our customers when things don't go as planned matters just as much to us as the moves that do. 💪📦

We'll happily pass your kind words on to the team. We wish your daughter all the best in her next place, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Top spul grote verhuizing

Top spul grote verhuizing
Veel zware apparatuur maar dat was geen probleem voor de verhuis team

Alles snel en netjes afgehandeld

Bedankt !

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat zelfs de zware apparatuur geen enkel probleem was! 😊 Juist bij zo'n grote verhuizing komt de ervaring van het team goed van pas, en dan is het mooi om te horen dat alles snel en netjes is afgehandeld. 💪📦

We geven uw complimenten graag aan de mannen door. Veel plezier op uw nieuwe adres, namens Vrolijk Verhuizen, uw landelijke verhuisbedrijf! 🚚✨

Great service

Amazing service. Very efficient.
Staff is friendly

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that our team worked so efficiently and made a friendly impression! 😊 Getting the job done quickly while keeping things pleasant on the day is exactly what we aim for. 💪📦

We'll happily pass it on to the lads. Enjoy the new place, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Saanut 5/5 tähteä

Erg professioneel en behulpzaam!

Erg professioneel en behulpzaam!

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat fijn om te lezen dat u ons professioneel en behulpzaam vond! 😊 Precies waar ons team op de verhuisdag voor gaat. 💪📦

Snel en vrolijk!

Snel tot een afspraak gekomen met vrolijk verhuizen, en heel snel en voorzichtig en vakkundig geholpen met de wasmachine, nog voordat ik koffie had ingeschonken stond de wasmachine op zijn plaats. Aardige en vrolijke verhuizers Georgie en Nicola :-)

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Wat een leuke review om te lezen! 😊 Dat de wasmachine al op zijn plek stond voordat de koffie was ingeschonken, dat noemen wij een geslaagde ochtend. Fijn dat Georgie en Nicola het snel, voorzichtig en vakkundig hebben aangepakt. 💪📦

Saanut 5/5 tähteä

Excellent service and clear communication

I had a very positive experience with Vrolijk Verhuizen. From the first contact, communication was clear and professional, and all agreements were followed as promised. The team worked efficiently, carefully, and with great attention to detail.

Everything was well organized, which made the whole process stress-free. You can really tell they have experience and care about their customers.

I would definitely recommend Vrolijk Verhuizen to anyone looking for a reliable and professional moving company.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read such a detailed review! 😊 Clear communication from the very first contact and then simply sticking to what was agreed is the foundation of every move we do, so it's great to hear that came through from start to finish. Working efficiently while still paying attention to the details is exactly the balance our team aims for. 💪📦

We'll happily pass your kind words on to them. Enjoy the new place, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Great Service

Great Service

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that you were happy with our service! 😊 Short and sweet, and a nice one for the team to hear. 💪📦

Amazing work

Amazing work, fast helpful and polite. Recommend 100%

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vrolijk Verhuizen

Great to read that our team was fast, helpful and polite! 😊 That combination is exactly what makes a moving day run smoothly, so it's brilliant to hear you got all three. 💪📦

We'll happily pass your kind words on to the lads. Enjoy the new place, from all of us at Vrolijk Verhuizen, your nationwide moving company! 🚚✨

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin