Vloerenvisie.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊 Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite k... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Om 5 sterren te halen is er iets nodig waar een webshop zich onderscheid van anderen. In het (aankoop)proces, of in het product. In dit geval niet eerder meegemaakt dat het ergens in een webshop zo m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik mijn pvc vloer schoon had gemaakt met een gewone reiniger zijn er vlekken in ontstaan die maar niet weg gingen. Ik had om advies gevraagd bij @Hermosa Floors en zij adviseerden mij James Vloe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Geen recensies te vinden over de gekochte ondervloer, anders waarschijnlijk meer slechte recensies kunnen lezen. Ondervloer is enorm hobbelig en lastig te leggen, scheurt makkelijk en bijna niet... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Lattiaurakoitsija
  3. Mattoliike
  4. Parketti- ja laminaattilattiat

Yrityksen kirjoittama

Al meer dan 30 jaar is Vloerenvisie actief in alle soorten vloeren. Wat begon met alleen plaatsen van vloeren is ondertussen uitgegroeid tot een totaalleverancier in alle soorten vloeren, randafwerking, gereedschappen, onderhoudsmiddelen en alle toebehoren wat er bij een vloer komt kijken. Je kan zeggen dat Vloerenvisie dé ‘one stop shop’ is voor vloeren. De bestellingen die u doet bij Vloerenvisie worden met grote zorg behandeld en worden nagenoeg altijd door ons eigen personeel geleverd. U krijgt van ons bericht wanneer u uw bestelling kan verwachten of u krijgt een telefoontje als de bezorger onderweg is. Zo hoeft u niet de hele dag te wachten. Wij zijn geen ‘dozenschuivers’. Onze mensen weten ook alles van de producten die wij leveren én hoe u daar het beste mee kunt werken. Bovendien is onze webshop 24 uur per dag open. U kunt daar terecht voor alle en uitgebreide informatie, productbladen en veiligheidsinformatiebladen. Als u meer informatie wilt dan kan u altijd makkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze mensen voorzien u graag van de juiste informatie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Product is zoals omschreven en van de…

Product is zoals omschreven en van de juiste kleur. Vlotte levering. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling.

3. joulukuuta 2024

Beste Theo,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het product precies is zoals omschreven en in de juiste kleur. Goed om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering en de communicatie rondom je bestelling.

Saanut 4/5 tähteä

2. joulukuuta 2024

Beste B.A.J. Deenen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen om je ook in de toekomst goed van dienst te zijn.

25. marraskuuta 2024

Beste Ayla,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We staan graag weer voor je klaar.

service en advies

Ben zeer tevreden met advies en suggesties en advies

18. marraskuuta 2024

Beste P.W. van Es,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies en de suggesties die we hebben gegeven. We helpen je graag weer bij een volgende gelegenheid.

Prima materiaal

8. marraskuuta 2024

Beste Cees,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de voegpasta.

Goede comunicatie

1. marraskuuta 2024

Beste Jacob,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie. We streven ernaar om onze klanten altijd zo goed te informeren en te helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Mijn pakket is retour gestuurd

Mijn pakket is retour gestuurd. Geld terug gevraagd op 4-11-2024 via de mail tot heden geen reactie als je ze veld niet bereikbaar.
Erg vervelend zou hier om deze reden nooit meer iets bestellen. Jammer dat je je geld niet terug krijgt.

21. lokakuuta 2024

Beste Sabrina,

Dank u voor uw review en uw feedback. We begrijpen dat de situatie frustrerend is, en we willen u graag uitleggen wat er is gebeurd. We hebben eerder per e-mail op uw bericht gereageerd en toegelicht, maar daar hebben we helaas geen reactie op ontvangen. Via deze weg willen we nogmaals toelichten waarom uw terugbetaling nog niet was verwerkt.

Retouren kunnen wij pas verwerken zodra het pakket daadwerkelijk bij ons is aangekomen. Toen u deze review schreef, was het pakket nog en nog steeds niet in ons bezit. Daarnaast kan het terugstorten van het bedrag via onze betaalprovider en uw bank enkele dagen in beslag nemen.
Uit de track-and-trace-code is inmiddels gebleken dat het pakket tijdens het retourneren helaas kwijt is geraakt. Dit is ook via de trackinggegevens, die u zelf ook kan inzien, te zien. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en hebben dit naar ons weten ondertussen netjes af gehandeld.

Het kan voorkomen dat wij telefonisch soms moeilijk bereikbaar zijn, maar we doen ons best om altijd snel te reageren op e-mails en WhatsApp-berichten. We hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid heeft gegeven waarom de afhandeling langer heeft geduurd dan u had gewild.

Saanut 5/5 tähteä

Alles ging helemaal goed !

Alles ging helemaal goed !

6. marraskuuta 2024

Beste Gul,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. We staan graag in de toekomst weer voor je klaar.

alles was goed geregeld.

makkelijk bestellen en snel in huis

28. lokakuuta 2024

Beste Helene,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep en je bestelling snel geleverd is. We waarderen je positieve feedback.

Heel goed advies

Heel goed advies , de bestelling netjes op tijd en alles in orde.

22. lokakuuta 2024

Beste Jose,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies, de tijdige levering en de staat van je bestelling. We zijn blij dat alles naar wens is.

Nette snelle service.

25. lokakuuta 2024

Beste Carlijn,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze service als netjes en snel hebt ervaren. We staan graag weer voor je klaar.

Echt een top service!

Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊

Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite kwamen ze naar mijn huis om de ondervloeren alsnog te leveren. Echt super super fijn! Ze hebben me enorm geholpen. Nogmaals ontzettend veel dank!

29. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Wat een fijne review, dank je wel! We zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is opgelost. Het is voor ons belangrijk dat klanten tevreden zijn, en we doen er graag alles aan om dat te bereiken.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Beste Gabriel,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid, prijs en onze service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling.

Saanut 5/5 tähteä

De uitleg vwb hoe je het product moet…

De uitleg vwb hoe je het product moet gebruiken was erg goed.

8. lokakuuta 2024

Beste Gerda,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de uitleg over het gebruik van het product duidelijk was. We doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te informeren.

Beste meneer/mevrouw Klein Zandvoort,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het ontbreken van een gebruiksaanwijzing van de voegpasta voor frustratie heeft gezorgd. De gebruiksaanwijzing is echter te vinden op onze website en staat bij het product dat u heeft gekocht. Om papierverspilling tegen te gaan, hebben we ervoor gekozen om deze dan ook niet niet nogmaals los bij te voegen. Uiteraard kunnen we u, indien gewenst, alsnog een papieren versie toesturen.

Beste Marcelino,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes en op tijd is geleverd. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig dat dit ook bij jou is gelukt.

We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

De enorme keuze aan materialen

De enorme keuze aan materialen, waardoor we in één keer erin slaagden om de juiste kleur plint te vinden voor ons al wat oudere laminaat, gekoppeld aan een mooie prijs, soepele betaling en een snelle levering!!!

1. lokakuuta 2024

Beste C.F. van Rossum,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de ruime keuze aan materialen en dat je precies de juiste kleur plint hebt gevonden. Ook goed dat het bestelproces en de levering naar wens zijn verlopen.

We staan graag in de toekomst weer voor je klaar.

Alles goed geregld

17. syyskuuta 2024

Beste Dion,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Team Vloerenvisie

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin