OPLICHTERS. Sturen je een totaal ander shirt dan afgebeeld op de foto. Ben al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen maar ze weigeren dit. NOOIT hier bestellen!!!
Na anderhalve week waarin weinig leek te gebeuren is het pakje vandaag binnengekomen. So far so good. Het is in ieder geval wat we besteld hebben. We wachten af wat de kwaliteit is, gezien andere r... Näytä lisää
Zending blijft anderhalve week in dezelfde status, shipped op de website, bij DHL alleen een kennisgeving ontvangen. Na het contactformulier te hebben ingevuld krijg je een link naar 17TRACK. Daar vin... Näytä lisää
Goeie ervaring. Brazilië t-shirt en broekje besteld (Neymar 2022-2023). Niet heel lang moeten wachten en eigenlijk best goede kwaliteit. Zeer mooi shirt. Was bang door de vele negatieve beoordelingen,... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Eigen goede ervaring
Vandaag 3 tenues gekregen. Ik had besteld op deze site en omdat ik het afschrift op mijn creditcard vreemd vond, trustpilot gaan checken. Toen schrok ik wel van de reviews…
Besloten om maar af te wachten. Vandaag, na een maand, de tenues ontvangen (ging met track and trace). Mooie kwaliteit en ik heb 3 hele blije jongens. En ik ben blij met goede afloop ;)
Bij problemen geen antwoord
Al meerdere jaren hier voetbalpakjes gekocht voor mijn zoon. De prijs-kwaliteit verhouding is zeker niet slecht. Dit jaar had één van de voetbalpakjes de kleur groen i.p.v. de bestelde zwart-oranje. Diverse berichten verstuurd, zowel via het contactformulier op de website als de bekende mailadressen. Totaal geen reactie. Ze zijn op een andere manier niet te bereiken, onduidelijk is ook van waaruit ze opereren. Een bedrijf wat geen service verleend en onbereikbaar is voor de klant heeft geen bestaansrecht. Mijn advies: GEEN zaken mee doen, er zijn betere alternatieven beschikbaar.
Wat een slechte bedrijf
Wat een slechte bedrijf. Communicatie gezocht. Wordt niet op gereageerd. Verkeerde tenue ontvangen. Bestel een meiden tenue ontvang een jongenstenue.
Ik wil mijn bestelling retour zenden en het geld retour!!!
Een Ajaxshirt besteld
Een Ajaxshirt besteld. Dacht hetzelfde te ontvangen zoals afgebeeld op hun site... maar ik ontving chinese rotzooi. Totaal niet hetzelfde shirt zoals afgebeeld op hun site. Maar veel te klein, asiatische maten dus en plakkerige, verschrikkelijk uitziende gouden letters op de achterkant. Bij deze raad ik IEDEREEN aan om bij voetbalverkoop.com NOOIT iets te bestellen!! Voor mij 1x maar NOOIT meer!!
Voetbaltenue feyenoord ..
Voetbaltenue feyenoord besteld in grijs met geel. Vervolgens na 14 dagen een blauw met rood voetbaltenue van feyenoord binnengekregen. Kwaliteit ook niet top , de kraag is niet netjes. Mijn tip ; kijken wat de bestelling is van de mensen en het juiste opsturen.
Tenue seizoen 22-23
Shirt en broek ontvangen. Prima kwaliteit. Ik kreeg mijn twijfels, pas na bestellen las ik al deze (negatieve) reviews. Inderdaad vage site, je wordt doorgelust naar een Engelse site, betalen verloopt weer via een ander bedrijf lijkt het. Communiceren heb ik maar niet geprobeerd. Ten minste, direct na bestellen heb ik een e-mail gestuurd of het een XXL mocht worden ipv de XL die ik had besteld. Geen reactie. Pech, dan maar XL dacht ik. Toch een XXL ontvangen. De reden dat ik hier bestelde was dat ik een tenue uit seizoen 22-23 wilde en die zag ik nergens meer.
Dus, top. Maar je vraagt je toch af of het een volgende keer weer goed gaat.
Kansloos.
Kansloos.
Je ontvangt (als je al geluk hebt) je item(s) nooit op tijd. Zit nu al 2-3 maanden te wachten op bestelde items (1 van 2 ontvangen maar heb weinig vertrouwen in dat het nog komt). Contact allemaal in Engels, met verwijzing dat het uit China is verstuurd (koerier is lopend denk vertrokken).
1x maar nooit meer!
Willen geen redelijke oplossing bieden voor hun verkeerde verzending
Het duurde eerst enorm lang voordat het bestelde setje bezorgd werd. (Veel langer dan de aangegeven 10-15 dagen) en toen het bezorgd werd was de teleurstelling groot: We ontvingen een totaal ander setje dan we besteld hadden. Contact opgenomen en hun voorstel was in eerste instantie dat ik voor 90% van de nieuwprijs een nieuw setje kon bestellen. Ik mocht dan het verkeerde setje houden. Toen ik uitlegde dat mijn 6-jarige zoon écht niet in een roze voetbalsetje wil lopen en dit graag retour wil sturen en het juiste setje zou willen ontvangen bleven ze steeds zakken in de prijs die ik zou moeten betalen voor een nieuw setje. Volgens de verkoper zou het anders 18 euro aan verzendkosten verspillen. Ze bleven eindeloos aangeven dat ze willen dat ik een nieuw setje ga bestellen in plaats van het eerste setje retour sturen. Ik heb nog voorgesteld de helft van de verzendkosten te betalen, maar dat was geen optie. Ik moest en zou nogmaals een nieuw setje bestellen en dan mag ik het verkeerde setje houden, want tenslotte scheelt hun dat €18...
Toen ik uitlegde dat ik ruim €40 had betaald én dan alsnog €19 zou moeten betalen voor een extra setje terwijl zij de fout hebben gemaakt, dus dat het dus niet €18 scheelt, maar mij juist veel geld kost bleef het stil. Inmiddels zijn we al sinds 19 juli bezig om HUN fout te herstellen, maar ze reageren niet meer. Betaal liever wat meer en sla deze toko over! Het levert je veel frustratie en gedoe op.
Een hele set gekocht voor mijn zoon…
Een hele set gekocht voor mijn zoon verjaardag. Meerdere malen geprobeerd te mailen. Bijna een maand later een reactie met een printscreen dat de bestelliing al geleverd is. Het rare was dat de printscreen op 1 juni stond "geleverd en een trackingscode dat ik zogenaamd bij mijn lokale post moet controleren". Maar het grappige van dit verhaal is ik had een bestelling op 7 juni geplaatst. Dus het is duidelijk een scam mensen. Report deze site zodat het wordt weggehaald
Niks mis mee, goede ervaring
Niks mis mee, ondanks de slechte reacties hier. Precies het shirt wat ik besteld had ook ontvangen. Track & trace werkte prima. Door de negatieve reacties hier twijfel om te bestellen maar geen spijt van gehad!
Zelfs 1 ster is nog teveel.
Zelfs 1 ster is nog teveel.
voetbalshirtje gekocht, kreeg een tenue geleverd, andere maat en andere kleur dan bestelt. Wat ik had besteld was niet op voorraad. Retournemen willen ze niet. willen geen retourlabel sturen en geen geld terug geven, terwijl zij de fout maken qua levering (want ze hebben de verzendkosten al een keer betaalt). Slecht bedrijf, slechte service. nemen geen verantwoordelijkheid. en dan durven ze tussendoor te mailen met de vraag of ik nieuwe jersey wil, maar geen probleem op willen lossen.
Heel slecht
Heel slecht! 13 juni besteld, een maand later nog geen levering en/of bericht. Niet te bereiken. Oplichters!!!
Alleen maar slechte ervaringen
Helaas kreeg ik het verkeerde tenue, in de verkeerde maat (en pas na een maand). De kwaliteit is heel slecht; goedkope namaakproducten. Vervolgens wordt nergens meer op gereageerd en kun je fluiten naar je geld/het juiste product (probeer het nog terug te halen via de RB-verzekering). Kortom: NIET DOEN.
👍👍👍top
Hele mooie tenues duurde iets langer maar het is gewoon aan gekomen sommige mensen zeuren te veel
Mooie tenues!!
Na bestelling geen mail meer, maar geduldig gewacht. Vandaag keurig ontvangen! Mooie tenues!! Blij mee.
"Snelle bestelling" na 8 dagen nog niet binnen. Geen reactie op berichten.
12 juni een bestelling geplaatst van een opgedrukte feyenoord shirt + short, €15 betaald voor "snelle verzending".
Tot op heden niets binnen.
Drie berichten gestuurd. Eén via de site en twee als reactie op de bevestigingsmail. Geen enkele reactie.
Alles behalve betrouwbaar.
Gelukkig met creditcard betaald, dus eis via Visa Card if PayPal mijn geld terug.
Ze mogen de bestelling houden.
Heb een tijd geleden een voetbal pak besteld
Heb een tijd geleden een gepersonaliseerd voetbalpak besteld. Denk wel 8 mails gestuurd met de vraag waar het blijft. Best wat centjes ervoor betaald en werkelijk geen enkele reactie ontvangen. Was als cadeautje voor een jongetje van 6 die jarig is. Nu kunnen wij hem geen cadeautje geven, omdat we niets ontvangen hebben. Echt schandalig en zo sneu om een klein kereltje te tekeurstellen. Weer firma list & bedrog!! NOOIT BESTELLEN DAAR
Verkeerde shirt ontvangen
Verkeerde shirt ontvangen, helaas reageren ze nergens op.
Na lang zeuren (zonder reactie te…
Na lang zeuren (zonder reactie te ontvangen) toch nog wat opgestuurd gekregen. Broekje extra besteld maar zit er niet bij. Is pure namaak. Na het afrekenen blijkt het ineens 5 euro duurder te zijn. Heb aangifte gedaan bij politie en een melding via ICS. Pakketje komt overigens uit Duitsland. Geen retour gegevens bekend.
Vereerd tenue gekregen
Vereerd shirt gekregen. Overwegen een positieve recensie als we een reactie zouden ontvangen... Zitten nu met een zeer teleurgesteld team!!!