OPLICHTERS. Sturen je een totaal ander shirt dan afgebeeld op de foto. Ben al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen maar ze weigeren dit. NOOIT hier bestellen!!!
Na anderhalve week waarin weinig leek te gebeuren is het pakje vandaag binnengekomen. So far so good. Het is in ieder geval wat we besteld hebben. We wachten af wat de kwaliteit is, gezien andere r... Näytä lisää
Zending blijft anderhalve week in dezelfde status, shipped op de website, bij DHL alleen een kennisgeving ontvangen. Na het contactformulier te hebben ingevuld krijg je een link naar 17TRACK. Daar vin... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Shirt scheef bedrukt
Shirt scheef bedrukt en helemaal andere kleuren dan het origineel. Krijg je als 10% korting op de volgende bestelling. Net of ik hier nog ooit iets ga bestellen.
En wanneer je niet akkoord gaat, reageren ze niet meer.
Je kan wachten tot je een ons weegt…
Je kan wachten tot je een ons weegt maar ontvangt niks. Reageren niet op emails en je ontvangt een niet werkende tracktrace, maar geen goederen
Voetbalen
Je ontvangt niet wat je besteld hebt maar krijgt een willekeurig shirt in dezelfde kleur. Tevens plakken ze gewoon stickers op de shirts dus bij het uitpakken vallen de logo's er al af. Ze sturen het vanuit China, dus kan zo'n 1-3 maanden duren voordat het arriveert ook. Voor de lage prijs kan je het proberen als je van gokken houdt, maar de website zou eigenlijk offline gehaald moeten worden.
1 ster is nog teveel.
1 ster is nog teveel.
ze sturen totaal wat anders als dat we besteld hebben.
KOOP HIER NIETS
Top bedrijf
Ik heb 2 shirtjes besteld voor een mooie prijs, die netjes aan zijn gekomen. Ik had de standaard levering wat volgens de website 15 tot 20 dagen zou duren maar ik ontving hem al na 8 dagen. Ik ben zeer tevreden
The items came in time
The items came in time, within 2 weeks, it was track and traceable. Just like I ordered. Satisfied customer! 5 stars I say.
Goede ervaring Brazilië t-shirt
Goeie ervaring. Brazilië t-shirt en broekje besteld (Neymar 2022-2023). Niet heel lang moeten wachten en eigenlijk best goede kwaliteit. Zeer mooi shirt. Was bang door de vele negatieve beoordelingen, maar viel echt goed mee. Alleen broekje kon ietsjes groter, maar heb niks te klagen.
Goeie ervaring
Goeie shirt
Goeie rugnummer
Goed in staat
Echt perfect
Nog steeds niet onderweg...
Track en trace gekregen maar het pakketje is nog steeds niet onderweg.
3SWLT0032951856.
Wanneer wordt het verstuurd??
Koop hier niks want als je al wat…
Koop hier niks want als je al wat ontvangt is het niet wat je hebt besteld!
Kwaliteit is ook ruk, letters en cijfers in verschillende kleuren!
Wij bestelden een zwart shirt met roze en kregen een wit met verschillende kleuren groen in naam en cijfer, bij melding van verkeerde levering was het antwoord dat de zwarte niet meer op voorraad was!
Lang verhaal kort, meerdere mails verder geen reactie en ook geen geld retour zoals vooraf was aangegeven!
Geleverde shirt is ook van zeer slechte kwaliteit. KOOP HIER NIKS en zoek verder want goedkoop is echt duurkoop bij deze website
WAARSCHUWING - BESTEL HIER NIET
Ik bestelde een product dat niet op voorraad bleek. Gevraagd of ze het betaalde bedrag wilden terugstorten. Intussen zijn we zo'n 16 mails verder waarin ze me elke keer een aanbod doen voor een ander product in hun webshop, met de vraag of ik dat ook leuk vind en wil ruilen. Ik heb nu zo'n 16 keer gevraagd of ze gewoon het geld willen terugstorten maar dat wordt tot dusver geweigerd. Nu klagen ze dat het hen allemaal zoveel tijd kost om me al die mails te sturen.. terwijl ze gewoon direct het geld terug hadden kunnen overmaken. Onbegrijpelijk en onprofessioneel.
Ik heb hier eerder wel succesvolle aankopen gedaan, maar dit was de laatste keer.
KOOP HIER NIETS
Ik had een voetbal set gekocht voor mijn dochter maar we kregen de verkeerde, eentje die ze al had. Ik heb contact gezocht en er is heel veel mail verkeer geweest. Ik wilde de set ruilen voor de juiste set maar ze vertelde dat opsturen te duur was. Ook kregen we niet het geld terug. Het enige waar ze ons in tegenmoet kwamen was om een nieuwe set op te sturen en dan hoefden we de portokosten niet te betalen. Daar kunnen we echt niet mee akkoord gaan. Er wordt een heel andere set opgestuurd, waar we niets aan hebben en dan kunnen we voor nog meer geld een volgende bestellen met het risico dat dit weer verkeerd is.....
Hier gewoon niets bestellen. Mocht je per ongeluk het juiste item krijgen dan heb je geluk. In alle andere gevallen kun je fluiten naar je geld of het juiste item.
KOOP HIER NIETS!!!!
KOOP HIER NIETS!!!!
Gepersonaliseerde voetbaltenue Saka besteld voor 12-jarige zoon, versie voor een kleuter na 6 weken toegestuurd gekregen.
Proberen terugsturen, procedure op site voor retours gevolgd maar geen reactie whatsoever. Al enkele opvolgmails gestuurd maar geen enkele reactie. Je kan er onmogelijk contact mee nemen, geen retour mogelijk en het geld (62€) ben ik kwijt!
extra betaald voor snelle levering na 9…
extra betaald voor snelle levering na 9 dagen nog steeds niet aangekomen
Een shirt van FRIMPONG besteld met…
Een shirt van FRIMPONG besteld met broekje. Krijg alleen shirt.
Aangezien shirt veel te groot is wou ik deze retourneren ivm verzendkosten die op konden lopen tot €20 reageren ze niet op mijn retourverzoeken via website ook niet op mijn mailtjes.
Heb ook €8 terug optie aangeboden gekregen of een zwart Nike broekje zonder clublogo door ene Thomas.
Of leveren wat ik besteld heb of volledig orderbedrag terug. Word er niet op gereageerd.
Daar nemen ik wel stappen tegen. Want telefonisch zijn die prutsers niet te bereiken.
Jaren lang hebben onze kinderen er…
Jaren lang hebben onze kinderen er plezier van gehad. Ook de bedrukking echt super goed. Na 3 jaar is het nummer er pas af. Ik ga nu drie jaar later een nieuwe bestelling doen!
scheve bedrukking aangepaste review
Een voetbalshirt met opdruk incl broek van Girona besteld. Broek is niet ontvangen maar het shirt is binnen. Opdruk is echter van matig materiaal maar vooral zeer slecht. Het nummer zit niet eens in het midden. Via mail klacht ingediend. Daarop na een week een mail gekregen dat ik ivm het missen van de broek €8,- terug of korting op een andere broek kan krijgen. Dus maar de vraag gesteld wat te doen met het shirt. Dat is immers het duurste van de twee en daar kun je door de scheve bedrukking niets mee. Helaas, geen reactie meer. Mocht er nog reactie komen zal ik mijn ervaring opnieuw aanpassen.
ZEER AF TE RADEN HIER TE BESTELLEN
ZEER AF TE RADEN HIER TE BESTELLEN. Grote kans dat het shirt niet eens op voorraad is (terwijl er op de website staat dat hij wel op voorraad is).
Ik bestelde het uit shirt van ajax seizoen 2018/2019, maar ik kreeg het derde shirt van ajax van 2023-2024 opgestuurd omdat het shirt dat ik wilde bestellen niet meer op voorraad was... nul communicatie hierover.. Ook geen email of iets gekregen... Alleen een compleet ander shirt.
De kwaliteit van het shirt is ook slecht - komt uit China.
Klantenservice is absoluut nul. Ik stuurde een mail met de vraag wat er fout was gegaan, de reactie die ik terug kreeg was "o ja sorry die je wilde was niet op voorraad dus we hebben je deze opgestuurd. Bij je volgende bestelling krijgt je 10% korting"
Alsof ik nog een keer daar ga bestellen.
Ajax retro shirt voor kerst 2023…
Ajax retro shirt voor kerst 2023 besteld.
Begin januari geleverd, tot nu toe niks aan de hand.
Maar dan shirt zelf. Lijkt van ver weg net een echt shirt, tot je beter kijkt. Kraag en mouwtjes zijn vreemd, door Ajax logo hebben ze voor de zekerheid ook nog maar abnamro er door heen gestikt. stikwerk is van slecht kwaliteit.... kortom rommel...
Onbetrouwbaar
1 december besteld als kerstcadeau voor de zoon, nog niets ontvangen. Gemaild en pas dan een tracking link ontvangen die niet blijkt te werken. Opnieuw gemaild en sindsdien geen antwoord meer.